|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2010 8:06 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 10:40 am |
iveto0o93 прохожда
|
|
4estno kazano naistina sym mnogo pritesnena i 4i4o mi po4ina predi 2 dena i bqh v 6ok i sega o6te pove4e po4nah da se pritesnqvam za6to ne mi idva :s bqh gledala 4e 4ai ot luk pomagalo da ti doide po rano izpih 3 ama ni6to ne pomogna i se otkazah sega 6te probvam s gore6tiq du6... blagodarq vi
Кирилица!
Edit by Caramel |
|
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 4:56 pm |
iveto0o93 прохожда
|
|
честно казано наистина съм много притеснена и чичо ми почина преди 2 дена и бях в шок и сега още повече почнах да се притеснявам защо не ми идва бях гледала че чай от обелки на лук помагало да ти дойде по-рано . аз изпих 3 и с нищо не ми помогна . ще опитам и с горещия душ благодаря ви |
|
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 9:54 am |
lilqna___ прохожда
N/A N/A |
здр |
|
Аз съм момиче на 16 години и вече няколко дни ми закъснява. Сигурна съм че моя приятел не е изпускал в мен, но вече не знам какво да си мисля. Въпросите на родителите ми вече започнаха, а аз не знам какво да кажа. Нямам признаци за бременност, но за първи път ми закъснява. Моля ви помогнете ми!!! |
|
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 1:30 am |
samotnata_x излиза без придружител
От: ????? Мнения: 614 undefined 18-25 жена |
|
|
Суър чек, за да си спокойна и не се панирай от въпросите, Колкото повече се шашкаш толкова повече ще ти закъснява. |
|
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2010 5:35 pm |
bebkaa прохожда
kajete kakvo da pravq |
|
mn sam izplashena predi 10 dena bqh s priqtelq si no go pravihme bez prezervativ i toi ne e sig dali ne se e izpusnal veche e 20 ti a na 19 ti trqbvashe da mi doide i imam bqlo techenie kakvo da pravq :X :X |
|
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2010 8:56 pm |
Razdvoena философства за живота
От: ??? Мнения: 1696 разведен/а 25-35 жена |
|
|
закъснява ти един ден, какъв ужас! |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2010 10:25 pm |
Натали прохожда
От: Пловдив Мнения: 26 несемейна 18-25 жена |
|
|
Дами, много ви моля, какъв е този страх от гинекологичния преглед? Да не би да ви вадят зъб? Знам, некомфортно е, малко е неприятно понякога, ама чек пък такова шубе? И като си помисля колко много проблеми сте щели да си спестите с едно посещение при лекаря...Дали е уместно да кажа: вие сте жени, ще раждате? |
|
|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2010 7:40 am |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
Раздвоена |
|
Недей с този сарказъм. Това са хора под 18.
Натали, а ти мислиш ли, че се сещат изобщо за съществуването на гинеколога?! За тях това е нещо неизвестно и като такова ги плаши до смърт. А мисълтта за раждане им е далечна, като остеопорозата за мен.
Мен друго повече ме интересува, как не се сещат за превенция? И как при всяка втора - презерватива се къса? Дали не ползват свински черва? Или пък, всеки втори член е някакъв свръх естествен при новото поколение? Може би някакъв с шипове или бодли като на роза? |
|
|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2010 11:34 am |
Razdvoena философства за живота
От: ??? Мнения: 1696 разведен/а 25-35 жена |
|
|
Хоуп...не мога без да проявя тази си черта, просто няма да съм аз.
Обикновено, тази моя реакция, се предизвиква от такива писаници на някой който се е регистрирал, минал от тук, опрашил пейзажа и дим да го няма. Понякога си мисля, че са само разни, които се забавляват като пишат глупости, за да се забавляват. Не си ли забелязала, че след това няма повече коментари от въпросните особи?
И кажи ми нещо....ти като беше около 18 не беше ли на ясно за цикъл и гинеколог и имат ли почва у нас?
а ако са на 10, кво правят да се ръчкат, а не си пишат домашните?
моята дъщеря е на седем и вече е в час с повечето неща, които трябва да знае.
преди да се заиграват, да вземат да се светнат, има книжки, някои са с картинки и не затруднява потребителите. |
|
|
|
| |