|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2011 9:13 pm |
Jesika прохожда
за момичетата |
|
аз съм на 13 години и мн си учудвам че почти всички момичета около мен се гримират и то за да се забележат на момчетата от по-горните класове. Не мога да ги разбера!! |
|
|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2011 9:17 pm |
sexy_mace_zalavq_terorist излиза без придружител
18-25 жена |
... |
|
е трябва да изглеждат добре все пак ... |
|
|
Пуснато на: Нед Май 01, 2011 8:58 am |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Ми щот не се чувстват достатъчно самоуверени и си мислят, че като ги забележат момчетата и кой знае какво чудо ще стане с тях самите. Суета... |
|
|
Пуснато на: Пон Май 02, 2011 12:20 pm |
tedi_6061 вече тича
От: Асеновград Мнения: 76
18-25 жена |
|
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2011 6:00 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Сега момичетата се развиват много по-бързо от момчета и от развилите се преди 10 години момичета. Просто наблюдаваме един процес на мутация относно организма на тийновете.
Защо се гримират, питаш.. Ами по този начин се харесват те и очакват да бъдат харесани и от другите... Този въпрос, който поставяш е много актуален и ще продължава да бъде. В днешно време (как се изразям и аз, сякаш че съм на 100 години) тези на по 13, раждат деца и създават семейства. Ценностната система на хората е променена и това са нормалните неща, от гледна точна на еволюцията, но не и от морална гледна точка. |
|
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2011 6:22 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Сорри Дупе ама бъркаш. Първо момичетата винаги са се развивали по-бързо от момчетата, независимо от епохата. Второ, нашите прабаби също са се натискали в сламата на 13 годишна възраст. Има много художествена литература в която можеш да попаднеш на описание от сорта на "тя беше една немощна старица на 34 години". Аз лично съм попадала на такива.
Другото което е... в момента в който на момичето и дойде цикъла и започва да мисли за секс или да го кажем, пробужда се женствеността. Все едно дали ние мислим че е малка... козата си сака пръч.
Колкото обаче до цапотенето... чудно ми е какво ще правят на 40? Май пластиката занапред ще все по-актуална. Не правят сметка, че съсипват кожата си. След години ще се чудят на собствения си акъл и къде са спали майките им. |
|
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2011 6:31 pm |
lynnn излиза без придружител
N/A N/A |
|
|
Знаем кои раждат на 13 и създават семейства. Това са необразовани хора, затворени в своята общност и мироглед. Не всички /и слава богу/ са такива. Това не бива да е идеал и наистина не е, просто е изключение и факт.
Относно гримирането - ми няма лошо, всяко момиче го прави, дали на 13 или на 16 има и такива периоди. Много ми се ще да стане като преди - на входната врата да проверяват кой е гримиран, кой с къса пола, кой без униформа и никакво пускане в училището, докато не си в приличен вид. Май това е единственото нещо, за което си спомням с носталгия, наблюдавайки днешните училища. |
|
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2011 12:54 am |
aditu Модератор
От: София Мнения: 2735 N/A 18-25 ?? |
|
|
Смешно и жалко, но същевременно факт е, че ние хората (не само жените, демек змиите :Д), целим това да изглеждаме добре, за да бъдем забелязани от срещуположния пол.
Истината е, че комплексите на един човек, неувереността му, липсата на интелектуални данни и т.н. го тласкат към това да подчертава (в повечето случаи) грозно и досадно (дори отвратно) физически качества.
Всичко е fake, мили деца.
Не казвам, че е лошо. Почвайте да се гримирате и на 3, ако щете. НО! Го правете за себе си. правете го със стил, със замах, с увереност (с покритие, де), със самочувствие и знанието, че искате да си посегнете сексуално сами на себе си, щом се скивтате в огледалото. А след това с идеята някой друг да ви зяпа. Защото, ако не се научим да харесваме, уважаваме и обичаме себе си най-много, преди всичко и всички останали, значи все още живеем заради тях и техните думи-чки. Което не е важно, защото готин е само този, самооценил себе си правилно
бахахаха |
|
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2011 3:19 pm |
Drako89 излиза без придружител
От: Пловдив Мнения: 414 N/A 18-25 мъж |
|
|
Извинявам се че не съм момиче, ама просто не се сдържах...
Първо да кажа че съм много съгласен с hope.
И второ за мен не е нормално на тия години да се гримират нека си търсят момчета да лудеят и квото си искат, нормално е хормони, цикъл и т.н. ама тва толкова ще им вреди след време тия всичките неща дето си ги слагат на младата и нежна кожа, сега това най-много им вреди защото сега те растат!
Да не говорим, че жените са най-красиви естествени без грим! |
|
|
Пуснато на: Нед Май 08, 2011 4:21 pm |
martin излиза без придружител
От: sofiq Мнения: 371
25-35 мъж |
|
|
Драко, ти остави гримовете колко им вредят, ами погледни колко аборта са направени в страната от непълнолетни, а и от пълнолетни, виж и какъв бум на полово предавани болести има, на този фон гримовете и последващото разваляне на кожата си е бел кахър, ценностната система на нацията е изопачена. Моята баба се е омъжила на 16 едно време, но се е омъжила, и то съвсем отговорно, а виж сега какво е. Хората като цяло са много объркани от случващите се неща в живота. |
|
|
|
| |