exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 4:33 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

N.O.H.A. в България


N.O.H.A. ще гостуват в столичния парти-център 4КМ на 22 ноември.

Заедно с тях ще се изявят Kosta Kostov и Kompott.

Партито е част от стартиращата поредица Teren, която ще представя модерна и революционна клубна музика.

Още с едноименния си дебютен албум, N.O.H.A. се утвърдиха като част от поп-авангарда на европейската музикална сцена.

Силата им е в изкусното сливане на класическите композиции с интригуващо клубно звучене, а резултатът е запечатан в четири изключително успешни албума.

Последният - "Dive in your life", е кулминация от десетгодишен опит в света на музиката, белязан с топ позиции в европейските клубни класации.

С този албум бандата поема дълбоко дъх, за да представи собствена нова визия: "The noise of human art" - стилна и едновременно с това неукротима смес от breakbeats, drum & bass, electric jazz, pop и 100% клубни вибрации.

Kosta Kostov е роден на българския черноморски бряг, но се мести в Германия.

Това обаче не спира търсенията му на нови емоционални ритми, подправени с балкански привкус.

Понастоящем Коста е повече от музикален журналист и DJ - той е дивият „машинист" на balkanXpress - емблематичното разтърсващо парти на прословутия кьолнски клуб „Gebäude 9".

Всеки билет за balkanXpress гарантира денс пътешествие през низините и възвишенията на балканските beats"n"breaks, с вечно отправен към нови хоризонти поглед...

Kompott пък ще предложат на българските фенове дръмендбейс и ска, примесени с елементи от руския фолклор.

През 2003 г. групата започва да организират серия от партита, потопени в източногерманския дух на забавен фатализъм, хедонизъм и героизъм, радикализъм и романтика.

Така привличат интереса на множество млади източноевропейци, които разпознават в DJ сетовете на Катя, Катя и Станислав (aka Max Bitter) уникална смесица от прогресив електро бийт и съветска класика, съчетана с традиционии фолклорни мотиви.

Kompott ни радват с налудничав микс от характерни и близки източноевропейски ритми като полка, казачок, клезмер и дръмендбейс, ска; съчетания на дъб и съветски груув...

Билетите за концерта струват 15 лева и могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim и Ticketstream. В деня на партито цената им ще бъде 20 лева.