exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> В работата

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 3:14 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

чужди сайтове за продажба на картини

Здравейте всички, най-накрая збъднах една моя мечта Rolling Eyes купих си маслени бои и платна - ще ставам художник Laughing
Та това си ме влече от доста време,по принцип рисувам графики, но пробвах с маслени бои... и наистина стана страхотно.. Razz После се поразрових из наши бг. сойтове, та останах меко казано шокирана от цените на картините от 1500Е нагоре и то за цапаници, които и дете ще нарисува по-добре... Та примамена от тази сума, реших и аз да кача някои мои картини в интернет пространството, определено в България изкуството не е много на почит, та реших само в някои чуждестранен сайт да ги кача..Та ще съм ви благодарна, ако някой от вас знае някой друг сайт да сподели Smile

Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 3:45 pm

avpr
Модератор

От: София
N/A
18-25
??

мое ти спретнем един, ще даваш част от печалбата или първоначално ще се договорим за цена за сайта Laughing

Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 8:16 pm

zdr_ivanova
излиза без придружител

От: sofiq
разведен/а
35-45
жена

Shocked Това е примамливо предложение...съгла си се...Ще въртите едни пари и ще станете богати! Very Happy

Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:16 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

Хехеххе аз сайта имам кой да ми го напави и то без пари Wink вапроса е, че искам не мой сайт а някой по известен чуждестранен... Rolling Eyes

Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:27 pm

zdr_ivanova
излиза без придружител

разведен/а
35-45
жена

Razz Имам много приятели кото са художници!Ще ги питам... Razz Знам че търгуват с чужбина!Но спокоино можеш да приемеш прдложението на авпр.Той с радост ще ти помогне Very Happy

Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 2:22 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

zdr_ivanova

И такааа завърших първата си картина Rolling Eyes , а сега е време за сайта. Zdr_ivanova , много ще съм ти благодарна, ако поразпиташ наистина твоите приятели - художници, за сайтове, и за самата процедура на продажбата...т.е. как става заплащането-предварително или със доставката, рамки слагат ли предварително или се договарят с клиента?

А на вас еховции като пусна първата си картина в нета, ще ви пратя линк да я видите Wink

Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 5:44 pm

zdr_ivanova
излиза без придружител

разведен/а
35-45
жена

Very Happy Ок.Ще видя какво мога да направя!Предполагам,че няма да е много,но все пак ще опитам!
Razz А ти рисувай!И не се отказвай!А после ще делиме печалбата! Razz

Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 9:20 pm

ELI.K
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

разгледах италианските сайтове и мисля,4е това може да ти бъде полезно,предполагам 4е може6 да има6 затруднения с езика,тъй 4е може6 да ми пи6е6 на емате.Успехhttp://www.net-art.it/artyou/free/addartworks-i.html!!!

Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 9:22 pm

ELI.K
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

http://www.net-art.it/artyou/free/addartworks-i.html

Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 11:06 pm

Porsche
декламира Ботев

От: plovdiv
??????/??
18-25
??

аз също съм разглеждала сайтове за продажба на картини (сайта беше БГ www.akuro.bg мисля,че беше) даже имах картина за продажба-нищо не стана... но ме изненадаха високите цени на картините...бях изумена как може да искат по 1000 лв на подобни ... "картини" не се знае-може да пробвам пак-никога не са излишни странични доходи.само ще те посъветвам-продававай картините сама-не чрез човек (аз така изгорях 180 евро преди 4-5 години) и все пак ако някой знае някакав сайт-нека каже Very Happy

Иди на страница 1, 2  Следваща