exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:50 am

zdr_ivanova
излиза без придружител


От: sofiq
Мнения: 358
разведен/а
35-45
жена

Как да се излекуваме от несподелената любов


Very Happy Shocked Любовта е хубава,когато е споделена!А когато е едностранна тя е мъчение...Как да се излекуваме от нея,за да не ни тежи,за да не ни боли,за да приемеме факта,че не сме желани от човека в които сме се влюбили...Даите лечение,рецепта или тинктура за болната душа... Sad

edit: stidam
Статия по темата - Несподелената любов - има ли лечение за това мъчение

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:54 am

svetla_bulgaria
вече тича


От: България
Мнения: 58

18-25
N/A

....


Времето....лекува тези рани..... Sad

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:54 am

Razdvoena
философства за живота


От: ???
Мнения: 1696
разведен/а
25-35
жена


1. много далеч от любимия, така че никога да не се засекат пътищата ви
2. рев до дупка, за да се освободи напрежението
3.самосъжаление няколко дни
4.пазаруване
5.излизане с приятели
6.намиране на хоби...четенето много помага! Ама страшни книги, не някой любовен роман.
7. Адски много зариване в работата
8. Спортуване като луд
9.Посещаване на разни изложби, семинари..

С една дума, ангажиране на мисълта и колкото и тривиално да звучи /така ли се пишеше тая дума?/, времето лекува...или по-скоро след време болката се затъпява до такава степен, че човешкото сърце е способно да се опита да обикне друго човешко същество.

Когато обикнеш друг, тогава си преодолял предишния, по - рано не става!

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:40 pm

gerim69
декламира Ботев


От: Bg
Мнения: 235
??????/??
35-45
??


Заравяне в много работа и много пътуване, това е спасението от такова шантаво положение.

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 5:35 pm

dobra
декламира БотевМнения: 251
N/A
35-45
жена


Аз ще ти предложа един ефикасен лек - нов приятел. Следващият (както имаше една тема тук) може би ще успее да те излекува от несподелената любов. Отдай времето и вниманието си на човек, който ще оцени това. Жените имаме невероятната способност да се влюбваме в мъже, които не ни забелязват, а да отхвърляме тези, които биха направили всичко за нас.

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:25 pm

imagine_me
философства за животаМнения: 1530
N/A
25-35
??


"Жените имаме невероятната способност да се влюбваме в мъже, които не ни забелязват, а да отхвърляме тези, които биха направили всичко за нас."

Това не е ли едновременно "синдромът на жертвата" ,и женската нужда от постоянно внимание и доказване на НЕГОВАТА любов към НАС по всякакъв начин и постоянно...често мъжете които ни обожават стават безинтересни и по някакъв начин скучни за нас. Къде по-интересно е да бягаш след някой недостижим левент...после да страдаш че не можете да бъдете заедно..

това беше малко иронично и жестоко вмъкване в темата.

Ужасно е да ти се случи това. Боли...много.
МОже би наистина една нова връзка би могла да"изстрие следите" . Но какво правим , ако вместо да помогне това само влошава нещата? ако в "Новия" търсим постоянно "НЕГО - недостижимия" ,ако сравняваме, съпоставяме, недоволстваме...

Всеки по ралзичен начин бяга от тези неща/ Вски се спасява както може - както казват хората.
За едни спасението ще е в книгите, изолацията, мислите, сълзите..докато всичко не излезе, не си тръгне завинаги и последната мисъл, последната тръпка не напусне тялото...
За други спасението ще е в срещите сприятели, нощния живот и всичките му £екстри"...
За трети това ще бъде спорт, изтощаване - физическо и емоционално...дотогава докато не стигнеш онази точка, след която неможеш да мръднеш и милиметър по-надолу. Когато си на дъното на собствената си душа...безсилен..

Всичко това е един вид "катарзис", пречистване, отхвърляне на всичко старо..наистина времето лекува.
И наистина хората имат невероятно голям капацитет за любов, за обичане и за "регенриране" след всяка тежка травма..

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:47 pm

imagine_me
философства за животаМнения: 1530
N/A
25-35
??


Според вас може ли да се нарече "несподелена" любовта, когато я има, но не е точно това което сте си представяли че трябва да бъде. Знам че е глупаво да се използва тази дум а"трябва" тук, но няма друга.
И все пак? Дали това не боли дори повече...защото хем я има, хем не е точно "тя", твоята любов, такава каквато чустваш че е "ТЯ" дълбоко в себе си..

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:16 pm

Disturbia
Модератор СтатииМнения: 436
N/A
35-45
N/A


Несподелена любов се лекува само с време.Новият няма да замести този,който си обичала,само ще боли повече.
Аз лично си поплаквам и продължавам.Това е живота.

А да имаш любов, но тя да се окаже не тази, която си искала или за която си мечтала не е чак толкова лошо,защото все пак имаш някого до себе си който те обича и те уважава, и ще бъде с теб във трудните и хубавите моменти. Страшно е само ако не си щастлива във тази връзка, защото ако ти не си щастлива, не можеш да дариш щастие на човека до теб. Така би загубила времето и на двама ви.

Моята любов сега не е тази, за която съм мечтала.На моменти е по-добра, на моменти съжелявам.
Важно е как се чувства човека във връзката. Wink Confused

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:17 pm

`SwEeEt`BaBy`
декламира Ботев


От: PlovDiv
Мнения: 141
????????/??
18-25
??

да , обаче.....


всичкото време , което си даваме , за да се излекуваме и т.н. не е ли убийствено за нас?а какво да правим , когато сме "се спрели" на варианта с новия човек , когато да речем не искаме друг да ни докосва (както става с мен например)....имаме огромното желание да се излекуваме...да дадем шанс на новия стойностен човек....но просто не се получава....тогава какво-.сядаме и просто чакаме да ни мине?....или отново се връщаме в изходната точка и търсим друго решение-спорт,работа....но трябва да признаем , че те помагат само през деня или през времето , в което се занимаваме с тях....а когато вечер легнем и в мислите ни малък е света...не се ли показва отново Той-недостижимата мечта....химера....а и кога да сме сигурно , че няма вече накъде и трябва да се откажем?...не е лесно да се убие онази мъничката надежда , че нещата все пак могат да се подредят някак си....и само от задаването на тези въпроси боли безкрайно много....никога не е лесно да се откажем от една любов и да продължим....камо ли да приемем и да свикнем с мисълта , че не сме желани именно от Любимия....на мен лично нищо не ми помага....колкото повече време минава , толкова повече мисля за него....колкото и да искам да започна отначало с някой друг просто не става....не искам друг да ме докосва и да е близо до мен...и си се въртя в един омагьосан кръг....и какво се оказа накрая-нито така,нито иначе.......май изказването ми стана голяма каша вече и е по-добре да спра Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:21 pm

`SwEeEt`BaBy`
декламира Ботев


От: PlovDiv
Мнения: 141
????????/??
18-25
??

Disturbia , ....


а как щом любовта , която имаш не е онази , която искаш , да дадеш на човека до себе си онова , което заслужава и да го направиш шастлив, при условие ,че не е онзи , когото всъщност сърцето иска....? ( не говоря конкретно за теб , а по принцип....и в никакъв случай не съм привърженик на идеята , че човек успява да има всичко , което иска в живота си....)

Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща