exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Приятелство

Отговори по темата

Пуснато на: Нед Май 22, 2011 4:27 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

тва са простотии.не е възможно никога да има приятелство между мъж и жена.

Пуснато на: Нед Май 22, 2011 9:51 am

martin
излиза без придружител

От: sofiq

25-35
мъж

Аз мисля, че може да има такова приятелство, при условие, че и двамата искат да си останат на ниво приятели. Разбира се привличането го има, но ние освен първа сигнална система имаме и втора, иначе би се получило едно масово чукане кой с кого му падне, независимо от всичко. Аз лично имам една жена приятелка с която освен приятелство имаме и други общи интереси, много държа на нея, но др. стъпки категорично няма да предприема, ще си развалим приятелството, др. отношения,и отношенията с нашите партньори. Тя по принцип е мн. хубава, обаятелна, интересна, харесвам я и като жена и като личност, но до тук!

Пуснато на: Нед Май 22, 2011 10:05 am

martin
излиза без придружител

От: sofiq

25-35
мъж

Наскоро ходихме на гости при една съседка с моето и знаете ли какжо каза тя, че обичала да другарува повече с мъже отколкото с жени Shocked , жените били мн. завистливи и затова предпочитала така. Това изказване в началото ми дойде малко шоково, но после като се замислих разбрах, че има истина, мъжете сме по солидарни един към друг, докъто жените не, все се надскачват за нещо, и то все безмислено, или поне аз мисля, че е безмислено Laughing

Пуснато на: Пон Май 23, 2011 7:58 am

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Като поостарях стигнах до извода, че приятелството е по-пълноценно при хора от еднакви полове. Някак на по-душевно ниво е общуването и разбирането за другия. Имам и приятели мъже, но в един момент неизменно се намесва еротичното дори без да е искано. И приятелството се прецаква. Чувала съм изявления от жени, че предпочитат мъже за приятели. Е, неизменно имат в подсъзнанието идеята, че могат да ползват това приятелство с женските си атрибути. Може никога да не стигнат до интимно общуване, но ще съблазняват, ще разпалват интерес с цел да получат /услуга, действие или квото и да е/. Това вече не е приятелство...

Пуснато на: Пон Май 23, 2011 9:31 am

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Аз имам следния въпрос към мъжете. Имате жена само платонична приятелка, споделяте общи интереси, дори си споделяте неща от личния живот, прекарвате си много готино заедно, но тя си има друг личен живот, както и ти. пимерно. Обаче според моите наблюдения, а и опит, жените много лесно могат това да възприемат като основа за много добра интимна близост, за любов, и се влюбват, а за мъжете не е ли така? С една приятелка си говорихме, че не го разбираме това, че едва ли не и за мъжете това да прекарваш толкова време с някого е любов, просто те не го разбират навреме, при тях започва с физическо привличане и харесване на външен вид, а не с прекарване на готино време, както при жените...

Пуснато на: Вто Май 24, 2011 3:55 pm

Supernatural
декламира Ботев

N/A
18-25
??

Bodliva_Roza,
Много съм съгласна с теб! Забелязала ли си как имайки такива близки приятелки дето си споделят, има интерес от страна на мъжа към нея, докато тя не покаже нещо повече. Понякога тя не показва нищо де...все пак да не забравяме, че отношенията може да са чисто платонически (от нейна страна)...та точно в такива свои приятелки се влюбват мъжете. В такива, които знаят, че никога няма да имат...иначе казано - обичат те, докато не те спечелят Smile Много малко са мъжете, които нямат нужда да гонят бели лястовици (или жени от които няма да получат повече от секс), за да се чувстват мъже. Аз колко мои приятели съм тествала (не сексуално), за да открия в някой това, което търся...ама няма Smile Всички реагират по 1 и същ начин, сякаш са програмирани да те отблъснат, когато ТИ поискаш нещо повече. Иначе не се отлепят от теб преди това и се опитват да вкарат романтика в цялото приятелство. Чудно ми е за какво са всички тези игрички и нужно ли е да се правиш на недостъпна, за да задържиш някой? И до колко нещата са истински, ако нещото почва "да се гради" по този начин. Аз лично предпочитам да си стоя сама, от колкото да играя театър пред някой, че да съм му интересна хаха
Извода е, че мъжете се влюбват в най-добрите си приятелки, САМО ЗАЩОТО не могат да ги имат Smile

Пуснато на: Вто Май 24, 2011 4:08 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Supernatural, минала съм и през това, ооо надух главата на целия форум с един такъв приятел, който вкарваше романтика в отношенията, докато аз не поисках да сме заедно и не се изпари... бая време ми държа влага този, това са хора, които обичат да си играят на чувства. Това могат да бъдат както мъже, така и жени. Не всички мъже са такива обаче Smile Аз обаче имах нещо съвсем друго пред вид, може би под влияние на една... да го наречем теория, с която се запознах преди няколко месеца, според която (това е между другото и разпространеното мнение сред доста хора), та пълноценните връзки израствали от основата на хубаво приятелство, само че някои хора не можели веднага да го разпознаят това като любов. И понеже имам доста впечатления от мъже, които имат такива приятелки, прекарват немалко и приятно време с тях, всичко само без физическото общуване, но не, това било само приятелство, те никога дори не биха си и помислили да погледнат на такова момиче като на интимна партньорка... и не знам, наистина ли е само приятелство или непризнато/неосъзнато/недоузряло чувство...

Пуснато на: Вто Май 24, 2011 4:45 pm

Supernatural
декламира Ботев

N/A
18-25
??

Значи честно казано скоро се сблъсках с позицията на 1 човек по този въпрос (от мъжки пол) и си правя генералния извод, че те наистина се влюбват в най-добрите си приятелки, но не предприемат нищо, защото с тях биха правили любов и никога по-разнообразен секс. От което следва, че говорейки ти за секс, един мъж никога ама никога няма да има същите чувства към теб или казано направо да се влюби, защото си те представя като сексуален обект. Докато мъжете мислят, че проблема ни е много сериозен, че имаме едновременно разботещи мозъчни кълба и смесваме секс и чувства...то техния проблем е отчайваш...да си влюбен истински и да не можеш да бъдеш пълноценно с този човек. За това ако разгледаш сватбените албуми намного двойки ще откриеш едно нещо Smile 90% от мъжете изглеждат посърнали все 1 са на погребение...защото всички те са влюбени, но не в жената, която са избрали да им бъде партнъор. Което ужасно тъжно...особено като ги знаеш тези неща Wink Аз за това не давам щанс на никой, защото знам, че никога няма да ме обича истински (така както най-близката си приятелка)Smile

Пуснато на: Вто Май 24, 2011 4:56 pm

Tacho
декламира Ботев

несемеен
25-35
мъж

От мен да знаете всяко приятелство (независимо дали междо момче/момиче, момче/момче или момиче/момиче) е времено.

Пуснато на: Сря Май 25, 2011 5:29 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

приятелството пре4и.най малкото всеки ще си мисли 4е си зает.ако имаш гадже ще ревнува малко или много.тъй 4е 'тва са педалски работи'.

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща