exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Тялото

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 7:22 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Както ти ще се чувстваш по - добре, така се направи!
Аз бих си задала няколко въпроса предварително...
Харесвам ли се такава каквато съм?
Заради себе си ли искам да се променя (заради моето самочувствие) или заради някого (за да се харесам на околните)?
Струват ли си парите които ще вложа в това?
Няма ли да съжалявам после?
Ами ако не получа желаният резултат?

Отговори си на тези въпроси и си прецени...
Arrow У С П Е Х !!!

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:01 am

lira
излиза без придружител

От: paradise city
несемеен/ейна
25-35
Жена

мнение на имащ опит с корекциите:)

И така -не виждам особена разлика с преди и след,честно ,или поне на снимките не личи тоолкоова много,но ако ти я виждаш всеки път като се погледнеш в огледалото,ако още от дете не си харесваш особено пропорциите и винаги си си казвала ,че "някой ден ще го оправиш това нещо"-то моето мнение е НАПРАВИ Го.
Лично аз имам две корекции по себе си на неща ,които в никакъв случай е са били фрапантни за останалите,но пък мен си ме дразнеха-единственото,което ме спираше бяха парите,но пък и те не са проблем,когато искаш да осъществиш мечта SmileЕдинственото,което искам да те предупредя е,че е много лесно да се пристрастиш към корекциите,след като видиш как за максимум седмица,получаваш това,което си искал цял живот.

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:58 am

samotnata_x
излиза без придружител

От: ?????
undefined
18-25
жена

Аз съм против пластичните операции, не заради друго, а защото приятелка на майка ми почина от това. Имаше обратна захапка и се подложи на пластична операция. Докато излизала от упойка се размърдала и изкарала тръбата, с която дишала, и почнала ... За това съм малко скептично настроена... Това не се случва винаги, но за една т.нар. глезотия можеш да си изгубиш живота...

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 12:44 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Не всички хора го правят от глезотия!!!
Ако наистина има нужда аз не съм против. За промените съм в случай, че се налага, но не и от каприз.
Както каза Лира, то няма особена разлика от преди и след.., но ако всеки път се погледнеш и ти се набива на очи и искаш да го поправиш - направи го..

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:04 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Погледни го от тази страна - промяната ще ти промени ли пропорциите на носа спрямо овала на лицето, в профил спрямо брадичката и тн? една позната си направи операция на носа, не защото й беше грозен ии крив или гърбав, а защото беше голям за нейното лице и не пасваше на профила й (в нейния случай бях съгласна с решението й Laughing ); аз пък си направих корекция на щръкнали уши, защото лицето ми е слабо, косата тънка, а ушите големи и страшно си личаха и се комплексирах (като малка ми викаха пеленгатор или сателит Crying or Very sad ) нали знаеш - 10 пъти мери, един път режи

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:23 pm

imagine_me
философства за живота

N/A
25-35
??

А къде възнамеряваш да си правиш операцията (ако се навиеш в крайна сметка)? И аз се интересувам от същия вид корекция

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:25 pm

Mircheva90
прохожда

несемейна
18-25
жена

Благодаря на всички за мненията ви. Започвам да събирам пари и в крайна сметка имам още мНооого време да си помисля Very Happy .
Бодлива роза, би ли помолила приятелката ти да опише как се е чувствала след операцията ,понеже мен не ме е страх толкова от самата операция, а от болката след това.

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:26 pm

Mircheva90
прохожда

несемейна
18-25
жена

Мислех си за Нефертити, но все още не съм проучила съвсем въпроса за там, не съм чула отзиви.

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:27 pm

Mircheva90
прохожда

несемейна
18-25
жена

http://nefertiti-bg.com/ тожа е страницата им има и снимки преди и след

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:33 pm

Mircheva90
прохожда

несемейна
18-25
жена

И все пак,ако някой знае името на лекаря, който прави на пеньо от БИГ Брадър, мисля че ще отида при него, понеже пък за него съм чувала отзиви

Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща