|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:05 pm |
samotnata_x излиза без придружител
От: ????? Мнения: 614 undefined 18-25 жена |
Испанска муха... |
|
Как влияе на тялото испанската муха и до колко вредна би могла да бъде? |
|
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:11 pm |
imagine_me философства за живота
|
|
Афродизиак....май нищо повече незнам аз по въпроса.
Ето нещо което намерих в някакъв друг форум:
"Аз лично съм използвала Испанска муха и определено деийства... Колкото и да не ти е до секс се възбуждаш..!
Отровно е - да, но ако се прекали с дозата (има си странични ефекти, чувала съм че са доста неприятни).. нормално е 5 до 10 капки ДНЕВНА доза.. абослютно достатъчни са за да предизвикат сексуалното желание както в мъжа, така и в жената...
Имам и доста приятли, които са използвали този афродизиак и са много доволни... за разлика от Попърса действиято на испанската муха е доста по-дълготрайно...
Аз лично си пазарувам от Сексшоп Cupidon... по-евтин е от другите магазини като Sexwell например.. а качеството е едно и също..!" |
|
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:12 pm |
Уикипедия |
|
Испанската муха е вид бръмбар, който съдържа в себе си отровният химикал кантаридин. Днес обаче той се използва в медицината за премахване на брадавици, също така и като силен афродизиак. Предлага се във вид на прах или капки. Особено при употребата му е, че границата между смъртоносното му действие и възбудимостта, която може да предизвика е много "тънка". Трябва много внимателно да се измери количеството му, за да не стане опасно за здравето на човек. Действието, което предизвиква употребата му е дразнещо. Причинява възпаления навсякъде откъдето мине - по целия път на урината от бъбреците, по пикочопроводите, през пикочния мехур, пикочния канал и генеталиите. При мъжете, ерекцията не може да спадне с часове, дори при липсата на всякакви други стимулиращи вещества или действия. Това от своя страна може да докара до нарушения в кръвоснабдяването на пениса и увреждания в кръвоносните съдове. |
|
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:14 pm |
|
|
Мерси А дали са възнможни странични ефекти или алергии .... Възможно ли е да ти навреди |
|
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 5:59 pm |
Красимир излиза без придружител
От: Бургас Мнения: 456
45-55 мъж |
|
|
Ужассссссс. Вие да не би да искате да се отървете от някого или нещо? |
|
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 8:03 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Млади дами, какво всъщност търсите като ефект? |
|
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 10:47 pm |
didona73 декламира Ботев
От: България Мнения: 166 ??????/?? 25-35 ?? |
|
|
Съвета ми е да непробвате подобно нешто заштото е нож с две остриета намерете по подходящ начин да се вазбуждате има сех шопове и продават доста интересни нешта там които небиха ви навредили просто не си струва да се рискува.Пък и на млад човек не би трябвало да му се налага да използва такива стимоланти. |
|
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 12:49 am |
|
|
Въпроса ми беше зададен, защото един познат се готвеше да вземе испанка муха и да я изсипе в питието на приятелката си. Интересното, което ми направи впечатление бе, че продавачката в секс-шоп-а е казала че са позволени от 15 до 25 капки, което ме втрещи и реших да сверя информацията си.
Прочетох из доста форуми, че имало ефект и прочее, но не можах да си обясня как точно и върху кой център от мозъка действа. |
|
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 1:24 pm |
Уточнение |
|
Аз не съм ползвала такова нещо, нямам и намерение.
Нещата които написах са цитирани от един фруг форум. Само да си кажа... |
|
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2009 8:21 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
|
| |