exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 12:49 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Фидел Кастро не се насищал на любов


Той нареждал да му водят по едно момиче след обяд и друго след вечеря, а понякога и още едно - след закуска.Сексуалната му страст обяснявала политическото му дълголетие.

Кубинският лидер Фидел Кастро преспал с 35 000 жени, сензационно написа вестник "Ню Йорк пост". Докато бил на власт, 82-годишният лидер на кубинската революция правил любов с поне две жени на ден, според бивш негов приближен, който е наречен от вестника с условното име Рамон. Тъкмо въпросният Рамон разказал на автора на документални филми Иън Хелпърин, че в продължение на над две десетилетия Фидел нареждал да му водят по едно момиче след обяд и друго след вечеря, а понякога и още едно - след закуска.

Рамон твърди, че точно на този факт се дължало политическото дълголетие на Кастро - ако той нямал достъп като държавен глава до всички тези невероятни жени, едва ли би се задържал на власт толкова дълго.

Фидел Кастро беше начело на Куба от 1959 г. до лятото на 2006 г., когато заради влошено здравословно състояние прехвърли временно властта на брат си Раул. В крайна сметка той се оттегли окончателно на 19 февруари тази година. Кастро опази личния си живот в тайна и повечето кубинци не знаят нищо за семейството на лидера си, освен че от 28 години е женен за Далия Сото дел Вале, от която има петима синове, чийто имена започват с първата буква от азбуката - Ангел, Антонио, Алехандро, Алексис и Алекс.