exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Тялото

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Ное 09, 2010 4:25 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

Ефикасни хапчета за отслабване

Такаа имам да сваля едни 4кг., преди като трябваше да свалям пиех месец - 2 едни таблетки със зелен чай и кофеин...ефект определено имаше. За съжаление ги спряха от производство. Та, ако някой пие подобни неща или е чувал за ефикасни такива моля да сподели Very Happy

П.С. Моля, тези които ще ми дават съвети, ДА СПОРТУВАМ, гладувам или нещо подобно да не пишат ....

Пуснато на: Вто Ное 09, 2010 5:27 pm

aditu
Модератор

От: София
N/A
18-25
??

"пиех месец - 2 едни таблетки със зелен чай и кофеин...ефект определено имаше."

Еее, па то по-лесно има ли?! Кат' е имало ефект от тия апчета, сама си ги направи в шейк форма: вариш 10 лъжици кафе с 1 кутия зелен чай, бъркаш докато добие приличен л****н цвят и си къркаш цЕл ден!

Бон апети! Laughing

Пуснато на: Вто Ное 09, 2010 5:56 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

adity

Ако ставаше така, определено досега да сам си ги произвела Laughing но има и др. съставки,които не ги знам...

ама се отплеснахме с глупости...

Темата е сериозна Very Happy

Пуснато на: Вто Ное 09, 2010 7:37 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Ксеникал - 72 лв.

Пуснато на: Сря Ное 10, 2010 1:12 pm

slan4ice
излиза без придружител

N/A
25-35
жена

hope

Пила ли си го, появиха ли ти се странични ефекти,дават го много опасен, даже предразполага образуване на тумори...

Пуснато на: Сря Ное 10, 2010 1:49 pm

Rimoldi
прохожда

несемеен
25-35
мъж

:)

za6to ne probva6 edin produkt, koito se kazva LIPO-6!
hranitelna dobavka e razprostranqva se ot power and beauty!
za sportisti e, no e goden i za nesportuva6ti!

Пишете на кирилица!!!

Пуснато на: Сря Ное 10, 2010 7:26 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Темата нали е ефикасни хапчета за отслабване, аз ти казвам кои са. Че имат странични ефекти - сигурно имат. Не съм ги тествала, не съм ги пила. Предполагам си чела за кого са предназначени, за лечение на затлъстяване, заедно с умерена хипокалорична диета. Не се използват за всякакви глезотии от типа на имам две кила отгоре. Но са ефикасни.
Имала съм наблюдение в/у хора които са ги пили. Но без хранителен режим и двигателна култура, бързо си възвърнаха предишните килограми, след приключване на лечението.

Аз такива неща не употребявам! Веднъж се подложих на диета и това няма да повторя.

А колкото до страничните ефекти, не се заблуждавай, че другите боклуци не вредят. Мислиш, че със зеленото чайче всичко е ОК, ама след по-дълга употреба червата ти стават лениви. Всяко принудително отслабване води до някакви нарушения. Дори не е нужно да си медик, за да ги знаеш тези неща. Това малко или много е вмешателство на естествените функции на организма.

Пуснато на: Съб Юли 30, 2011 1:18 am

mimikaulitz
прохожда

N/A
18-25
жена

Здравейте

Като начало ще започна с това: на 18г съм когато бях 6-7клас бях 70кг. Може да не варвате но сега съм 48кг и съм 12клас свалих 20кг за 3 месеца и то с 90-дневната диета но сега немога да ви опиша колко виновна и тъп асе чувствам че съм го направила, защито сега съм на хапчета от който се нуждае организма ми и ако ги спра организма ми ще се приебе още повече, а ти имаш да сваляш 4кг . По- добре с 4кг отгоре отколкото с преебан организъм. Всеки ден ако не си пия хапчетата започвам да повръщам и повярвай ми адски се измъчвам къде ли не ходих никой не ме излекува и като се замисля си казвам боже колко съм била глупава.Главата си е твоя. Живота си е твой. Не го приемай като критика просто като съвет Smile

Пуснато на: Съб Юли 30, 2011 7:27 pm

zdr_ivanova
излиза без придружител

От: sofiq
разведен/а
35-45
жена

90 те дневната диета е на принципа на разделното хранене.Аз лично не мисля,че е вредна.Но за хора,който нямат афтоимунни,сърдечно-съдови и др.заболявания.Или поне не съм чула за странични ефекти.Ако някой знае такива нека ги напише!!!
А що се отнася до Ксеникал-последните данни сочат,че се образуват тумори на черният дроб.За сега само Хитозана е на подобен принцип и го дават ,че е без странични ефекти.Той е хранителна добавка,но трябва да се пие поне три месеца.Не е и скъп.Аз съм го ползвала и има ефект!
Но според мене най-добре е човек да сваля килограми с диета и спорт!Желателно е всичко да бъде разумно,защото наистина може да има отчайващи последици за организма.

Пуснато на: Нед Юли 31, 2011 10:39 am

martin
излиза без придружител

От: sofiq

25-35
мъж

Важното е да се съблюдава здравословно хранене, и приготвяне на храната. По възможност да се намали/спре приема на сол/ предизвиква задържане на течности в организма, и от там повишение на кг/ и на мазнини. Въглехидрати да е приемат според индивидуалните нужди. Приетите калории за ден да отговарят на потреблението. Плодове и зеленчуци да се хапват на порции, трябва да се знае, че някои плодове като банани напр. дават доста калории. Белтачини се приемат по 2,3 гр. на кг телесно тегло за ден. Всики таблетки за отслабване са със съмнителен ефект, защото някои са си чисти диуретици, които предизвикват изкуствено отделяне на вода, която после със спиранети им се набавя бързо, така се губят ценни електролити и се нарушава равновесието, такова е свойството на споменатия кофеин и зелен чай, кофеина дава и изкуствена енергия и докъто се усети човек може да се изтощи напълно. Трябва да се знае, че освен идеакно тегло има и индивидуално тегло, което се определя от гена!
Призива ми е внимавайте как отслабвате! Преди да започнете такова наинание се информирайте за съдържанието на храните и най-добре е да се посети качествен диетолог, който да сътави програма и да направи необходимите изследвания на хемоглобин, В12 и др. показатели. Ако техните стойности са ниски, всяко едно безконтролно отслабване е пагубно.

Иди на страница 1, 2, 3  Следваща