exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 11:22 am

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Италианска книга класифицира мъжете като къщи


За да открие подходящия за нея мъж, всяка жена трябва да приложи към него същите критерии, които прилага при търсенето на къща или апартамент. Така съветва новопубликуваната в Италия книга „Libero subito" (Свободен веднага). Авторката й – 37 -годишната журналистка Марчела Волпе, споделя личния си опит, благодарение на който е открила мъжа на живота си именно по този начин.

„Една жена трябва да си даде сметка дали е уморена да живее под наем и желае да се нанесе в дома на своя любим”, казва Марчела Волпе, цитирана от ProntoSofia и разделя мъжете на няколко типа:

Първият тип мъж е от рода голяма селска къща: „Това е див тип. Той е очарователен, но и труден за опитомяване. Завладява те веднага, подобно на голямата селска къща сред природата. Ако обаче се опиташ да я реструктурираш и да поставиш климатик и хидромасаж, рискуваш да повредиш цялата й водопроводна система. В крайна сметка, след завършването на работата по реструктурирането, се оказва, че си изхабила страшно много средства”.

Вторият тип мъж е от типа „лофт“: „Това е най-разпространеният тип в Милано. Изключително софистикиран, изискан, екзибиционист. Той съчетава в облеклото си само „минималистки“ детайли – например черни дънки и черна тениска, притежава супераксесоари последно поколение”.

Третият тип мъж е от рода старо историческо жилище: „Той е неустоим, защото умее да създава атмосфера – като се започне от приглушеното осветление и се стигне до подходящата музика. Способен е да те ухажва цял живот. Началната му цена е изключително висока, а освен това е необходима и солидна сума за поддръжка и за т.нар. портиерски средства”.

Четвъртият тип мъж е от рода лятна вила: „Това е нещо като любовникът във вашия живот. Вие сте омъжена и той е женен и знаеш, че никога няма да остави жена си. Но в неговия живот винаги има едно местенце за теб - това са пътешествията, ваканциите, романтичните уикенди, които си прекарвате заедно. След тях обаче всеки се връща към своето ежедневие. Този тип мъж може да ти бъде любовник и цял живот.“

Петият тип мъж е по подобие на двустайното жилище: „То е лесно за поддържане, но стига максимум за двама души. Мъжът двустаен апартамент е класическият и непоправим ерген. С него не можеш да стигнеш кой знае колко далеч в изграждането на общи проекти”.

Дарик