|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:50 am |
zdr_ivanova излиза без придружител
От: sofiq Мнения: 358 разведен/а 35-45 жена |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:54 am |
svetla_bulgaria вече тича
От: България Мнения: 58
18-25 N/A |
.... |
|
Времето....лекува тези рани..... |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:54 am |
Razdvoena философства за живота
От: ??? Мнения: 1696 разведен/а 25-35 жена |
|
|
1. много далеч от любимия, така че никога да не се засекат пътищата ви
2. рев до дупка, за да се освободи напрежението
3.самосъжаление няколко дни
4.пазаруване
5.излизане с приятели
6.намиране на хоби...четенето много помага! Ама страшни книги, не някой любовен роман.
7. Адски много зариване в работата
8. Спортуване като луд
9.Посещаване на разни изложби, семинари..
С една дума, ангажиране на мисълта и колкото и тривиално да звучи /така ли се пишеше тая дума?/, времето лекува...или по-скоро след време болката се затъпява до такава степен, че човешкото сърце е способно да се опита да обикне друго човешко същество.
Когато обикнеш друг, тогава си преодолял предишния, по - рано не става! |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:40 pm |
gerim69 декламира Ботев
От: Bg Мнения: 235 ??????/?? 35-45 ?? |
|
|
Заравяне в много работа и много пътуване, това е спасението от такова шантаво положение. |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 5:35 pm |
dobra декламира Ботев
|
|
Аз ще ти предложа един ефикасен лек - нов приятел. Следващият (както имаше една тема тук) може би ще успее да те излекува от несподелената любов. Отдай времето и вниманието си на човек, който ще оцени това. Жените имаме невероятната способност да се влюбваме в мъже, които не ни забелязват, а да отхвърляме тези, които биха направили всичко за нас. |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:25 pm |
imagine_me философства за живота
|
|
"Жените имаме невероятната способност да се влюбваме в мъже, които не ни забелязват, а да отхвърляме тези, които биха направили всичко за нас."
Това не е ли едновременно "синдромът на жертвата" ,и женската нужда от постоянно внимание и доказване на НЕГОВАТА любов към НАС по всякакъв начин и постоянно...често мъжете които ни обожават стават безинтересни и по някакъв начин скучни за нас. Къде по-интересно е да бягаш след някой недостижим левент...после да страдаш че не можете да бъдете заедно..
това беше малко иронично и жестоко вмъкване в темата.
Ужасно е да ти се случи това. Боли...много.
МОже би наистина една нова връзка би могла да"изстрие следите" . Но какво правим , ако вместо да помогне това само влошава нещата? ако в "Новия" търсим постоянно "НЕГО - недостижимия" ,ако сравняваме, съпоставяме, недоволстваме...
Всеки по ралзичен начин бяга от тези неща/ Вски се спасява както може - както казват хората.
За едни спасението ще е в книгите, изолацията, мислите, сълзите..докато всичко не излезе, не си тръгне завинаги и последната мисъл, последната тръпка не напусне тялото...
За други спасението ще е в срещите сприятели, нощния живот и всичките му £екстри"...
За трети това ще бъде спорт, изтощаване - физическо и емоционално...дотогава докато не стигнеш онази точка, след която неможеш да мръднеш и милиметър по-надолу. Когато си на дъното на собствената си душа...безсилен..
Всичко това е един вид "катарзис", пречистване, отхвърляне на всичко старо..наистина времето лекува.
И наистина хората имат невероятно голям капацитет за любов, за обичане и за "регенриране" след всяка тежка травма.. |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:47 pm |
imagine_me философства за живота
|
|
Според вас може ли да се нарече "несподелена" любовта, когато я има, но не е точно това което сте си представяли че трябва да бъде. Знам че е глупаво да се използва тази дум а"трябва" тук, но няма друга.
И все пак? Дали това не боли дори повече...защото хем я има, хем не е точно "тя", твоята любов, такава каквато чустваш че е "ТЯ" дълбоко в себе си.. |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:16 pm |
Disturbia Модератор Статии
|
|
Несподелена любов се лекува само с време.Новият няма да замести този,който си обичала,само ще боли повече.
Аз лично си поплаквам и продължавам.Това е живота.
А да имаш любов, но тя да се окаже не тази, която си искала или за която си мечтала не е чак толкова лошо,защото все пак имаш някого до себе си който те обича и те уважава, и ще бъде с теб във трудните и хубавите моменти. Страшно е само ако не си щастлива във тази връзка, защото ако ти не си щастлива, не можеш да дариш щастие на човека до теб. Така би загубила времето и на двама ви.
Моята любов сега не е тази, за която съм мечтала.На моменти е по-добра, на моменти съжелявам.
Важно е как се чувства човека във връзката. |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:17 pm |
`SwEeEt`BaBy` декламира Ботев
От: PlovDiv Мнения: 141 ????????/?? 18-25 ?? |
да , обаче..... |
|
всичкото време , което си даваме , за да се излекуваме и т.н. не е ли убийствено за нас?а какво да правим , когато сме "се спрели" на варианта с новия човек , когато да речем не искаме друг да ни докосва (както става с мен например)....имаме огромното желание да се излекуваме...да дадем шанс на новия стойностен човек....но просто не се получава....тогава какво-.сядаме и просто чакаме да ни мине?....или отново се връщаме в изходната точка и търсим друго решение-спорт,работа....но трябва да признаем , че те помагат само през деня или през времето , в което се занимаваме с тях....а когато вечер легнем и в мислите ни малък е света...не се ли показва отново Той-недостижимата мечта....химера....а и кога да сме сигурно , че няма вече накъде и трябва да се откажем?...не е лесно да се убие онази мъничката надежда , че нещата все пак могат да се подредят някак си....и само от задаването на тези въпроси боли безкрайно много....никога не е лесно да се откажем от една любов и да продължим....камо ли да приемем и да свикнем с мисълта , че не сме желани именно от Любимия....на мен лично нищо не ми помага....колкото повече време минава , толкова повече мисля за него....колкото и да искам да започна отначало с някой друг просто не става....не искам друг да ме докосва и да е близо до мен...и си се въртя в един омагьосан кръг....и какво се оказа накрая-нито така,нито иначе.......май изказването ми стана голяма каша вече и е по-добре да спра |
|
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:21 pm |
`SwEeEt`BaBy` декламира Ботев
От: PlovDiv Мнения: 141 ????????/?? 18-25 ?? |
Disturbia , .... |
|
а как щом любовта , която имаш не е онази , която искаш , да дадеш на човека до себе си онова , което заслужава и да го направиш шастлив, при условие ,че не е онзи , когото всъщност сърцето иска....? ( не говоря конкретно за теб , а по принцип....и в никакъв случай не съм привърженик на идеята , че човек успява да има всичко , което иска в живота си....) |
|
|
|
| |