exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Секс/Интимност

Отговори по темата

Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 10:43 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Защото когато не могат да кажат нещо мъдро, го повтарят, за да извадят очите на останалите. Шегувам се.

Има някакъв проблем от ивестно време във форума...при мен също се получава някакво дълго мислене когато натисна "прати", но решавам да не го натискам втори път и рискувам, или съм постнала нещо или не.

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 5:54 pm

Баче Кико
излиза без придружител

N/A
35-45
мъж

Ами модераторите да не дремят ами да изтрият постовете ,които се повтарят Exclamation

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 6:50 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Ти пиши за циците, а не за модераторите! Laughing

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:02 pm

Баче Кико
излиза без придружител

N/A
35-45
мъж

Да пишат писателите аз циците ги мачкам Laughing

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:08 pm

stidam
Гуру

От: София
семеен
25-35
мъж

Баче Кико, това някак заповедно прозвуча... Искаш ли, следващият път, ей така за разнообразие, когато имаш нещо за казване към модераторите или администраторите, да го направиш с подходящия тон?!

Поздрави! Smile

Пуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:26 pm

Баче Кико
излиза без придружител

N/A
35-45
мъж

Написах го с пододящия тон в темата ,,Музикален поздрав'' Поздрави и от мен Very Happy

Пуснато на: Вто Юли 27, 2010 6:42 pm

Vasil
прохожда

N/A
25-35
??

Бил съм с 2 жени със силиконов бюст,но да кажа от това по отвратително нещо не съм виждал и пипал Laughing

Пуснато на: Пет Фев 03, 2012 11:07 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

Силикона стой хубаво,самода не е от френския Laughing Laughing Laughing ина4е предпо4итам естественото....

Пуснато на: Сря Юли 26, 2017 9:46 pm

sexshopburgas
прохожда

От: София
N/A
18-25
жена

Аз не одобрявам силикона - ето защо:

Аз ползвам хапчета и гел за уголемяване на бюста Биг Брест Плюс, които удивително бързо уголемяват гърдичките ми. Ето доказателството:
http://bigbreastplus.com/bg/dokazatelstva.html

Пуснато на: Чет Авг 17, 2017 5:17 pm

nikolaj
прохожда

N/A
25-35
мъж

Ми според мен е важно, какво човек е постигнал в живота. Друг е въпроса на кой какви са му целите. Животът ни преминава през различни стадии - детство, "пораснали" и старост, като във всеки период има какво ново да се научи. Според мен повечето хора, които искат да останат вечно млади 20-30 години, имат някакъв умствен проблем. Ако младостта е повече физическа сила, свеж ум, липса на глупави предразсъдъци, то на селиконените хора, всички тези неща им липсват

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща