|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 10:40 am |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
Имате ли пари за море? |
|
Сериозните хора си планират годишната почивка с месеци напред, западните ни братя вече са си избрали дестинация и дори Туроператора! Ние обаче като дойде лятото, се чудим кой път да хванем - на море, на Балкана, или на село при баба!
И ако западняците са оценили селския туризъм и миризмата на оборски тор, то ние се чудим каква комбинация да направим, за да се заврем в прашна душегубка с хозяин-изедник и тоалетна навън, само че край заветното море!
А там, край сините вълни, се оказва че са се домъкнали и всички съседи, които старателно избягваме!
И все пак...напълнихте ли вече прасето-касичка? |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 1:00 pm |
Lisi4ka вече тича
От: Nextdoor Мнения: 66 N/A 35-45 ?? |
|
|
Щоо да чакам лятото, бе, Норе-че, че да го ударя на скитосване? Още утре, да е живот и здраве, може да отскоча до Добринище .. малии какъв качамак съм яла там (сега само си преглъщам, де)..
Обичам и морето, и планината. Напоследък си ги позволявах и двете.. На сърце са ми малките населени места и безлюдните заливи, та ако ще да си набия копитата, докато се добера до тях Това за морето. В планината обикновено прекарвам осем-десет дни в пълзене и проклятия, после горе - кеф (с овче кисело мляко).
Виж, тази година може да видим зор..още нищо не е ясно. Вероятно е да си остана с някоя мижава почивка. Но не пречи да си планирам. |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 1:14 pm |
slan4ice излиза без придружител
|
|
Да,
но нама да е в БГ..тук е много скъпо
В Гърция, Македония и Турция ми излиза на половин цена от тука...
замислете се... |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 1:38 pm |
AlexG излиза без придружител
От: София Мнения: 410 несемеен/ейна 25-35 жена |
|
|
Касичката е празна ама ще се понапълни от тук от там - а на моренце задължително се ходи август - и то ако е да е- няма да се навра в квартирата с хазайката и външната тоалетна хи-хи. Колкото по остарявам по-лигава ставам. Иначе за планирано е планирано. Ама надали ще е само в BG и аз съм съгласна че зад граница е по-добре. |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 2:17 pm |
stanislav Модератор
От: sofia Мнения: 1101 несемейна 18-25 жена |
|
|
Аз моето го платих още февруари месец! |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 2:58 pm |
AlexG излиза без придружител
От: София Мнения: 410 несемеен/ейна 25-35 жена |
|
|
E на това му казвам предвидливост и планиране- аз не бих могла да се ангажирам така за след половин година- знам ли какво ще ми се случи до тогава. |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 3:19 pm |
stanislav Модератор
От: sofia Мнения: 1101 несемейна 18-25 жена |
|
|
Еми аз рискувах защото имаше 20 % отстъпка! |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 7:35 pm |
didona73 декламира Ботев
От: България Мнения: 166 ??????/?? 25-35 ?? |
|
|
Е на мен не ми трябват поне за това, за което благодаря на съдбата, просто морето е в моя град. |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 8:46 pm |
Красимир излиза без придружител
От: Бургас Мнения: 456
45-55 мъж |
|
|
И на мен моренцето ми е до коленете, ама имам си парички за планина, събирам си ги и като дойде август месец, когато всички са на море, аз си бия камшика и съм на планина. То, тогава не ми и трябва и някакво предварителна резервация - места бол, пък и хора от Черноморието също!!! |
|
|
Пуснато на: Чет Апр 09, 2009 11:16 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Аз ако се напъна...най-много да оцветя гащите. Пари нЕма! Криза е. |
|
|
|
| |