exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Съб Дек 17, 2011 11:53 am

krisit
прохожда

18-25
N/A

Ами опитвам се,но във всеки друг виждам него...но може би не опитвам толкова силно,а и не искам всико да свършва...

Пуснато на: Съб Дек 17, 2011 12:29 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

сънувам ли таа дивотия? Shocked

Пуснато на: Вто Дек 20, 2011 11:40 pm

krisit
прохожда

18-25
N/A

Абе,ще се оправя,благодаря на всички Smile

Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 5:17 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

абе чедо пийнвай си ракийката пуфкай си по някоя цигарка почивай си апвай си.какво се занимаваш с глупости ся.то не е квото беше.сед си и тва се. Very Happy Wink

Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 10:38 am

Razdvoena
философства за живота

От: ???
разведен/а
25-35
жена

може би като съм казвала преди три години, че с театър, кино и спорт ще го забравиш, съм била разбрана погрешно......тези мероприятия са с цел облекчаване на мисълта за него и от 100% мисли, да бъдат 99%....защото повярвай ми, този един процент немислене за него може много да облекчи ежедневието ти. Но е вярно,че можеш да го забравиш само ако пожелаеш да се случи и то вътре в теб, а не на принципа "клин клин избива". Така не става, пробвах се цяло лято....нараних себе си, нараних и други. Когато не искаш да видиш друг освен НЕГО, не можеш да видиш дори и принца на бял кон, дори да паркира върху главата ти.

Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 12:12 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Много си права!!!

Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 2:31 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

аба щом си разведена.....ясно колко си стока.

Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 3:29 pm

Razdvoena
философства за живота

разведен/а
25-35
жена

ти това, че щом съм разведена не съм стока на мен ли си позволи да го кажеш?
щом си позволяваш такива коментари, значи си голямо леке.
Спирам да се занимавам с теб, само дрискаш по форума, чудя се кога ли и теб някой ще те махне от тук.

Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 4:09 pm

Supernatural
декламира Ботев

N/A
18-25
??

Ачо пак се изказа не на място...
Ачо, чудя се дали се замисляш, че лекета има не само сред жените, а и сред мъжете? Как може да прецениш, че една разведена жена не е стока (или самотна), при положение, че гигантска част от днешните мъже реално не сте стока? Кажи ми за 1 свестен мъж, който не е обещал неща дето не е имал намерение да направи. За 1 свестен мъж, който не се прави на твой приятел, а наистина е твой приятел. Кажи ми за 1 свестен мъж, който не мотае, а казва нещата такива, каквито са? Кажи ми за 1 свестен мъж, на който си струва да му повярваш, че е различен? Кажи ми 1 свестен мъж, който не си е зарязал семейството или който не би направил дете по погрешка? Кажи ми 1 свестен мъж, който не е сляп, а вижда и оценява всичко, което се прави за него. А има ли свестен мъж, който не би се отрекъл от думите и действията си, когато нещата почнат да стават по-сериозни и не стъпче всичко хубаво, от страх да не изгуби всободата си. Свобода, която не съществува, защото всички тези мъже са роби на собственият си страх...а страхът е нищо повече от просто...страх.
Така че, няма смисъл да спориш за нещо, което не разбираш и не приемаш, защото си роб на страха си, като много други. Лошото е че за да бъдат всички доволни и щастливи не трябва да има страх.
Аз например си мечтая за човек, който да не го е страх...за да мога и аз най-после да не се срахувам...от нищо. Не всеки път да виждам светлинка и в 1 момент да се оказвам жертва на страха на другия.
Самотните хора са тези, които не са разбрани от другите, защото са различни и още по-тежкото е, че не ги приемат такива, каквито са...да искат да бъдеш нещо, което не си. Няма значение дали си красив/а, ако теб се очаква да бъдеш в услуга на някой и до там. Единственото, което им остава на самотните хора е да вярват...докато плачат сами и стискат надеждата да намерят онази искра у някой, който да им донесе топлина.
Така че стига си говорил празни приказки и се вгледай в хората. Не са толкова лоши, колкото си мислиш...просто повечето хора са самотни и имат нужда от надежда, а не от безумни и сриващи коментари!

Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 4:37 pm

Lilia
вече тича

????????/
35-45
??

Супернатурал, отново страхотен коментар! Честно! Поздравления!

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща