exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 1:30 pm

lala_gurl
прохожда

N/A
N/A

Нз какво да направя

Здравейте
аз съм по4ти на 17, майка миразбра че съм спала с едно момче за което много съжелявам и мисля, че беше грешка.. От скоро месец и половина си имам приятел с който всичко върви идеално, но тук идва проблема майка ми мисли, че съм спала с него което не така, но не ми вярва, а аз няма намерение да спя с който и да е , защото от онова което направих няма хубави спомени и ми е леко неприятно... но майка ми ме подлага на психически тормоз всеки ден, напада ме с думи.. това е постоянно,а тя би трябвало да е човека с който да споделям всичко, но е обратното, в момента нямам доверен човек, може би точно заради нея, защото ме наплаши още от по- малко, че на никой не може да се има доверие ... благодаря. че прочетохте това и благодаря предварително на отговорите ви.

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 2:16 pm

opop
излиза без придружител

N/A
25-35
??

:/

може би е време да спреш да се защитаваш пред майка ти относно тези нападки, защото нищо не си направила.
вярвам си й обяснила неведнъж, че не е права.

и всъщност, какъв е точно проблема, че може да си спала със сегашния си приятел? Smile

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 3:29 pm

lala_gurl
прохожда

N/A
N/A

oбяснявала съм и не веднъж, а проблема за сегашния ми приятел незнам, за мен е малко рано все пак сме в началото на връзката си , но майка ми е с малко старомодни разбирания тъй като е възрастна и от това което тя мие кавала до колкото можах да разбера и тя е направила таква гершка на времето, даже ми каза че не съм била нейното дете и че ме чувства умърсена ... нз какво да нарпавя вече, не издържам ..

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 3:38 pm

Sw3e7ka
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Ох,мислех тук да не се обаждам..ама то как няма.

Чувствала те умърсена. 21 Век сме!!! Боже,поговори с нея,възрастна,не възрастна трябва да се научи да разбира младото поколение.Все пак е майка на 17 годишно момиче. Знам,че е няма да се пречупи от един разговор,защото е трудно човек да се превъзпита,още по-малко,когато си мисли,че е прав,но трябва да направиш всичко възможно.

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 6:33 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Колко е възрастна тази жена? Ако в нейния живот нещо се е случило как така ще ти го прехвърля на теб? Не се давай бе!!!Това е твоя живот, а онова са нейните грешки и си остават в нейния живот.Като не разбира просто спри да споделяш интимни неща.И какво значи че предишния ти приятел бил неподходящ?! Гледай като мислиш премного за предишната връзка да не прецакаш сегашната Wink

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 10:06 pm

lala_gurl
прохожда

N/A
N/A

тя е на 58, за това което съм правилас предишния си прител не съм и казвала , защото знаех как ще реагира... чела ми е дневника, нещо което не вярвах, че може да анправи, да ми се рови в личните вещи, ноо .......

Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 11:15 pm

Sw3e7ka
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Ами крий го,или поне не води такъв. Спомням си,е аз също водих дневник,когато бях 3-4 клас и баща ми го прочете. Остана шокиран от мен,но никога не успя да се вслуша в посланието,което носеше написаното и никога не се оправи. Мисля,че донякаде има и плюсове това,стига да имаш разумни родители,които ще потърсят причина за направеното от теб и ще ти помогнат.
При мен лично не стана така.Етоо,от тогава минаха 5 години,да не е и горница,а моя любим баща продължава да ми го натяква този дневник.
Как да е.
Съветвам те,просто не споделяй.Явно не е тя човекът,който ще те разбере.

Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 3:25 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Извинявай, ама майка ти има сериозен проблем с нейния си живот. Дръж си по-настрана твоя, че да не го скапе и него.Моята възраст е близо до нейната и знам добре какво говоря.Съжалявам че така се получава за теб. Да си човек е доста самотно занимание.Налага ти се да го разбереш доста млада...

Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 9:54 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

Laughing
Извинявай но ми стана смешно .... за дневника де.. сетих се че като малка майка ми ми беше купила дневник и ми го подари..да си пиша в него...
Та аз и викам ,,за какво ми е?! дневниците са направени да се четат от други...така или иначе един ден ще излезе на яве... та всичко съкровенно си е в глвата ми не е нужно да го записвам,, та тя остана доста учудена де Wink
Та съвета ми е не ти трябват дневници... те винаги се намират от някой в последствие..А може да направиш друго- един фалшив дневник в които да пишеш ,,смирени истории,, Wink и без да искаш да го изпуснеш на земята така че майкати да го намери, прочете и успокои Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 12:25 am

RiCkey
прохожда

От: Sofiq
N/A
18-25
N/A

Не й споделяй,това трябва да правиш!

Иди на страница 1, 2, 3  Следваща