|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 6:03 pm |
raja2 прохожда
От: sofia Мнения: 48 семейна 35-45 жена |
проблемните тиинейджъри |
|
как се справяте с настроенията,крясъците,цигарите и всички други неща?Знае ли някой какво е добър родител? |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 6:09 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
О, знам, знам какво е! Много търпение, много разбиране трябват. Каквото "сринеш" сега като връзка с тинейджъра няма да ти се прости до края на дните ти.
Може би ще разкажеш малко повече за да отговаряме конкретно? |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 8:22 pm |
slyn4ice философства за живота
|
|
Лелеле аз от къде да почна не знам Ние имаме големи проблеми със сестра ми,която е 12 клас и уж да поумнява тя става по-зле.Никакви забрани не й действа.,Колкото повече и се карат тя на обратно прави.Създава големи ядове.Майка ми едва ли не ще се разболее заради нея.Просто не знам и аз какво да казвам.Съветвам майка ми да я остави да си прави каквото иска,щото просто друг изход не виждам. |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 8:38 pm |
raja2 прохожда
|
|
Дъщеря ми е на 13г в 7ми клас.Беше много амбициозно дете докато не се сприатели с по-отворени хлапета.Започна да бяга от часове,пропуши,мисля,че е пробвала амфети,но не съм сигурна.Много говорим,все още споделя с мен,но сигурно само това,което искам да чуя.Едва ли ми казва всичко.Старая се да не губя доверието и,но незнам дали успявам.Истината е ,че се страхувам ужасно.Не знам как се прави.А на някои им е заложено да са родители.Постигат всичко с лекота..... |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 9:18 pm |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Приеми, че не ти казва всичко. Казва само това, което искаш да чуеш. Наблюдавай но не коментирай какво виждаш. Опитай деликатно да направаляваш, а не да забраняваш. Не можеш да искаш да ти казва. Тя не е малко момиченце, тя е вече голяма. Препоръчвам ти да влезеш във форума на сайта teenproblem. Просто чети за да се ориентираш какви са младите хора сега. Без да се паникьосваш! Света е такъв, какъвто е.
Ако искаш пиши ми на лични. И в никакъв случай не обсъждай детето си с учителите му!!! |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 10:08 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Не се впрягай толкова много, това са съвсем нормалните неща на тази възраст. Хормоните бошуват..Младежите искат да опитат от всичко, но пък и това е една от опасните възрасти...
И аз на тази възраст пуших, бягах от часове, и трева съм пробвала, и секс съм правила, но сега само секс правя и другите неща са ми съвсем..някакви..
Само не се паникьосвай, всичко отминава с времето, но на мен лично ми помогна най-много срещата с приятеля ми... Определено в този период трябва да имаш някой, който да те направлява, но без да се съди... |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 11:07 pm |
raja2 прохожда
|
|
надеждата ми е всичко да отмине,но докато пробва да не я изпусна.Когато бях на тази възраст и аз не бях цвете,но когато е за детето ти е друго усещането.Преместих я в ново училище за 2 срок,но и тук намери "хайманите".Може би вече не иска да кандидатства-и това не е проблем,само че аз не знам как да съм близка снея без да я дразня. |
|
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 11:24 pm |
lynnn излиза без придружител
N/A N/A |
|
|
Чета ви и не проумявам, явно аз съм изостаналата..
Как на 13 години казвате, че е вече голяма!.. ей това не го разбирам, честно; още повече, че чета, че някой вече на тази възраст и секс правили.
Ще взема да се поровя и аз малко в тоя тийн, да се пообразовам, не за друго, щото на мен секс на 13г. възраст не ми звучи нормално, но както вече казах има явно да наваксавам и с "новости", и с най-различни тийн проблеми.. |
|
|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 12:26 am |
varg Мъченик
От: марс Мнения: 2041 несемеен 25-35 мъж |
сопа |
|
сопа само оправя
а който и това не го оправя значи за човек не става |
|
|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 12:33 am |
raja2 прохожда
|
|
този линк свърши чудесна работа.Разгледах,прочетох и детето се включи.Показа ми доста работи,на неини приятели,обсъдихме много теми заедно.Беше полезно да коментираме за секс,наркотици,поведения....Получи се случайно,МНОГО БЛАГОДАРЯ!А дали е нормално на 13...мисля,че не,но е факт.И по-добре да се изправя пред действителността,отколкото да се правя,че не е така.Деца в пораснали тела. |
|
|
|
| |