|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 12:48 am |
zazzza прохожда
От: sofia Мнения: 8 несемеен/ейна 18-25 жена |
|
|
и аз съм като теб може да се сприятелим ако иска6 |
|
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 12:30 pm |
lira излиза без придружител
От: paradise city Мнения: 505 несемеен/ейна 25-35 Жена |
до авторката: |
|
Разбира се,че има,както има и съпруги превърнали се в нечии любовници Основното в твоя случай е да си отговориш на въпроса-"Ти в какво искаш да се превърнеш?С каква мисъл продължаваш вашите отношения-как очакваш да се развият нещата между вас?Така да си карате 10-15 годинки?И това дали те устройва?"
Защото ако искаш да си негова съпруга,можеш да се потрудиш и да спечелиш битката,но пък войната тепърва предстои да се печели |
|
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 7:40 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Една сходна тема ме занимава: Има ли любовник превърнал се в съпруг? Това в случая жената е омъжена- той не е. |
|
|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 8:41 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 13, 2009 4:35 pm |
no_scrubs прохожда
|
|
Аз съм любовница с мечта да стана съпруга! Познавам такива, които са станали, такива които не са, както и такива, които не искат да стават и поддържат тези си отношения 10 години.Битката в това да станеш съпруга не е лесна, а е и много дълга. Обнадеждава ме факта, че ме обича и че щом е с мен ( и влага чувства в това) значи нещо в къщи му липсва, а аз му давам точно това.Проблем обаче е когато той има и деца, тогава и неговата битка става много сложна. Но аз вярвам, че невъзможни неща няма и всичко е въпрос на желание от двамата. |
|
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 10:47 am |
Mircheva90 прохожда
... |
|
От сърце пожелавам на всички любовници да умрат по най-жесток начин! |
|
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 10:51 am |
Mircheva90 прохожда
... |
|
За да станете съпруги се обвързвайте със свободни мъже. И моля всички които ще ме упракнат за силните думи по-горе, се замислят за това как биха разбили нечие семейство и биха оставили няколко деца без баща ??? Е да ще кажете, мъжът така е избрал. Може би от скука някой мъж ще ви подмята и ще се забавлява с вас, докато не се осъзнаете в крайна сметка и не си намерите подходящ за вас човек, а не като някви "кукувици"! |
|
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 12:52 pm |
ambar2008 вече тича
От: търговище Мнения: 54 N/A 25-35 жена |
|
|
Чак пък да умрат....,много силни думи. |
|
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 4:20 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Брей!!!"Да оставите няколко деца без баща....". Тя любовницата няма да го убива човека, идеята е даже доста противоположна на тази. |
|
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 5:47 pm |
zdr_ivanova излиза без придружител
От: sofiq Мнения: 358 разведен/а 35-45 жена |
|
|
|
| |