|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 10:56 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Така е, всеки има право на мнение, но да не бъдем прекалено крайни в изказванията си. |
|
|
Пуснато на: Вто Май 19, 2009 9:22 pm |
Nirbaya вече тича
|
|
Искам да обърнете внимание на две неща.
Първо:
Защо автоматично смятате, че любовницата е обожавана, а съпругата е самотна ?
Второ:
То произлиза от първото-ако любовницата стане съпруга...а съпругата е самотната...сещате се сами!Този който изневерява не го прави един път.И какво, ще се разведе,ще се ожени за любовницата, за да започне да изневерява на нея |
|
|
Пуснато на: Вто Май 19, 2009 11:00 pm |
demon4e декламира Ботев
От: gabrovo Мнения: 260
25-35 N/A |
nirbaya |
|
логиката ти е много грешна според теб който изневерявал пак щял да изневери туй не знам откъде го реши ама е безкрайно невярно има мъже който просто изневеряват заради секса и защото очите и м не могат да спрат да шарят но да се обичаш любовницата си наистина и да с еожениш за нея защото я обичаш е на светлинни години от това сама си направи изводите колко трябва д аобича един мъж за да изостави семейството си значи е наистина силно тей че изобщо отде ги вадите тия логика чак се изумявам едната любовниците да умрат а другата ако бил се оженил за лщбовницата си щял да изневерява на нея |
|
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 1:56 pm |
Nirbaya вече тича
|
|
demon4e,
научи се първо да пишеш, после се мъчи да мислиш логично.В много неща в тоя живот няма никаква логика и въпреки това те се случват.Не мисля да ти отговарям повече,едва ли си виновен/виновна, че нямаш опита и виждаш нещата от една страна.Хайде,остани си с мир! |
|
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 2:05 pm |
demon4e декламира Ботев
От: gabrovo Мнения: 260
25-35 N/A |
|
|
хах добре ти си най опитната тука то си личи по изказването ти а моя опит мисля да си го оставя за мен не е нужно да се доказвам най малко на теб която едва ли има и най бегла представа за такива ситуации |
|
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 6:03 pm |
Nirbaya вече тича
|
|
Бих се радвала да нямам престава, ама никаква представа.За съжаление имам малко горчив опит... |
|
|
Пуснато на: Чет Май 21, 2009 1:57 pm |
zdr_ivanova излиза без придружител
От: sofiq Мнения: 358 разведен/а 35-45 жена |
|
|
Мислех,че тази тема вече е изчерпана,а то още се обсъжда... |
|
|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 9:58 am |
Mircheva90 прохожда
... |
|
Изглежда не само моите изказвания са толкова крайни обаче! Не съм споменала, че моите проблеми са най, най, а пък не съм си го и мислела. Просто ви дадох пример, а то ситуации много. Мисля, че Неразгадана го каза много добре - биха могли да си намерят и някой свободен мъж, ще допълня само, За дето казвате да не ми се случи да хлътна по обвързан , ще кажа, че не бих си позволила изобщо да имам нещо с такъв човек , понеже егоиста у мен е с една идея по-малък, отколкото у някои от вас. |
|
|
Пуснато на: Пет Май 22, 2009 10:16 am |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
За мен понятиятя свободен мъж/свободна жена не са идентични с "без брак, без съпруг/съпруга". Свободен е човек в чувствата си, в представите си, в обвързаноста и в усещането си за принадлежание. Брака на хартия не е обвързване.Много хора просто не се развеждат,обитават общо жилище, но те не са обвързани един с друг. Моята ситуация е такава например. И ако съпруга ми /"хартиения" ми съпруг/намери подходяща за него жена това изневяра спрямо мен ли ще му се зачете? Ми аз не мисля че е изневяра. Също така не предвиждам и да обяснявам на децата си какви точно са взаимоотношенията ни, нито да ги настройвам против него, нито да се занимавам с жената която той би избрал.
Когато съдим или критикуваме нещо нека предвидим, че нашия горчив опит съвсем не е универсално мерило за правилност и непревилност. |
|
|
Пуснато на: Вто Юли 14, 2009 4:07 pm |
ИНЕС прохожда
N/A жена |
|
|
Има много жени любовници,които стават съпруги .
И това е момента в ,който филмовата им лента става от цветна черно бяла.Но всеки си прави избора в тоя живот и после си плаща за него.
Ако тук има една бивша любовница,която днес е щастлива от факта,че вече е законна съпруга нека тя напише как се чувствува.
Аз се питам,защо една жена днес става любовница-израз,който се използва ,когато мъжът не е свободен,т.е има си вече партнъор. |
|
|
|
| |