exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 2:23 am

Tajna_f_sf
прохожда


От: Sofiq
Мнения: 11
undefined
до 18
жена

Даите савет Моля???


Здажеите,искам да попитам за савет?
Маиками си има приятел шиптер изгони мен заради него,тои ми посегна физи4ески и псхи4ески,тя не ми повяржа 4е е искал да спи с мен,и ме изгони от вкащти,тои ме удари пред нея и тя пак нищто не каза.Бабами която ме гледаше по4ина,и няма с кого да погворя да поискам помощ,савет,затова моля вас.
Искаше да ме прати в дом маика и дете.Но сестраи понеже е много ал4на ме взе при нея като си мислеше 4е щте и плащта оба4е маиками не даваше изобщто пари за мен,след 2 месец по4наха проблеми с леля ми само се 4удеше как да ме заяде а маиками се казваше какво да направя,помогнете даите савет???? Question Question Question

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 2:38 pm

slyn4ice
философства за животаМнения: 1067
N/A
18-25
??


Отиди в отдел закрила на детето,виждам че си от София,там може би по-добре си вършат работата.Не се връщай при майка си,колкото и да не е хубаво при леля ти.Този човек явно е опасен.А къде е истинският ти баща,от него също можеш да поискаш помощ,а също и от неговите родители.

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 3:05 pm

moeto_dupe
философства за живота


От: ?? ????
Мнения: 1634
N/A
N/A
??


Първо се успокой и обясни отново, защото се вижда, че си объркана, а така объркваш и нас.. Някой неща не стават ясни... Кой е починал? Ти на колко години си?

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 4:25 pm

Tajna_f_sf
прохожда


От: Sofiq
Мнения: 11
undefined
до 18
жена

dobre


на 15 сам бабами почина тя ме гледаше защтото маиками от 7 години е в чужбина и ме гледаше тя обаче от толкова проблеми почина.

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 4:26 pm

Tajna_f_sf
прохожда


От: Sofiq
Мнения: 11
undefined
до 18
жена

Ами...


Нямам бащта незная каде е! ами неискам да ходя в дом за деца.затова тарся вариант от вас.
Благодаря...

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 5:35 pm

slyn4ice
философства за животаМнения: 1067
N/A
18-25
??


Чакай сега майка ти като е в чужбина значи ти си живяла там заедно с нейния съпруг.А сега си в България при леля си,така ли?

Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 8:34 pm

moeto_dupe
философства за живота


От: ?? ????
Мнения: 1634
N/A
N/A
??

Тъжна_ф_сф


Какво означава "шиптер"? Тази твоя леля с какво се занимава? Дядо ти жив ли е? Имаш ли някакви други роднини, които да могат да ти помогнат? Леля ти има ли деца, съпруг?


П.П. С извинение - майка ти е голяма тупалка, май, а? Щом не знаеш кой е баща ти..

Пуснато на: Вто Мар 08, 2011 1:16 am

Tajna_f_sf
прохожда


От: Sofiq
Мнения: 11
undefined
до 18
жена

Taka....


шиптер значи албанец но мешан казват че шиптерите били наи долните.!!!.Да живееь при бабами маиката на маиками но тя почина.преди няколко месеца и тя ме взе при нея.а иначе никого си нямам бабами има една сестра,сега тя ме взе но всичко е до време,имах само баба си и тя почина....

Пуснато на: Вто Мар 08, 2011 1:22 am

Tajna_f_sf
прохожда


От: Sofiq
Мнения: 11
undefined
до 18
жена

Не,не сам живяла


Ходех само на почивка която ми излизаше солена.за мен това не бе почивка,ами и аз незнам как да го опиша.обаче те (маиками и неиня приятел) уш се бяха разделили поне така каза като си доиде за погребението на бабами обаче като отидох там нищто не беше приключило,тои и посяга,неработи,командва,забранява,и тя пак се сагласява,изгони мен заради него!
И немога да я разбера,неиска и да се грижи за мен размята ме като футболна топка (чуди се каде да ме изгони) обаче си нямам никого,освен сестрата на маиками смисал и нея нямам тя е сащтата като маиками (боклук) и сега ми остана като вариант само сестрата на бабами,но и тук не знам,се пак маиками и фиансова подкрепа неиска,ништо се едно няма дащтеря.