exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Свободно време

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 10:40 am

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Имате ли пари за море?

Сериозните хора си планират годишната почивка с месеци напред, западните ни братя вече са си избрали дестинация и дори Туроператора! Ние обаче като дойде лятото, се чудим кой път да хванем - на море, на Балкана, или на село при баба!

И ако западняците са оценили селския туризъм и миризмата на оборски тор, то ние се чудим каква комбинация да направим, за да се заврем в прашна душегубка с хозяин-изедник и тоалетна навън, само че край заветното море!

А там, край сините вълни, се оказва че са се домъкнали и всички съседи, които старателно избягваме!

И все пак...напълнихте ли вече прасето-касичка?

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 1:00 pm

Lisi4ka
вече тича

От: Nextdoor
N/A
35-45
??

Щоо да чакам лятото, бе, Норе-че, че да го ударя на скитосване? Shocked Още утре, да е живот и здраве, може да отскоча до Добринище Wink .. малии какъв качамак съм яла там (сега само си преглъщам, де)..
Обичам и морето, и планината. Напоследък си ги позволявах и двете.. На сърце са ми малките населени места и безлюдните заливи, та ако ще да си набия копитата, докато се добера до тях Laughing Това за морето. В планината обикновено прекарвам осем-десет дни в пълзене и проклятия, после горе - кеф (с овче кисело мляко).
Виж, тази година може да видим зор..още нищо не е ясно. Вероятно е да си остана с някоя мижава почивка. Но не пречи да си планирам.

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 1:14 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

Да,
но нама да е в БГ..тук е много скъпо Evil or Very Mad
В Гърция, Македония и Турция ми излиза на половин цена от тука...
замислете се... Shocked

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 1:38 pm

AlexG
излиза без придружител

От: София
несемеен/ейна
25-35
жена

Касичката е празна ама ще се понапълни от тук от там - а на моренце задължително се ходи август - и то ако е да е- няма да се навра в квартирата с хазайката и външната тоалетна хи-хи. Колкото по остарявам по-лигава ставам. Иначе за планирано е планирано. Ама надали ще е само в BG и аз съм съгласна че зад граница е по-добре.

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 2:17 pm

stanislav
Модератор

От: sofia
несемейна
18-25
жена

Аз моето го платих още февруари месец!

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 2:58 pm

AlexG
излиза без придружител

От: София
несемеен/ейна
25-35
жена

E на това му казвам предвидливост и планиране- аз не бих могла да се ангажирам така за след половин година- знам ли какво ще ми се случи до тогава.

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 3:19 pm

stanislav
Модератор

От: sofia
несемейна
18-25
жена

Еми аз рискувах защото имаше 20 % отстъпка!

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 7:35 pm

didona73
декламира Ботев

От: България
??????/??
25-35
??

Е на мен не ми трябват поне за това, за което благодаря на съдбата, просто морето е в моя град.

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 8:46 pm

Красимир
излиза без придружител

От: Бургас

45-55
мъж

И на мен моренцето ми е до коленете, ама имам си парички за планина, събирам си ги и като дойде август месец, когато всички са на море, аз си бия камшика и съм на планина. То, тогава не ми и трябва и някакво предварителна резервация - места бол, пък и хора от Черноморието също!!! Wink

Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 11:16 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Аз ако се напъна...най-много да оцветя гащите. Пари нЕма! Криза е.

Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща