exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 6:03 pm

raja2
прохожда


От: sofia
Мнения: 48
семейна
35-45
жена

проблемните тиинейджъри


как се справяте с настроенията,крясъците,цигарите и всички други неща?Знае ли някой какво е добър родител?

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 6:09 pm

sladoled
философства за живота


От: Сливен
Мнения: 2562
N/A
45-55
N/A


О, знам, знам какво е! Много търпение, много разбиране трябват. Каквото "сринеш" сега като връзка с тинейджъра няма да ти се прости до края на дните ти.
Може би ще разкажеш малко повече за да отговаряме конкретно?

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 8:22 pm

slyn4ice
философства за животаМнения: 1067
N/A
18-25
??


Лелеле аз от къде да почна не знам Ние имаме големи проблеми със сестра ми,която е 12 клас и уж да поумнява тя става по-зле.Никакви забрани не й действа.,Колкото повече и се карат тя на обратно прави.Създава големи ядове.Майка ми едва ли не ще се разболее заради нея.Просто не знам и аз какво да казвам.Съветвам майка ми да я остави да си прави каквото иска,щото просто друг изход не виждам.

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 8:38 pm

raja2
прохожда


От: sofia
Мнения: 48
семейна
35-45
жена


Дъщеря ми е на 13г в 7ми клас.Беше много амбициозно дете докато не се сприатели с по-отворени хлапета.Започна да бяга от часове,пропуши,мисля,че е пробвала амфети,но не съм сигурна.Много говорим,все още споделя с мен,но сигурно само това,което искам да чуя.Едва ли ми казва всичко.Старая се да не губя доверието и,но незнам дали успявам.Истината е ,че се страхувам ужасно.Не знам как се прави.А на някои им е заложено да са родители.Постигат всичко с лекота.....

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 9:18 pm

sladoled
философства за живота


От: Сливен
Мнения: 2562
N/A
45-55
N/A


Приеми, че не ти казва всичко. Казва само това, което искаш да чуеш. Наблюдавай но не коментирай какво виждаш. Опитай деликатно да направаляваш, а не да забраняваш. Не можеш да искаш да ти казва. Тя не е малко момиченце, тя е вече голяма. Препоръчвам ти да влезеш във форума на сайта teenproblem. Просто чети за да се ориентираш какви са младите хора сега. Без да се паникьосваш! Света е такъв, какъвто е.
Ако искаш пиши ми на лични. И в никакъв случай не обсъждай детето си с учителите му!!!

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 10:08 pm

moeto_dupe
философства за живота


От: ?? ????
Мнения: 1634
N/A
N/A
??


Не се впрягай толкова много, това са съвсем нормалните неща на тази възраст. Хормоните бошуват..Младежите искат да опитат от всичко, но пък и това е една от опасните възрасти...
И аз на тази възраст пуших, бягах от часове, и трева съм пробвала, и секс съм правила, но сега само секс правя Wink и другите неща са ми съвсем..някакви..
Само не се паникьосвай, всичко отминава с времето, но на мен лично ми помогна най-много срещата с приятеля ми... Определено в този период трябва да имаш някой, който да те направлява, но без да се съди...

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 11:07 pm

raja2
прохожда


От: sofia
Мнения: 48
семейна
35-45
жена


надеждата ми е всичко да отмине,но докато пробва да не я изпусна.Когато бях на тази възраст и аз не бях цвете,но когато е за детето ти е друго усещането.Преместих я в ново училище за 2 срок,но и тук намери "хайманите".Може би вече не иска да кандидатства-и това не е проблем,само че аз не знам как да съм близка снея без да я дразня.

Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 11:24 pm

lynnn
излиза без придружителМнения: 470

N/A
N/A


Чета ви и не проумявам, явно аз съм изостаналата..
Как на 13 години казвате, че е вече голяма!.. ей това не го разбирам, честно; още повече, че чета, че някой вече на тази възраст и секс правили.
Ще взема да се поровя и аз малко в тоя тийн, да се пообразовам, не за друго, щото на мен секс на 13г. възраст не ми звучи нормално, но както вече казах има явно да наваксавам и с "новости", и с най-различни тийн проблеми.. Sad

Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 12:26 am

varg
Мъченик


От: марс
Мнения: 2041
несемеен
25-35
мъж

сопа


сопа само оправя
а който и това не го оправя значи за човек не става

Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 12:33 am

raja2
прохожда


От: sofia
Мнения: 48
семейна
35-45
жена


този линк свърши чудесна работа.Разгледах,прочетох и детето се включи.Показа ми доста работи,на неини приятели,обсъдихме много теми заедно.Беше полезно да коментираме за секс,наркотици,поведения....Получи се случайно,МНОГО БЛАГОДАРЯ!А дали е нормално на 13...мисля,че не,но е факт.И по-добре да се изправя пред действителността,отколкото да се правя,че не е така.Деца в пораснали тела.

Иди на страница 1, 2  Следваща