exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Ное 28, 2005 4:24 pm

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Дядо Коледа записа албум с попхитове и детски песнички


Лудата жаба обаче има по-голям шанс за празничните класации със своя версия на "Джингъл белс"

В традиционната интрига кой ще оглави музикалните класации по празниците тази година се включва и... самият Дядо Коледа, който е подготвил солов албум за деца с кавъри на известни поппесни, озаглавен "Santa Sings".

Двойното CD е на музикалния пазар от този понеделник, а първият сингъл от него е хита от 1971 г. "Amarillo", възроден по-рано тази година от популярния британски естраден певец Тони Кристи.

Коледната версия се нарича "(Is This The Way To) Santa's Grotto" и се изпълняват от добрия старец с характерния му басов глас.

Включени са и задължителните празнични песнички като "Джингъл белс", "Silent Night" (Тиха нощ, свята нощ), "Santa Claus Is Coming To Town", "Rudolf The Red Nosed Reindeer".

Не липсва обаче и по-съвременна музика - например "Коледният рап на Санта" (Santa?s Christmas Rap), както и екзотичната "Christmas Popstar".

Песните са само на първия компактдиск, а вторият е бонус и включва шест класически коледни приказки, четени от самия Дядо Коледа (отново на английски).

Междувременно лудата жаба (Crazy Frog), която стана един от попхитовете на годината с ремикс на темата от филма "Полицаят от Бевърли хилс", се готви да превземе отново класациите със своя версия на коледната класика "Джингъл белс", съпътстван от нов анимиран видеоклип.

Сингълът, който излиза на 5 декември, но ще се завърти в радиоефира от 1-во число, включва и кавър на "U Can't Touch This" от репертоара на популярния преди години рапър (Ем Си) Хамър.

Във второто издание на албума "Crazy Hits", което ще се продава от 12 декември, влизат и други сезонни мелодии като "Last Christmas" и "Wonderland".