|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 2:00 am |
crazyreality излиза без придружител
От: London Мнения: 419 несемейна 25-35 жена |
|
|
Ами зависи колко ти е редовен цикъла, но щом закъснение от 8 дена те притеснява явно е доста редовен. На мен за 10 години не успя да ми се регулира - на 16 годишна възраст съм имала периоди по три месеца да нямам цикъл или да ми е на по 45 дена.
Разбира се това ХИЧ НЕ трябва да те успокоява. Ние тук не сме лекари. Липсата на цикъл не означава само забременяване, понякога има хормонални проблеми, а може и нищо да ти няма.
Значи, без хич да се притесняваш си хващаш календарчето и отиваш при GP-то да ти правят изследвания (ако се наложи). Или поне й се обади по телефона. Най-малкото един разговор с лекар ще те успокои или адекватен човек ще ти каже какво да правиш.
Ако те притеснява да говориш с личния си лекар в училището ти трябва да има медицински кабинет, можеш да идеш и при дежурен лекар в близката поликлиника или на частна консултация при гинеколог.
Вземи мерки, за да си спокойна, ние няма как да знаем има ли ти нещо и ако да - какво.
Успех и дано всичко е наред |
|
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 5:55 pm |
oh_na_batko прохожда
От: SOFIA Мнения: 8 семеен/ейна 35-45 мъж |
мензис и акъл прилика |
|
Както каза баче кико на мъж акъла и на жена мензиса не дойдат ли на време не ги чакай , но има доктори за женските проблеми с мензиса ,а за акъла на мажете няма оправия мммддааа |
|
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2011 7:49 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
говори с мама и на лекар.. няма друг начин
Успех и дано не е нищо сериозно! |
|
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2011 12:12 am |
klavddi прохожда
От: burgas Мнения: 1 undefined до 18 жена |
цикъла ми... |
|
Здравеите ) на 16 съм и трябваше да ми дойде на 14ти но все още не ми е дошло..на29 чнуари с приятелят ми правехме секс без презерватив и той се изхварли не в мен а на мен .. има ли верочтност да съм бременна ?? |
|
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2011 12:21 am |
AnNn G прохожда
до 18 жена |
|
|
спокойно и на мен ми закъснява вече 8-ми ден ии незнам защо .. ? За пъви път ми се случва... :Х |
|
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 4:39 pm |
sladurkaa прохожда
От: Kostenetz Мнения: 6 несемейна до 18 жена |
Pomognete mii ;( |
|
Трябваше да ми дойде от 6-10,все още ми закъснява,а е 31.Иначе,гърдите ме болят,коремът ми е поддут-признаци за мензис.!НЕСАМ ПРАВИЛА СЕКС!! И сам на 12. Помогнете ми моля ви много се притеснявам ;( ;( ;( |
|
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 4:43 pm |
bambityy декламира Ботев
|
|
Мисля,че стават такива неща да ти закъснее или като ти дойде да те държи доста време това се получава и от климата.Аз 2 пъти съм била така.Веднъж като отидох на море трябваше след седмица да ми дойде а то ми дойде на фтория ден сигурно заради климата.Или пък веднъж бях отишла при майка ми в София и пак така там ми беше дошло и като си дойдох насам не спираше е така сигурно 2 седмици и нещо.Аз се притесних мислех да ида на генеколог,но ми мина.Но пък при някой може и да е примерно,щото е бременна.Всякви възможности има.Най-добре иди на генеколог и не му мисли толкова. |
|
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 4:47 pm |
Supernatural декламира Ботев
|
|
Отиди на лекар - най-сигурното! Тук как да ти помогнем, освен да гадаем причината - хормонални проблеми, кистозни яйчници, честа употреба на антиботици... |
|
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 5:02 pm |
bambityy декламира Ботев
|
|
да така е най-добре.. иди на лекар |
|
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 5:13 pm |
sladurkaa прохожда
От: Kostenetz Мнения: 6 несемейна до 18 жена |