|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 9:04 am |
Bodliva_Roza философства за живота
От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 11:28 am |
varg Мъченик
От: марс Мнения: 2041 несемеен 25-35 мъж |
Брех |
|
вии големи пиячки се изкарахте
|
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 12:51 pm |
aditu Модератор
От: София Мнения: 2735 N/A 18-25 ?? |
|
|
Мила ми Hope, Димитре и Иванке!
Винаги до тоя стандарт се опира... Природа имат всички и т.н., ама пак ми е интересно, аз пА кво съм посадила у тая природа, че да се гордея с нея? Човек е горд с това, което постига (вече усещам как се повтарям), с това, за което е допринесъл. А апатията на хората и самата идея, че някой на златен поднос тряя да им принася това, от което да се "гордеят" е крайно погрешна (в моите представи). Но нЕма значка, нал тъй... По-лесно е да е бъкано с американофилски задници, дето само се оплакват... пА продавачката жива и здрава, по тоя повод каминйе бих носила от кеф за нея...
та...
Важното е, дето вика Розичката, че ние ше си покрием бирата и сме горди с това.. помнете, че после уистито, бирата съм най обичала!
|
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 6:10 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Имах да пиша есе и трябваше за днес да е готово, но и ми стана любопитно, можем ли и има ли на какво да се гордеем днес... |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 7:24 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Eее, пиши! За гордоста на нацията - ракията, шопската салата, нета и немам идея. |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:01 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
az го написах, но ми стана интересно, как мислите и вие..
Според мен има неща, с които наистина можем да се гордеем, нооо точно СЕГА, ДНЕС, в момента.. Няма на какво да сваляме шапка.. |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:40 pm |
Красимир излиза без придружител
От: Бургас Мнения: 456
45-55 мъж |
|
|
Можем да се гордеем с това, че напук на всички и всичко все още съществуваме, т.е. чувстваме!!! |
|
|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 10:20 pm |
| |