exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Приятелство

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 1:18 pm

sladoled
философства за живота


От: Сливен
Мнения: 2562
N/A
45-55
N/A

За Коледа


Има нещо в моя живот, което винаги много ми е липсвало. Бих казала води листата ми на липсите. Семейство и духа на дома на семейството. Не съм дете на разведени родители - напротив - те имаха дълъг, 52 годишен, щастлив според тях брак. Те имаха и две жилища /които вече са мои след смърта им/. Те съвсем не са дом, още по-малко семеен дом. Абе...липса и това си е!
Преди десетитна дни бях при сина ми в новата му квартира. Вечерта включихме осветлението и той ми посочи една съседска кооперация /там, В софия, прозорците сякъш са един в друг. Твърде непонятно за провинциална жена каквато съм си/. Зад тези прозорци имаше дух! Библиотека, голяма библиотека с книги, малки дребни украшения, бюро, компютър, цветя, лека светлина и ИЗЛЪЧВАНЕ НА ДОМ!То такава хармония беше, такова изящно съвършество, та си мисля, че и хората които са го постигнали и които така и не видях са в душевната си пълнота по отношение на този дом.
Може би ще успея да постигна, да достигна мечтата си по отношение на семейство и дом - ДА ИМАМ ТОВА СЕМЕЙСТО И ДОМ, КОИТО ЩЕ МИ ПОМОГНАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМ УЮТНО, В ХАРМОНИЯ И ЗАВЪРШЕНОСТ СЪС СЕБЕ СИ.. Тази година това ще е желанието ме за Коледа. Надявам се да ми помогнете като изричайки вашите си желания, споменете и моето.
В тази тема нека бъдат споменати и вашите желани.На свой ред и аз ще ги изрека в празничната нощ с надежда да се случат.

Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 6:25 pm

moeto_dupe
философства за живота


От: ?? ????
Мнения: 1634
N/A
N/A
??


Аз бих желала хората около мен да са здрави и много щастливи Smile

Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 11:20 pm

hope
Модератор


От: голямото село
Мнения: 3735
N/A
35-45
жена


Дупе и ти почна да се изказваш като манекенка... световен мир, всички здрава... бля, бля, бля. Защо не говориш са личните си желания, нещото което на теб ти липсва? Това със здравето е ясно! Да не би като не го пожелавам "писмено" във форума, не искам близките ми да са здрави?! Laughing

Аз искам адски много неща... може би нещо като твоята мечта, Сладолед. Искам пълна хармония със себе си и с човека до себе си. Искам малко романтика да го еВа. Стига съм се правила на желязна. Искам нова работа. Искам нова прическа. Laughing И искам кризата по-бързо да отмине. Личната, световната и емоционалната. Crying or Very sad

Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 1:05 am

krem4e
философства за живота


От: ruse
Мнения: 1210
несемейна
35-45
жена


Искам малко спокойствие. Защото съм се поизгубила и не мога да си се намеря....

Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 6:38 am

Bodliva_Roza
философства за живота


От: София
Мнения: 3017
несемейна
18-25
жена


За Коледа искам хубава Коледа и хубави празници, да си изкараме безаварийно с наште... (обикновено празниците отключват доста кризи, вместо да създават настроение) другите неща, да си пожелавам... мога да си пожелавам само неща, които не зависят от мен - искам компания от хора, с които да се ходи по ваканции... омръзна ми всеки да дърпа нанякъде и накрая всеки поотделно да си ходи... и да ми мине безсънието Very Happy

Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 11:29 am

sladoled
философства за живота


От: Сливен
Мнения: 2562
N/A
45-55
N/A


Моля ви, напишете как точно да изричам молитви за вас. Желанието си формулирам така "Нека Мариана /името ми/ да има онова семейство, дом и уют, които ще и дадат душевен покой, удовлетвореност и радост."
И се нядавам да се изпълни и с ваша помощ това желание.
Тази година съм взела нещата в свои ръце - избрала съм си подаръци, предстои да си ги купя и да си ги раздам Laughing