exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Тялото

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 3:50 pm

imagine_me
философства за живота

N/A
25-35
??

Сори че се намествам в темата

Ако иам проблем- преместете го в нова моля.
Такаам..
И понеже всякакви пластичните операции станаха вече като за "добро утро" ще попитам следния въпрос:

Жени - бихте ли си направили корекция "там", за да се харесате повече на мъжете
Мъже - бихте ли подтикнали приятелките/жените си към подобно нещо за да ви се харесат повече.
Бисексуални, лесбийки и гейове ако има, също може да включат в темата. Обаче няма да правя подкатегория че да не ме обвинят в дискриминация Wink
А също така какво мислите за корекция на гърди/полови органи след раждане и кърмене? Това глезотия ли е или необходимост?

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 4:52 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Аз като проучвах четох от този форум - http://www.forum.tialoto.bg/
Най-добре да не наводняваме тази тема, след като си има цял форум на тази тема.
А за корекция на интимни зони... нямам естетическо виждане как трябва да изглежда човек там, освен да си личи дали е мъж или жена, това за мен вече е шантав каприз, при отсъствие на функционални увреди да си търсиш недостатъци там - ако тооолкова им е скучно на хората, да ходят да гледат Айс Ейдж 3 на 3Д Laughing

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 4:53 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

И това, че пластичните операции станали за "Добро утро" - Имаджин, не го пласирай по този начин, моля те... не знам дали е толкова наистина нормално и толкова добре. Всичко е добре да се прави с мярка и разум. Сериалчето "Клъцни - срежи" не е случайно

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 4:55 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

А това за корекция на женска вагина след раждане изобщо не спада към раздел пластична и естетична хирургия, а е лечение на нарушена функционалност на мускулите там, да не се бъркат понятията! Exclamation

Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 4:59 pm

imagine_me
философства за живота

N/A
25-35
??

Написах че е за "добро утро" точно след като потърсих някой неща в тялото.б и попаднах на форм, в който "тунингованите мацки " си разменяха снимки на силиконовите цици и устни...
Хайде, ок. Да се придържаме се към темата.

Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 10:31 am

BLeeDinG_HeaRT
декламира Ботев

От: Cardiff
????????/??
до 18
??

Моето мнение е,че си много хубава и без операция Smile Все пак ти си решаваш,дано после не съжаляваш и всичко мине добре Wink

Пуснато на: Пет Юли 03, 2009 9:15 pm

tedi_6061
вече тича

От: Асеновград

18-25
жена

Напълно съм сигурна че има някъде корекция ама..... не мога да я видя Smile наред съм с очите такаче недей да лягаш под ножа за нещо което не може да се види!Може да не е кой знае каква операция ама все пак си е операция!Не си струва!

Пуснато на: Пет Май 20, 2016 1:28 pm

Mariana.Dimitrova
прохожда

От: Бургас
семеен/ейна
25-35
жена

ОБИЧАЙТЕ СЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ!!!

Здравейте дами,

Аз работя в Естетичен Център в гр.Бургас (http://vitalaiz.com/ugolemyavane-na-ustni/ ) и мога да кажа, че повечето момичета идват при нас, не защото имат нужда, а защото нямат самочувствие - бъдете горди с това, което ви е дала майката природа и не предприемайте подобни интервенции, ако наистина нямате сериозен проблем.

P.S ОБИЧАЙТЕ СЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ, ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК ДА ГО ПРОПИЛЯВАМЕ В САМОСЪЖАЛЕНИЕ, ДИЕТИ И КИСЕЛИ ХОРА!!!!

Пуснато на: Пет Май 20, 2016 1:36 pm

Mariana.Dimitrova
прохожда

От: Бургас
семеен/ейна
25-35
жена

Здравейте дами,

Аз работя в Естетичен Център в гр.Бургас (Уголемяване на устни ) и мога да кажа, че повечето момичета идват при нас, не защото имат нужда, а защото нямат самочувствие - бъдете горди с това, което ви е дала майката природа и не предприемайте подобни интервенции, ако наистина нямате сериозен проблем.

P.S ОБИЧАЙТЕ СЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ, ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК ДА ГО ПРОПИЛЯВАМЕ В САМОСЪЖАЛЕНИЕ, ДИЕТИ И КИСЕЛИ ХОРА!!!!

Иди на страница Предишна  1, 2, 3