|
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 6:47 pm |
malkiq_muk прохожда
Слаб в леглото |
|
имам един въпрос към всички дами?В разговор с момиче за бившия и, защо се разделят и тн, Тя казва "Разделяме се заради това, че е слаб в леглото.Или трябва да се обрека с такъв секс цял живот или да му изневерявам цял живот,за това искам да се разделя с него и си търся друг.Връзката им е от 3 години!Тя казва че от почти 8 месеца нещата не вървели и секс не правили от 5 месеца щото растояния делят и там глупоси редовни.Питам: възможно ли е това да е ПРИЧИНА жена да зареже 3 годишна връзка ?
edit: stidam
Ползвай кирилица и за заглавията си |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 7:07 pm |
moeto_dupe философства за живота

От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Миии.. без секс 5 месеца.. доста време са си това. Като се има предвид, че има и километри, които ги разделят - може това да е причина, а и според мен може би момчето и изневерява... |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 7:10 pm |
malkiq_muk прохожда
|
|
ако се игнорира това за последните месеци |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 7:13 pm |

|
|
В историята няма АКО - това вече се е случило, но да приемем, да допуснем, че секса не е проблема. Разтоянието си оказва своето влияние... Какво значи от 8 месеца отношенията им били лоши В какво се изразява това не разбирателство? Разкажи ни малко подробности за тази история? |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 7:25 pm |
malkiq_muk прохожда
|
|
Грешката е моя! Имам в предвид "" Ти обичаш приятеля си ,тои е готин,пекан разбран, обича те много ти също го обичаш нещата между вас вървят.Би ли го оставила ако секса е "боза",правите го, но ти не го усещаш.В началото се примиряваш но след време?Ти лично какво мислиш? |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 7:28 pm |

|
|
Аз не бих зарязала три годишна връзка заради това...Казвам го защото на момента имам връзка, която е тригодишна и не бих заебала приятеля си заради това, но ако има и друго което не върви в отношенията ни-БИХ! |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 7:34 pm |
malkiq_muk прохожда
|
|
Значи Слабия може да се компенсира,и не е при4ина да зарежеш лубимия и да търсиш друг!
Благодаря ти |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 9:21 pm |
hope Модератор

От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
А слабият `що е слаб в леглото? |
|
 |
Пуснато на: Чет Дек 10, 2009 9:24 pm |