exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Философия

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 9:04 am

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Аз па викам хубаво за руската продавачка или мениджър, че зимат добри заплати, че да може нета да си поемат... а ние с наште скромни заплатки и таксички, да ни остане някой лев да цакаме бирички с Адиту Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 11:28 am

varg
Мъченик

От: марс
несемеен
25-35
мъж

Брех

вии големи пиячки се изкарахте
Cool

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 12:51 pm

aditu
Модератор

N/A
18-25
??

Мила ми Hope, Димитре и Иванке!

Винаги до тоя стандарт се опира... Природа имат всички и т.н., ама пак ми е интересно, аз пА кво съм посадила у тая природа, че да се гордея с нея? Човек е горд с това, което постига (вече усещам как се повтарям), с това, за което е допринесъл. А апатията на хората и самата идея, че някой на златен поднос тряя да им принася това, от което да се "гордеят" е крайно погрешна (в моите представи). Но нЕма значка, нал тъй... По-лесно е да е бъкано с американофилски задници, дето само се оплакват... пА продавачката жива и здрава, по тоя повод каминйе бих носила от кеф за нея...

та...

Важното е, дето вика Розичката, че ние ше си покрием бирата и сме горди с това.. помнете, че после уистито, бирата съм най обичала!

Very Happy

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 6:10 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Имах да пиша есе и трябваше за днес да е готово, но и ми стана любопитно, можем ли и има ли на какво да се гордеем днес... Rolling Eyes Question

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 7:24 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Eее, пиши! За гордоста на нацията - ракията, шопската салата, нета и немам идея.

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:01 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

az го написах, но ми стана интересно, как мислите и вие..
Според мен има неща, с които наистина можем да се гордеем, нооо точно СЕГА, ДНЕС, в момента.. Няма на какво да сваляме шапка..

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:40 pm

Красимир
излиза без придружител

От: Бургас

45-55
мъж

Можем да се гордеем с това, че напук на всички и всичко все още съществуваме, т.е. чувстваме!!! Wink

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 10:20 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Краси

Така за малко се почувствах като хлебарка, оцеляваща при всички бедствия. Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 10:59 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

Леле хора, ако още един път наречете мен мрънкало, ще ви убия Laughing

Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 1:41 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

сега можем да се гордеем, че имаме най-добре подговвения за стресова проверка ядрен реактор в Европа Very Happy

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща