exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 12:48 am

diligent
прохожда

От: Варна
разведена
35-45
жена

Малолетни за секса

Наскоро ми попадна някакво тефтерче на дъщеря ми, която е на девет. Не съм родител-цербер, но все пак надникнах вътре - начин да разбера някои неща, които иначе щерка ми би скрила от мен, защото вероятно смята, че ще се ядосам, ако ми ги каже в прав текст или просто се срамува. Та, там съзрях изречение: "Нямам търпение да правя секс"...Осъзнах, че съм неподготвена и се паникьосах. Ще бъда благодарна за всеки ценен съвет.

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 7:04 am

krem4e
философства за живота

От: ruse
несемейна
35-45
жена

Според мен, този момент не трябва да го изпускаш. Не се паникьосвай, говори с дъщеря си(без да се издаваш, че си и прочела дневника). Възможно е тя да не разбира точно за какво става дума, точно сега е времето да я научиш ти, а не да го чуе изкривено, пошло от другаде. Вярно, че е само на 9, но за секс се говори навсякъде, тя не е сляпа и глуха. Децата днес растат по -бързо. Желая ти успех!

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 8:17 am

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Бъди подготвена да те атакува относно твоя сексуален живот. Помисли какво ще и отговориш, но в никакъв случай нещо от рода на "аз съм достатъчно голяма и аз на твоите години не мислех за секс". Говориш без да сравняваш и без да преиграваш - това, което е. Малките дяволчета много добре успяват да те манипулират и да те вкарат в кофти филм.

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 8:20 am

varg
Мъченик

От: марс
несемеен
25-35
мъж

нещо

напълно нормално
над 50 % от момичетата до 15 г. вече са правили секс
пък и те по-бързо се развиват от момчетата

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 11:09 am

diligent
прохожда

разведена
35-45
жена

Благодаря на всички.

В общи линии и аз си мислех подобни неща от вчера насам. Децата израстват наистина неусетно...Подейства ми успокояващо да прочета и вашите мнения. Мисля да се консултирам и с приятелки, чиито щерки са малко по-големи. Все пак е имало смисъл да се регна в този форум.
Smile

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 11:13 am

diligent
прохожда

разведена
35-45
жена

@ varg

Горната граница може да не изглежда толкова обезпокоително, но мен ме притеснява повече долната граница...Съгласи се, че процентите в статистиката не топлят, когато става дума за ТВОЕТО дете.

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 8:15 pm

varg
Мъченик

От: марс
несемеен
25-35
мъж

гледай сия

ако имаш нужда от помощ кажи
ама аз много акъл и да давам никой не ме слуша
аз като бях на 9 мислех за противозачатъчна бомба хич не знаех кво е това противозачатъчни същото мисля за и за дъщеря ти само ги дрънка

Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 9:55 pm

diligent
прохожда

разведена
35-45
жена

@ varg

И аз се надявам да е било просто необходимост да се напише нещо "забранено" на скришно място...Нали писането освобождава. А акъл винаги е добре дошъл, стига да е на място. Wink

Пуснато на: Вто Ное 17, 2009 5:29 pm

halloween
прохожда

От: Europa

25-35
мъж

Тя луда работа,това ново поколение някакъв адд за майките,имам четери племеника и как да ти кажа,ясни са ми някои картини...но трябва да се съобразиш с това,все пак това е новото време,бързат да растат.Ти не трябва да повишаваш тон,напротив трябва да седнеш и да говориш с детето,като с голям човек,лично знам,че е труден такъв разговор.На това дете трябва да му се каже,че сексът,както е едно от хубавите неща в живота,така има и опасности и т.н.н.н.

Пуснато на: Вто Ное 17, 2009 5:37 pm

slyn4ice
философства за живота

N/A
18-25
??

лелеле на 9 год.,че не и ли е твърде рано????Аз на 9 още играех с децата пред блока Shocked Shocked

Иди на страница 1, 2  Следваща