|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 8:42 am |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Нещо не разбрах какво имаш предвид, ако може да поясниш |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 9:52 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
с удоволствие пояснявам.имам предвид че чужденците ви разбраа що за стока сте бг жените и никой вече не ви ебава.и все по зле ще става.има и рима даже. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 12:57 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Така ли и що за стока сме, ако обичаш и това да ми поясниш? Всички знаят, че българската жена е красива и секси. Кактоо във всяко стадо си има черна овца и при нас жените се намира по някоя такава, но не мисля,че би трябвало заради едни такива издънки на природата да се слагат всички под общ знаменател. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 1:16 pm |
Bodliva_Roza философства за живота
От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
|
|
Дупе, за съжаление с теб сме от малкото останали оптимисти по въпроса. Аз също наскоро установих, че се нося из облаците, като си въобразявам, че има още свестни хора и ще се оправим. Не че няма, но дори съучениците ми от училище, които са емигрирали на север, стари мои познати, смятат останалите тук и дори и мен за такива, евтини, безстойностни, неграмотни, невежи... |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 1:18 pm |
Bodliva_Roza философства за живота
От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
|
|
мисълта ми е, дори и наистина да не е такава българската жена, ако се впуска в ново запознанство или връзка с някого, може да си мисли, че той вижда, че тя не е такава, но всъщност той точно за такава ще я мисли, а само от куртоазия ще дава вид, че я разбира и познава... |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 1:23 pm |
Supernatural декламира Ботев
|
|
Верно, че мъжете се развиват по-бавно физически и умствено от жените, но за умственото не отговаря много природата, а по-скоро средата. Да се надявам, че докато станеш на 40 поне, Ачо, може да погледнеш по-реалистично на живота и тогава ще осъзнаеш, че средата, в която си бил (или си) те е ограничавала духовно. Ако влезеш в по-различни среди от твоите екшън филми, където "най-големия" носи синджира от казанчето в тоалетната на врата си, а около него има само полу голи жени, може да промениш мирогледа си относно жените и други неща като цяло. Тогава ще ти изчезнат комплекси и криви разбирания и няма да хейтваш наляво-надясно, защото ако искаш да те уважават, трябва и ти да се научиш да уважаваш хората. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:10 pm |
|
|
аба не е такава.айде ся.аз за последните 8 години благодарение на интернета я разбрах жената.сега истината боли.това не е комплекс.просто използвате заучени фрази и изрази които малко познавате.доколкото знам е криза за мъже и то от 2002година още.така че туй с комплексите и там другите дето ги приказвате ги забравете.аз говоря истински неща.и то с днешна дата. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:17 pm |
|
|
що за стока ли сте?ами като рускините като украинките а даже и по зле.аз бг жената я знам мота мо.тва ми е втората специялност на мене.с една дума курветини сте и тва е.всеки го знае това.колкото и грубо да звучи.а тези отван ще ви мислят за тъпи и е така донякъде щото мищурия няма д анамерите иначе казано на някой да вземете я кола я жилище или да ви глед аи рани.няма да стане това.както казах сега е новият ред.женското царство свърши.90те години няма да се върнат нижга.натурал от теб съвет неща.още повече за жени.а химан за който говоря или още транспортер и дон вито е реално лице и ако ми трябва съвет ще го поискам от него.той жа знае по добре и от мен.да не говорим сега какво направихте с нета жените.за какво беше предвиден и в какво го превърнахте вие. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:20 pm |
|
|
а и още нещо натурал.мен ората не ми трябват.ората са само беля.все искат дай тва ама не може ли да сваршим ся една работа ама дай пари назаем.мне.само избрани ора.ти като искаш бъди майка тереза.мен баш не ме учи КЪК да живея.видял съм повече от тебе в живота.имам повече опит и зная как да живея и какво да правя. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:23 pm |
|
|
ааа дупе а на тебе да ти пратя една фото сесия да видиш касокраките и кривокраки 'хубавици как отиват на даскало.искаш ли?сега много рядко се вижда хубава жена.с дълги крака висока стройна и тъй нататък. |
|
|
|
| |