Ами, интересна тема, която ме кара да се замисля за това как минават дните ми, животът ми...доволен ли съм от него? Май трябва да призная, че съм позагърбил почивката и удоволствията, от които всеки човек има нужда, така че е крайно време да престана да спасявам света и да започна да спасявам себе си, защото незнам дали знаете, но наоколо върлува един УЖАСНО ЗАРАЗЕН вирус - вирусът се нарича "РАБОТА" Той се проявява особено често около празниците и заплашва да ги погълне и провали изцяло...аз смятам да се боря с този вирус, поне поркай новата година
Ето и какво лекарство взимам: разходка (2 пъти дневно х 1 час), виждане с приятелката (1 път дневно х 3-4 часа), слушане на готина музика (3 пъти дневно х половин час), гледане на филми и сериали по интернет (съответно 1 път дневно х 2 часа и 2 пъти дневно х 40 минути)...
След една седмица усилено взимане на "лекарството" против работа се гарантира пълното оздравяване от досадния вирус
П.П. Внимание, открити са следните вредни странични ефекти на лекарството:
1) Уволнение от работа, поради постоянно отсъствие от там;
2) Незаверяване на семестъра в университета и последвало невзимане на изпитите от редовната сесия(а при най-добре излекуваните от симптомите на заболяването и на поправителната и ликвидационна такава) ;
3) Развиване на траен мързел
НА ИЗЛЕКУВАЛИТЕ СЕ - ЧЕСТИТО И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ |