exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Свободно време

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 11:18 pm

ver_onika
декламира Ботев

От: София
N/A
до 18
жена

Nastroen/a li si na prazni4na vulna????

Kefi6 li se na vseki den, koito priblijava o6te i o6te emociiiiiiiii do surceto ni, po vreme na praznicite,..........ili [puk si se zatrupal v rabota?i ni6to ne ti se pravi? Rolling Eyes

Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 11:35 pm

Lilacor
декламира Ботев

От: Sofia
несемеен
18-25
мъж

ВИРУСЪТ "РАБОТА"...ЛЕКАРСТВО!!!

Ами, интересна тема, която ме кара да се замисля за това как минават дните ми, животът ми...доволен ли съм от него? Май трябва да призная, че съм позагърбил почивката и удоволствията, от които всеки човек има нужда, така че е крайно време да престана да спасявам света и да започна да спасявам себе си, защото незнам дали знаете, но наоколо върлува един УЖАСНО ЗАРАЗЕН вирус - вирусът се нарича "РАБОТА" Idea Той се проявява особено често около празниците и заплашва да ги погълне и провали изцяло...аз смятам да се боря с този вирус, поне поркай новата година Wink
Ето и какво лекарство взимам: разходка (2 пъти дневно х 1 час), виждане с приятелката (1 път дневно х 3-4 часа), слушане на готина музика (3 пъти дневно х половин час), гледане на филми и сериали по интернет (съответно 1 път дневно х 2 часа и 2 пъти дневно х 40 минути)...
След една седмица усилено взимане на "лекарството" против работа се гарантира пълното оздравяване от досадния вирус Very Happy

П.П. Внимание, открити са следните вредни странични ефекти на лекарството:
1) Уволнение от работа, поради постоянно отсъствие от там;
2) Незаверяване на семестъра в университета и последвало невзимане на изпитите от редовната сесия(а при най-добре излекуваните от симптомите на заболяването и на поправителната и ликвидационна такава) Very Happy ;
3) Развиване на траен мързел Twisted Evil

НА ИЗЛЕКУВАЛИТЕ СЕ - ЧЕСТИТО И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Wink

Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 3:26 am

moro
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

тук сега започва работата.когато хората празнуват аз работя,но на празник,когато е свършила вече работата и аз искам да празнувам.все още има с кого.не съм само аз я дето работя....има и нещо хубаво...поне няма да препия или преям.хихихи..няма време за такива...

Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 11:10 am

AlexG
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

ох честно казано нещо никак не ми е празнично- чак се учудвам - всяка година обикновенно ме обхваща една еуфория - като малко дете съм - идва коледа и нова година - но тази година някак незнам - толкова съм погълната от работа и ежедневни грижи че въобще незнам кой ден е Sad .Незнам какво става- хората около мен са луднали от кеф а аз ги гледам и се чудя защо ли- май съм станала работохолик.УЖАС. Shocked

Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 5:02 pm

AlexG
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

Е не мога да се сдържа да не ви се оплача- и без това коледното ми настроение малко меко казано липсваше ами на всичкото отгоре туко що ми съобщиха и ще работя на 26-е вече ептем не ми е коледно. Sad Crying or Very sad