|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 6:41 pm |
nelsss прохожда
От: Bg Мнения: 5
18-25 жена |
|
|
тя е била сигурна съм защото то4но преди да си оставя торбата си гледах кристалите,а след това тя избяга и след това не можеше да ме погледне в о4ите.аз и казах ако си признае бих и простила но тя ми каза да си мисля квото искам кво и пукало.и аз да и се моля ли.сега не ми звани и 4ака аз да се обадя но няма да стане.видях колко ме оби4а |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 2:22 pm |
Icequeen прохожда
|
|
Странна приятелка имаш... След като си убедена, че е била тя, недей да й се обаждаш повече. Ако тя те потърси, обясни й, че не ти пука за кристалите, заболяло те е че губиш приятелка. Ако сте наистина приятелки, щяхте да си поделите тъпите кристали, ебати... |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 4:45 pm |
imagine_me философства за живота
|
|
аз слагам етикет в случая, защото ми се струва нелепо човек, за когото твърдиш че ти е близък да постъпи така с теб. Още по-нелепо го прави факта че става дума за някакви кристали за коса!!!! Представи си какво ще е , ако пожелае да притежава нещо друго твое, нещо по-ценно от кристлите..дали ще се поколеБае да ти го отмъкне?
Мисля че на твое място винаги щях да си имам "едно на ум" спрямо нея...
Най-добре си поговорете, поне сложете картите на масата и изяснете ситуацията |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 5:35 pm |
nelsss прохожда
От: Bg Мнения: 5
18-25 жена |
|
|
много ви благодаря за съветите.аз ще и простя не ми пука за кристалите,стига тя да ме потарси и да обещае да не се повтаря слу4ката,но разбирате ли даже не ме е потарсила,не мисля 4е аз трябва да съм първата все пак тя ме предаде..не мислите ли ? |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 5:43 pm |
imagine_me философства за живота
|
|
може пък да съжалява много, но да я е срам да те потърси и да се чуства унизена от постъпката си.. |
|
|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 11:46 pm |
Mila T прохожда
добрата приятелка |
|
Моето мнение е да не се занимаваш пове4е с нея.Знам 4е зву4и много грубо но така е наи добре. Ще си спестиш много нерви и разо4арование. Това моми4д щом е крала от теб ше продължава. Моята родна сестра по4на да ме краде още като беше на21 и продължава. Знаех 4е някои ме краде таи като из4езваха неща от къщи и споделих с нея. Тя знаете ли какво ми каза. "Ами ще го преживееш 4е те крадат." След известно време видях 4аст от моите неща у тях. Направо бях като онемяла. Не знаех какво да правя. Като и казах и от тогава тя не говори с мен. Опитвах се да говоря с нея и изясним нещата но тя бяга. След това маика ми ме пита какво ми е откраднала и като кажа за дадено нещо и то се появява в къщата на маика ми и тя(маика ми ) ми казва 4е аз съм го занесла у тях. Така взеха да ме лъжат и двете. Не мога да разбера дали и маика ми ме лъже или крадлата я убеждава. Така пове4е не се занимавам с крадлата/сестра. Тя не мисли как се 4увствам аз не и пука. Аз се измъ4вах много време и сега още се измъ4вам 4е сестра ми ме е окрала но не мога да променя нищо. Както и при теб и при мене тя не желае да се изяснят нещата нито да говорим нито каквото и да било. Така и аз мисля 4е ако се извини ще и простя но тя не го прави и отбягва всякакъв контакт. В това време лъже което още пове4е ме натъжава и разбирам как не съжалява за краденето. Така според мен е оствяи тази приятелка, поне не ти е роднина както при мен. Това е един тъжен период от живота които при мен е много мъ4ителен. Дано при теб е по лесно и приемаш нещата по леко. Желая ти вси4ко добро. Пиши как вървят нещата. |
|
|
Пуснато на: Съб Яну 01, 2011 2:42 pm |
slyn4ice философства за живота
Честита Нова Година |
|
Честита Нова Година приятели!Пожелавам Ви много здраве и успехи!Бъдете все така умни и мъдри!
Тук е мястото и да кажа едно благодаря за моментите,когато съм се обръщала за съвет към Вас!
Да не призвучи като PR,но това е различният форум)) |
|
|
Пуснато на: Съб Яну 01, 2011 2:45 pm |
slyn4ice философства за живота
|
|
ОПП явно още не съм се събудила,че я постнах къдет не трябва |
|
|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2017 4:50 pm |
Davidmen прохожда
От: Mauritius Мнения: 17 N/A 35-45 N/A |
Для оценки, бывалым |
|
Вам проконсультируют о приближенной обстоятельству неисправности, сроках ликвидации и приближенной стоимости ремонтных работ.
Консультирование Круглосуточно - Неисправности ремонтирование cooler с выездом Люберцы несомненно поможет вас сберечь немало времени, а имеет возможность являться в том числе и и ресурсы, по причине этого, что же достаточно.
Зачастую нарушения в работе морозильника имеет возможность ликвидировать лично покупатель, в случае если пояснить что же необходимо совершать, рядом данном никак не понадобиться без толку порождать Собственного специалиста согласно ремонтным работам морозильников в жилье.
Автор ремонтируем недорого всевозможные модификации морозильников Либхер, Опора, Стинол, Индезит, Инструмент, Вестфрост, LG, Немец, Электролюкс, Вирпул. http://xolodremm.atwebpages.com/ ремонт холодильников на дому. |
|
|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2017 4:50 pm |
Davidmen прохожда
От: Mauritius Мнения: 17 N/A 35-45 N/A |
Для обсуждения, специолистам . |
|
Вам проконсультируют о приближенной обстоятельству неисправности, сроках ликвидации и приближенной стоимости ремонтных работ.
Консультирование Неисправности ремонтирование freezer с выездом Люберецкий несомненно поможет вас сберечь немало времени, а имеет возможность являться в том числе и и ресурсы, по причине этого, что же достаточно.
Зачастую нарушения в работе морозильника имеет возможность ликвидировать лично покупатель, в случае если пояснить что же необходимо совершать, рядом данном никак не понадобиться без толку порождать Собственного специалиста согласно ремонтным работам морозильников в жилье.
Автор ремонтируем недорого всевозможные модификации морозильников Либхер, Опора, Стинол, Индезит, Инструмент, Вестфрост, LG, Немец, Электролюкс, Вирпул. http://xolodremm.atwebpages.com/ ремонт холодильников на дому. |
|
|
|
| |