|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 12:26 pm |
hope Модератор

От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Е ти мислиш ли, че някоя му иска децата? |
|
 |
Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 12:40 pm |
myriad излиза без придружител

От: Варна Мнения: 554 семейна 25-35 жена |
Аз имам 2 деца, но пак да си кажа :-) |
|
Аз никога не съм била готова за деца, защото едно е да искаш и да симислиш какво би било, а съвсем друго е като се случи и опре ножа до кокала. Едно дете те изпива физически в началото, че и не само. Аз като забременях нямах работа
Намерих си такава и ден след като подписах трудовия договор видях 2 чертички! Имах късмет с прекрасен шеф и безпроблемна бременност. Но в деня на раждането осъзнах, че никак не съм готова за дете - да не останете с грешно впечатление: детето беше планувано. Просто изведнъж осъзнаваш, че вече не си ти на преден план, макар и късно! Тряска те депресия и безсъние и безсилие пред един вързоп с кокали , който само реве и то не знае защо......абе в началото даже и обич няма. И един ден просто се събуждаш (ако си спал) и осъзнаваш, че си щастлив без причина - озарен от едни очи, които те гледат с обожание, които те обичат безусловно и не има пука имаш ли пари или време или не!
НА 28 - вече имам две деца и хаосът у дома е пълен, но не ми пречи. Природата е велико нещо - извендъж се нагаждаш и отдаваш пълноценно на тия две слънца! Е да ходя оповръщана, не яла и не спала - но не забелязвам даже! Живея само за едно - "Мамо, дюби" (в превод - мамо, обичам те) и това ми е повече от достатъчно.
И въпреки това за нито едно дете не бях готова, ама наистина готова, колкото и да исках деца!
Дерзайте! |
|
 |
Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 6:40 pm |
sexy_mace_zalavq_terorist излиза без придружител
18-25 жена |
|
|
то 4овек не може да бъде готов за нищо по4ти,както дойде..Ина4е имам една позната има2 деца а е на 20,дори 12 клас не е забършила,а де4ицата са от разли4ни мъже ,а тя не е с никой от 2мата ,ии родителите и подпомагат положението..  |
|
 |
Пуснато на: Пет Яну 13, 2012 6:15 am |
Archangel излиза без придружител

От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
неща и не ми и трябват.  |
|
 |
Пуснато на: Пет Яну 13, 2012 1:16 pm |
| |