exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Тялото

Отговори по темата

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:05 pm

samotnata_x
излиза без придружител

От: ?????
undefined
18-25
жена

Испанска муха...

Как влияе на тялото испанската муха и до колко вредна би могла да бъде?

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:11 pm

imagine_me
философства за живота

N/A
25-35
??

Афродизиак....май нищо повече незнам аз по въпроса.

Ето нещо което намерих в някакъв друг форум:

"Аз лично съм използвала Испанска муха и определено деийства... Колкото и да не ти е до секс се възбуждаш..!
Отровно е - да, но ако се прекали с дозата (има си странични ефекти, чувала съм че са доста неприятни).. нормално е 5 до 10 капки ДНЕВНА доза.. абослютно достатъчни са за да предизвикат сексуалното желание както в мъжа, така и в жената...

Имам и доста приятли, които са използвали този афродизиак и са много доволни... за разлика от Попърса действиято на испанската муха е доста по-дълготрайно...

Аз лично си пазарувам от Сексшоп Cupidon... по-евтин е от другите магазини като Sexwell например.. а качеството е едно и също..!"

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:12 pm

imagine_me
философства за живота

N/A
25-35
??

Уикипедия

Испанската муха е вид бръмбар, който съдържа в себе си отровният химикал кантаридин. Днес обаче той се използва в медицината за премахване на брадавици, също така и като силен афродизиак. Предлага се във вид на прах или капки. Особено при употребата му е, че границата между смъртоносното му действие и възбудимостта, която може да предизвика е много "тънка". Трябва много внимателно да се измери количеството му, за да не стане опасно за здравето на човек. Действието, което предизвиква употребата му е дразнещо. Причинява възпаления навсякъде откъдето мине - по целия път на урината от бъбреците, по пикочопроводите, през пикочния мехур, пикочния канал и генеталиите. При мъжете, ерекцията не може да спадне с часове, дори при липсата на всякакви други стимулиращи вещества или действия. Това от своя страна може да докара до нарушения в кръвоснабдяването на пениса и увреждания в кръвоносните съдове.

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:14 pm

samotnata_x
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Мерси Smile А дали са възнможни странични ефекти или алергии .... Възможно ли е да ти навреди Smile

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:59 pm

Красимир
излиза без придружител

От: Бургас

45-55
мъж

Ужассссссс. Вие да не би да искате да се отървете от някого или нещо?

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 8:03 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Млади дами, какво всъщност търсите като ефект?

Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 10:47 pm

didona73
декламира Ботев

От: България
??????/??
25-35
??

Съвета ми е да непробвате подобно нешто заштото е нож с две остриета намерете по подходящ начин да се вазбуждате има сех шопове и продават доста интересни нешта там които небиха ви навредили просто не си струва да се рискува.Пък и на млад човек не би трябвало да му се налага да използва такива стимоланти.

Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 12:49 am

samotnata_x
излиза без придружител

undefined
18-25
жена

Въпроса ми беше зададен, защото един познат се готвеше да вземе испанка муха и да я изсипе в питието на приятелката си. Интересното, което ми направи впечатление бе, че продавачката в секс-шоп-а е казала че са позволени от 15 до 25 капки, което ме втрещи и реших да сверя информацията си.
Прочетох из доста форуми, че имало ефект и прочее, но не можах да си обясня как точно и върху кой център от мозъка действа.

Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 1:24 pm

imagine_me
философства за живота

N/A
25-35
??

Уточнение

Аз не съм ползвала такова нещо, нямам и намерение.
Нещата които написах са цитирани от един фруг форум. Само да си кажа...

Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 8:21 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Laughing Laughing Аз ли съм единствената невежа тук Question Exclamation Rolling Eyes Лелииии .. идея си нямам какво е туй нещУ Laughing Поне разбрах нещичко, ще заспя спокойно защото съм научила още нещо за Живота Smile Exclamation

Иди на страница 1, 2  Следваща