|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 3:06 am |
Stevie прохожда
От: Sofia Мнения: 8
35-45 мъж |
Няколко 'пояснения' и 'мисли' |
|
Малък Мук, тук не става дума за видове и брой пози, сексуално майсторство или сантиметри надареност. Дори в тази 3 годишна връзка според мене са си мислили,че са правили секс,а те просто са се чукали - разликата е огромна. Не е имало чувства и връзката се е крепяла на купона и чукането,а не на другите две основи - взаимно доверие, уважение. За каква връзка говорим тогава изобщо? Някой си познавал някоя си 3 години, чукали са се известно време и им е писнало. Нормалния край на нещата, въпреки,че би трябвало да приключи в по-кратки срокове, 3 години си е рекорд |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 4:24 pm |
raja2 прохожда
От: sofia Мнения: 48 семейна 35-45 жена |
|
|
чета и се чудя всички ли заобикаляте основното в една връзка?Че то нали с това се започва!Ако няма интимна връзка между партньорите остават едни съквартиранти.И за какво ще ми е мъж!? |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 4:39 pm |
raja2 прохожда
От: sofia Мнения: 48 семейна 35-45 жена |
|
|
Моите наблюдения показват едно-семейство,което има добър сексуален живот е по-сплотено,а тези с никаквия не се понасят.липсата на секс прави жените заядливи,а това гони мъжете. |
|
|
Пуснато на: Сря Фев 24, 2010 7:30 pm |
predatorst прохожда
|
|
много правилно |
|
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 11:49 pm |
Vasil прохожда
|
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 11:59 pm |
lynnn излиза без придружител
N/A N/A |
|
|
Темата е от миналата година.. все пак!
Едва ли ще те светне повече по нея авторът.
Това че ровиш по архивите е похвално, показва интерес- но все пак забелязвай и датите! |
|
|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 11:48 am |
aditu Модератор
От: София Мнения: 2735 N/A 18-25 ?? |
|
|
Само да вметна и аз нещо... Лична молба: и моля те, не изравяй повече от темите на "вРаг", защото ми се повръща само като ги видя! Защо трябва да ме гониш от ехооо за цял месец, поне докато пак изчезнат от заглавната страница!!?!? |
|
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 8:38 pm |
samotnata_x излиза без придружител
От: ????? Мнения: 614 undefined 18-25 жена |
|
|
Моето мнение е, че няма слаб секс, има партньори, които не се сараят и това го говори и опита и историята. Няма как с Пенка от 5етаж всичко да е 6 и целия блок да ехти, ама с Кина нещата да не вървят. Всичко е въпрос на психика. Винаги има начин да се избегне проблема ако той е технически, стига да има желание |
|
|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2017 9:52 pm |
sexshopburgas прохожда
От: София Мнения: 4 N/A 18-25 жена |
Вземай стимуланти и няма да си слаб |
|
Бих те посъветвал да вземаш стимуланти за задържане на еякулацията като спрейчета например. Ето кой ползвам аз:
http://cupidspray.com/bg/ |
|
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2021 5:26 pm |
monsej прохожда
25-35 мъж |
|
|
Какво означава "слаб в леглото"? То си зависи от критерия. Най-често в основата е неопитността. |
|
|
|
| |