|
Пуснато на: Нед Май 29, 2011 2:09 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
а ти лин не се прави на хрисима и на светица. |
|
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2011 11:58 pm |
lynnn излиза без придружител
N/A N/A |
|
|
Бая си се объркал, псевдоангеле..
Това че ти си тъп и ограничен, не го приписвай и на останалите участници в този форум - в случая аз.
Не си прави труда да постваш полуедноклеклетъчните си умозаключения, щото няма да постигнеш друго освен да блеснеш още по - ярко със "свещената си простота".
edit: stidam
Знаеш защо съм те edit-нал |
|
|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2011 12:49 am |
bambityy декламира Ботев
|
|
Ще се включа и аз защото наистина ми стана интересно. Според мен на 17 е съвсем нормално да правиш секс като се има на предвид,че в днешно време почват от 12 годишни да се проебават. Мисля,че достатъчно съвети ти дадоха такаче няма какво да добавя просто не искам да им повтарям думите.Седни поговори си с нея.. имай смелостта и така.Не можеш да го задържаш в себе си а тя да се държи лошо с теб това не може да продължава. Успех мила,после ще разказваш какво е станало.Надявам се да се оправиш с майка ти всички ще се зарадваме,че сме могли с нещо да помогнем : )) |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2011 2:02 am |
lynnn излиза без придружител
N/A N/A |
|
|
Знам и съжалявам за което - следващият път /дано да няма такъв/ ще бъда с ръкавици. |
|
|
Пуснато на: Чет Май 31, 2012 9:10 pm |
an4e_8 прохожда
|
|
Пуснато на: Чет Май 31, 2012 9:53 pm |
an4e_8 прохожда
|
|
bambity.....kak mojesh da se izrazqvash po tozi vulgaren nachin...za 12godishnite,az sum otvratena,aman ot kyrvi i bokluci...sujelqvam za epitetya,ama s vas neznam kak da se razgovarq....brej mnogo ste''oborotni'' be kak mojete da davate akuli na tova momiche...mislite si,che ste po dobri suvetnici ot majkata li be,vie ste lumpeni....majkata e tazi na koqto i puka za deteto i ....ne na razni psevdo-dobrojelateli....imam dushterq na 20g.i predpolagam kakvo i e na jenata....a vie davaite kvalikafikacii po taq tema,kato otgledate pone edno dete....pisna mi ot nedorazviti kurvi i tempodobni
edit:hope
Кирилицата е задължителна! И се придържай към добрия тон на общуване! |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2012 2:06 pm |
Bodliva_Roza философства за живота
От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
|
|
Анче, и ти ли четеш дневника на 20 годишната си дъщеря? и ти ли й викаш и наричаш мръсна? ако това е родителството, аз не искам да ставам майка
Не случайно е казано, че родителите са необходимо ЗЛО.
Съжалявам за ситуацията на момичето, дано е успяло да се спаси от тормоза и нападките |
|
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2012 3:09 pm |
Mishelina декламира Ботев
От: London Мнения: 273
18-25 жена |
|
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2012 10:30 pm |
ДИВА прохожда
35-45 жена |
|
|
здравейте и от мен,много бързо осъдихте майката,мило момиче,ами тя просто може да се страхува,още повече ,че сама казваш за предишната ти неподходяща връзка,понякога е трудно общуването с дъщерите,те се мислят за пораснали а майките се страхуват,говорете,колкото повече не споделяш,тя толкова повече се страхува и за това те притиска,тя е твоята майка и ако си възвърнете общуването ще разбереш,че дори и да ти вика тя винаги ще застане зад теб за да не паднеш..........имам две деца,син и дъщеря,синът споделя винаги и всичко а дъщеря ми ще каже нещичко след един месец,хаххах,когато започнах да и обяснявам,че ме е страх просто,че се притеснявам,тя започна поне да казва къде горе долу отива,когато аз започнах да споделям с нея мои лични неща,тя започна да ми се доверява вече почти за всичко.........просто говорете,и ако мака ти не може да се реши,то го направи тогава ти,бавно и внимателно,понякога децата трябва да са по умни от родителите |
|
|
|
| |