exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Изневяра

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 12:31 pm

Strahlivetz
вече тича

35-45
мъж

Ще се опитам да участвам като мъж в женската тема

Простете ме дами, ама не мога да схвана едно нещо - каква е разликата да в статуса да се изживяваш като съпруга или любовница? Ако някой може да ми обясни как е възможно според вас в една в случая "мъжка глава" да има равнопоставени чувства към две или повече жени, тогава избирай между двата статуса, ама доколкото са моите скромни разбирания за повечето мъже решили се да "хрупкат от забранения плод", любовницата е просто институцията за необвързващи по никакъв начин забавления. Не знам за вашите виждания, но моите са простички - когато правиш нещо го прави с душа и сърце, за да можеш да се насладиш истински на всеки един момент дори от глупостта която вършиш! Т.е. любовница или съпруга няма никакво значение.
А по-въпроса за разбиването на семейства - простете ама когато прегрешиш с една и съща "чужда" жена повече от 2-3 пъти, е кажете ми какво е останало от семейството на което си "отдаден", като се прибереш след "сеанс" с любовницата при жена си и децата си и във времето в което трябва да си с тях и да мислиш за тях и проблемите им ти си мислиш за "необвързващото" преживяване преди час два.
Простете за "плявата" която избълвах по-горе, ама съм на мнение, че не съпругата или любовницата имат проблем а тъпите плужеци с провиснали камбани имат проблем, така че ако любовницата иска да споделя останалата част от живота си с подобно мекотело и остава да ходи на гледачка за да и предскаже в кой момент ще се превърне от "обгрижвана любовница" в "изпързаляна съпруга"!!!

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 1:48 pm

liubovnica
прохожда

N/A
25-35
??

ambar2008

Вярвам, че причината за раздялата не си ти. Винаги обществото обвинява нас любовниците за разбитите семейства, но знаем че на сила хубост не става. Той много се кара с жена си.. тя влиза в всякакви филми и вдига скандали за всевъзможни неща. В този етап се опитах да се отдръпна, предложих му да спрем да се виждаме докато оправят отношенията си, но той не поиска и да чуе за раздяла макар и временна.
Абе които не го е преживял той незнае как стоят нещата...

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 6:25 pm

neli551
прохожда

От: ruse

35-45
жена

Мила Любовница,остни си такава,защото статута на съпруга ще те разочарова.С брак или съвместно съжителство нещата между вас ще се променят и има опасност любовта да бъде убита от битовизма.Замисли се дали можеш да бъдеш майка на децата му от съпругата му,дали не е обичал безумно жена си преди и кое е разрушило любовта им.Помисли дали ще искаш да останеш с него когато и на теб изневери със следващата,ще държиш ли ръката му когато е стар и болен,ще можеш ли да прощаваш забежки и пренебрежения,и ако на всичко отговориш с-ДА,опитай с него!Да знаеш,за това трябва да си много силна и да надживееш някои неща Exclamation

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 7:14 pm

liubovnica
прохожда

N/A
25-35
??

Той няма деца,а аз съм първата му любовница. Знам го със сигурност. Не обича жена си... и това го знам със сигурност. Женен е от 1.6 години, а с мен е от 1.3 години. И пак пояснявам че НЕ искам да ставам съпруга.

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 8:23 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Страхливец, браво!
Поздравявам те!
Достоен си за възхищение и жена ти е голяма щастливка, че има мъж като теб, до себе си!!! Аз направо ти свалям шапка, дано мъжете, които мислят като теб да станат много повече и тези нещастни женички- любовниците да си търсят необвързани мъже!
И който и каквото да казва ще ме извинявате, но вие сте направо за съжаление (любовниците).
Вие сте хора, които не само, че спомагат за разпадането на семейства, а сте и жени, които нямат никакво достойнство!

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 9:07 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Любовница,

точно аз пък да съм застъпница за съпружеска вярност Laughing Laughing Laughing ...Ти питаше дали може да станеш съпруга, забрави ли?

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 9:58 pm

liubovnica
прохожда

N/A
25-35
??

Въпроса ми беше ИМА ЛИ ЛЮБОВНИЦА СТАНАЛА СЪПРУГА?
а не МОГА ЛИ ДА СТАНА СЪПРУГА?

Не ви ща нито съжелениата, нито упреците.

Благодаря много на тези които ми отговориха по темата, а тези които започнаха да преиначават нещата и да пишат хапливи коментари - Браво на Вас, продължаваите все така, но поне четете цялата информация и бъдете коректни

Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 11:57 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Разбира се, че има любовница станала съпруга - това всеки го знае! Но не това питаш, нали Wink

Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 12:25 am

ambar2008
вече тича

От: търговище
N/A
25-35
жена

moeto-dupe,не мисля,че всички трябва да се слагат под общ знаменател.И мисля,че имам много по-голямо достойнство от бившата,която забегна в чужбина зарязвайки детето си,и вече половин година не я интерисува то.Не знае болно ли е,здраво ли е.Не аз,такива като нея нямат достойнство.Това имах в предвид,че никога няма да повторя нейната грешка,никога не бих зарязала децата си.

Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 12:28 am

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Ambar2008, Колко? Половин година ли писа?
Ами ти от колко време си в тази своя "роля"?

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща