exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 12:30 pm

opop
излиза без придружител

N/A
25-35
??

упс

"... чела ми е дневника, нещо което не вярвах, че може да анправи, да ми се рови в личните вещи, ноо ......."

щом ти е чела дневника, и не знае за предишния ти, кого ти май си описала.., явно е решила че описаното е за сегашния ти приятел.
та отърване че не си спала с ниго тук няма.

омърсена казваш.
ами кажи й, каквата майката - такава и дъщерята Laughing
нали и тя е била на тоя хал?
Idea

Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 1:50 pm

Caramel
Модератор

N/A
18-25
??

добре аз само едно не мога да разбера, защо всички я карате да крие, да не казва, да не споделя, да си мълчи - някъде момичето да каза "искам да се оттърва от майка ми", тя каза, че иска да не я тормози психически - само че това ще стане с компромис и разбиране и от двете страни.

Вземи поговори с майка си и спри да се оправдваш пред нея и пред нас и пред себе си най-вече за това което си - или не си направила. Правила си секс - ок. Като ти го натяква ще промени ли нещата?

Кажи й че това е твоя живот - и че да, тя ти е майка и сигурно се страхува за теб, само че така не ти помага. Кажи си каквото мислиш. Но не подхождай с лошо.

Просто й дай ясно да разбере (но в това и ти трябва да си убедена), че отговорността за твоя живот е само и единствено твоя и това, което тя може да направи е просто да бъде до теб - няма нужда да ти се меси, да те напътства или да те "заключва", защото така си мисли, че ще те предпази.

Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 3:26 am

gerim69
декламира Ботев

От: Bg
??????/??
35-45
??

Здравей,
аз малко късно се включвам, но историята ти ме заинтригува. Как си ? Докъде стигнаха нещата? Аз имам такава майка, като твоята, дето все се меси в живота ми и напълно те разбирам. Ще ти кажа едно, не оставяй майка ти да се вихри в живота ти! Определи и една граница, до която да стига и да знае, че нататък е забранена зона. Направи го още сега, защото тя няма да се сети, че ти отговаряш за твоя си живот. Аз не го направих навреме и вече 38 години търпя намесата и, която в един момент щеше да ми коства семейството. Действай смело и твърдо! Неприятно е със собствената си майка да водиш война, но ако се налага ще трябва да го направиш, иначе ти плащаш! Желая ти успех!!!

Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 2:13 am

BLeeDinG_HeaRT
декламира Ботев

От: Cardiff
????????/??
до 18
??

Както беше споменал някой живеем в 21 век! Като се има в предвид,че момичета на 12-13 започват да водят интензивен сексуален живот(не казвам,че е правилно) 17 години си е достатъчно зряла възраст,на която можеш да вземаш решения... поясни на майка си,че в този момент си се чувствала готова и така..Най вече и кажи,че майката е човека който би трябвало да бъде най-добър приятел на детето си.

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 6:43 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

това ми зву4и като оная песен на оркестър миш-маш 'недей даще ти си аджамия нека мама да на4еше старата мистрия.хахаха

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 2:49 am

lynnn
излиза без придружител

N/A
N/A

Тъпанар.. много ще се радвам да те блокнат.

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 9:58 am

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Що бе, Лин, секви ги има... Варг колко дълго време го търпяхме и щяхме да го търпим, ако не бяхме разбрали, че е извратен до мозъка на костите си, въпреки че му личеше на моменти. Остави момчето да се излага, нека си мисли, че е забавен.

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 10:44 am

Supernatural
декламира Ботев

N/A
18-25
??

До авторката:
Миличка, родителите не винаги дават правилните съвети. Те винаги се опитват да те защитят от това и онова, но ако ти сама не правиш своят избор, никога няма да разбереш дали наистина е щяло да бъде грешка или нещо хубаво (важи за всичко в живота). Ситуацията може да е г/д същата, ако изгубиш родителите си като дете и през целият ти жизнен път, докато растеш, да се опитват да те възпитават баби и дядовци, г/д на възрастта на майка ти. Не казвам, че е минус, че майка ти е по-възрастна, но опита, който има тя е на базата на избора, който е правила тя и в ситуациите, които е изпадала. Ако искаш да пораснеш разумна и да не виниш нея един ден, че е можело да бъде това или онова...прави това, което усещаш и нека твоите грешки си бъдат твои, а не грешките на някой друг(било то и родител). Не обвинявай себе си, че тя не може да те разбере, защото проблема не е в теб, а в нея. Не обвинявай и нея, че не може да те разбере и да ти влезе в положение, защото все пак е майка и иска да те предпази, но не приемай съветите и за 100% истина и си имай 1 на ум защо ти говори така. Дали да имаш доверие на хората, прецени сама...на този етап от живота си все още не знаеш какво те очаква. Направи това, което усещаш и искаш, пък ако се опариш, тогава на базата на СБОСТВЕНИЯТ си опит можеш да кажеш "аз нямам доверие на хората".

Пуснато на: Пет Май 27, 2011 2:17 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

..

е кои не прави грешки,неможеш;да върнеш времето...
майка ти е и независимо какво правиш,тя трябва да те оби4а...
нали все пак от грешките се у4им...
Smileуспех с майка ти,просто си поговорете...о

Пуснато на: Нед Май 29, 2011 2:08 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

дупе радвам се 4е реалността ти е забавна.никой не те кара да ме търпиш.

Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща