exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Съб Окт 22, 2005 8:34 am

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Доживяхме: В 'Биг брадър' се роди и бебе


Камерите бяха фокусирани основно върху лицето на майката - 27-годишната Таня, но от време на време показваха и акушерката.

Участничка в холандския оригинал на "Биг брадър" роди пред тв камерите и записът бе излъчен по-късно за тв зрителите.
Първоначално продуцентите на риалити шоуто бяха обявили, че това ще се случи на живо, но след острата реакция на властите, склониха да покажат раждането с осем часа закъснение.
Камерите бяха фокусирани основно върху лицето на майката - 27-годишната Таня, но от време на време показваха и акушерката, разказва Би Би Си. (Вж. видео в официалния сайт на предаването).
За раждането в къщата на "Биг брадър" беше отделена специална стая, защото такова условие бе поставено от социалното министерство. Младата жена, която е сред деветте участници, останали в къщата до момента, започна участието си през август в доста напреднала бременност - вече в седмия месец. Тя е родом от северния град Грьонинген и твърди, че заченала съвсем случайно. Ако остане до финала, може да се бори за наградата, която там е 400 000 евро.
Бебето й ще остане в къщата, но ще бъде показвано общо не повече от няколко часа за периода до края на предаването, насрочен за 22 декември.Малката (2,98 кг, 47 см) трябва да живее в стая, където не се допускат тв камери, за да могат майка й и останалите роднини да я посещават на спокойствие.

Телевизия "Талпа" (Talpa.tv/Big-Brother), по която се излъчва шоуто, напоследък е обвинявана, че злоупотребява с това събитие, за да повиши рейтинга си. Доказателство например е фактът, че раждането се състоя в обедните часове, а бе показано в най-гледаното време вечерта.
Неин официален представител обаче контрира, че показаните сцени не са били натуралистични, а подобни кадри са показвани далеч по-детайлно в образователни и научни предавания.
Риалити шоуто, взело името си от романа на Джордж Оруел "1984", е създадено именно в Холандия преди шест години и вече има местни версии в десетки държави, вкл. България.
В понеделник пък друга холандска телевизия показа репортер, който смърка кокаин и после обяснява пред камерата как се е почувствал, разказва "Асошиейтед прес".