|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 1:30 pm |
lala_gurl прохожда
N/A N/A |
Нз какво да направя |
|
Здравейте
аз съм по4ти на 17, майка миразбра че съм спала с едно момче за което много съжелявам и мисля, че беше грешка.. От скоро месец и половина си имам приятел с който всичко върви идеално, но тук идва проблема майка ми мисли, че съм спала с него което не така, но не ми вярва, а аз няма намерение да спя с който и да е , защото от онова което направих няма хубави спомени и ми е леко неприятно... но майка ми ме подлага на психически тормоз всеки ден, напада ме с думи.. това е постоянно,а тя би трябвало да е човека с който да споделям всичко, но е обратното, в момента нямам доверен човек, може би точно заради нея, защото ме наплаши още от по- малко, че на никой не може да се има доверие ... благодаря. че прочетохте това и благодаря предварително на отговорите ви. |
|
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 2:16 pm |
opop излиза без придружител
:/ |
|
може би е време да спреш да се защитаваш пред майка ти относно тези нападки, защото нищо не си направила.
вярвам си й обяснила неведнъж, че не е права.
и всъщност, какъв е точно проблема, че може да си спала със сегашния си приятел? |
|
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 3:29 pm |
lala_gurl прохожда
N/A N/A |
|
|
oбяснявала съм и не веднъж, а проблема за сегашния ми приятел незнам, за мен е малко рано все пак сме в началото на връзката си , но майка ми е с малко старомодни разбирания тъй като е възрастна и от това което тя мие кавала до колкото можах да разбера и тя е направила таква гершка на времето, даже ми каза че не съм била нейното дете и че ме чувства умърсена ... нз какво да нарпавя вече, не издържам .. |
|
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 3:38 pm |
Sw3e7ka излиза без придружител
|
|
Ох,мислех тук да не се обаждам..ама то как няма.
Чувствала те умърсена. 21 Век сме!!! Боже,поговори с нея,възрастна,не възрастна трябва да се научи да разбира младото поколение.Все пак е майка на 17 годишно момиче. Знам,че е няма да се пречупи от един разговор,защото е трудно човек да се превъзпита,още по-малко,когато си мисли,че е прав,но трябва да направиш всичко възможно. |
|
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 6:33 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Колко е възрастна тази жена? Ако в нейния живот нещо се е случило как така ще ти го прехвърля на теб? Не се давай бе!!!Това е твоя живот, а онова са нейните грешки и си остават в нейния живот.Като не разбира просто спри да споделяш интимни неща.И какво значи че предишния ти приятел бил неподходящ?! Гледай като мислиш премного за предишната връзка да не прецакаш сегашната |
|
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 10:06 pm |
lala_gurl прохожда
N/A N/A |
|
|
тя е на 58, за това което съм правилас предишния си прител не съм и казвала , защото знаех как ще реагира... чела ми е дневника, нещо което не вярвах, че може да анправи, да ми се рови в личните вещи, ноо ....... |
|
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 11:15 pm |
Sw3e7ka излиза без придружител
|
|
Ами крий го,или поне не води такъв. Спомням си,е аз също водих дневник,когато бях 3-4 клас и баща ми го прочете. Остана шокиран от мен,но никога не успя да се вслуша в посланието,което носеше написаното и никога не се оправи. Мисля,че донякаде има и плюсове това,стига да имаш разумни родители,които ще потърсят причина за направеното от теб и ще ти помогнат.
При мен лично не стана така.Етоо,от тогава минаха 5 години,да не е и горница,а моя любим баща продължава да ми го натяква този дневник.
Как да е.
Съветвам те,просто не споделяй.Явно не е тя човекът,който ще те разбере. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 3:25 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Извинявай, ама майка ти има сериозен проблем с нейния си живот. Дръж си по-настрана твоя, че да не го скапе и него.Моята възраст е близо до нейната и знам добре какво говоря.Съжалявам че така се получава за теб. Да си човек е доста самотно занимание.Налага ти се да го разбереш доста млада... |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 9:54 pm |
slan4ice излиза без придружител
|
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 12:25 am |
RiCkey прохожда
От: Sofiq Мнения: 49 N/A 18-25 N/A |
|
|
Не й споделяй,това трябва да правиш! |