|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 2:33 pm |
Niki Дон Жуан
От: Stara Zagora Мнения: 305 семеен 18-25 мъж |
Don Juan |
|
za da ti go kazvam znachi ot lichen opit sum go razbral,vinagi she se nameri niakoi koito da ti skape nastroenieto,no samia jivot shtete nauchi kak da gi narejdash takuv tip hora taka che prasni im edna i si gledai jivota.ima i sluchai v koito ne bi mogla da ustoish na gadnite im ochi i zatova pak kolkoto i da ti e gadno i kofti vajnoto e da nego pokazvash na iave dori i da te boli |
|
|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 1:51 am |
mili4koto прохожда
bez zaglavie |
|
zdrasti DIDKO,i az vse tozi vapros si zadavam zashto e tazi zavist.na men mi zavijdat postoqnno a spored men nqma osnovatalna pri4ina.predi 5-6 godini hodih na edin hodja i toi mi kaza 4e na men vinagi sa mi zavijdali i shte go pravqt i za napred.popitah zashto,no i toi ne mi dade smislen otgovor.horata sa ustroeni po mnogo osoben na4in vinagi 4ujdoto magare im se vijda rasov kon.i 4oveshkoto oko e nenasitno.az nikoga ne sam zavijdala samo blagorodno ako ima takova neshto.znaesh li pri men e mnogo gadno dori maika mi mi zavijda.mnogo pati se e opitvala da mi sma4ka fasona kakto se kazva,no az sam dostata4no silna za da ne i pozvolq.imam edna priqtelka DIDKA koqto mi dava mnogo saveti i mi vdahva sili tq me napravi tolkova silna i me nau4i da ne obrashtam vnimanie na horskite zavist i zloba.makar 4e i tq malko mi zavijda i toi za figurata.tq e malko po-palna no tova i otiva ako e slaba nqma da e tq. |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 12:32 pm |
deana излиза без придружител
От: varna Мнения: 623 N/A 18-25 жена |
|
|
sladurana !mnogo hubavo pravi6 4e e obra6ta6 vnimanie no ponqkoga naistina e trudno.kazvam si AVE MAINATA VI NA VSI4KI i tolkoz a vatre6no mi ide da im razbia fizionomiite,hah |
|
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 11:11 pm |
Miriam декламира Ботев
От: Sofia ml4 bl421 Мнения: 157 несемейна 25-35 жена |
|
|
i men tova 4esto me terzae-za6to horata sa tolkova lo6i-za6to zavijdat , za6to zlojelatelstvat, za6to obijdat, za6to nenavijdat...vmesto da si jivee vseki jivota, da ne gleda v 4ujdata panitsa, da gleda toi da napredva v jivota-rabotata e tam, 4e ot negativnite emotsii, koito izpitvat niakoi individi kum drugi , polza niama , samo vreda , ama idi im go nalei v zavistlivata glava."ne sakam az da sum dobre, a sakam Vute da e zle"-nali znamete tazi pogovorka-za jalost vaji za niakoi hora s pulna sila! |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 1:55 pm |
savant декламира Ботев
От: БГ Мнения: 118 несемеен 25-35 мъж |
|
|
Защо завиждаме ли? Защото така сме устроени. Много по-лесно е да завидим на чуждото постижение от колкото да се запитаме, какво му е струвало на дадения човек да стигне дотук, да изглежда така или въобще да е такъв. Аз честно си признавам, че завиждам(рядко, но ми се е случвало), но това ме е мотивирало да направя нещо за да съм и аз така. За съжаление в повечето случаи, се завижда на хората, които се отличават от масите, никои не завижда на другия, затова, което сам има. Така че единствения начин да не ви завидят е да се слеете с талпата, да загубите уникалността си и колорита си. Готови ли сте за това?Едва ли. Така че продължавайте напред и се радвайте, когато ви завиждат, а и се пазете това де не спре, защото тогава следва едно обезличаване, сивота и НЕ-живот. А завистта, тя винаги ще я има в бедните души, защото човешкото око се пълни само от две шепи пръст ЗА СЪЖАЛЕНИЕ |
|
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 5:04 pm |
Divine` вече тича
От: Plovdiv Мнения: 94 N/A до 18 жена |
yff taq zloba |
|
I na men ve4e izklu4itelno mnogo mi omrazna vseki gleda vse v na drygiq paniata ii vse gleda ne6to hybavo da go oplue i da mu izkara nedostatacite prosto qvno takiva sme xorata iskame da badem vsi4ki nomer edno no vmesto da pravim ne6to po-vaprosa vmesto kato gledame po hybavite da se zalivame ot zloba i da dalbaem smao na endo mqsto moje da gi vzemem za primer i da se opitame i niq da postignem ne6to hybavo.izklu4itelno mnogo se draznq na jeni koito se zarqzvat mislqt si 4e sa mnoo hybvai a vsi4ki gotini madami oglejdat s dumite''vij q tazi napravenata s koi li kade xodi''!osobeno za jenite iam tolkoav sredstav koito moje da te napravqt krasiva i gospod da ne te edaril sas so4ni ystni krasivi o4i dalgi migli gasta kosa i straxotno tqlo to nqma p4oti takiva |
|
|
|
| |