|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:26 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Като заключение на моята гледна точка бих казала следното. Ето защо жените не искат да се занимават с българи, защото по-голямата част от тях са големи селяндури (защото селяни е меко казано). Друга причина поради която, жените не предпочитат българина като компания и за семейство е вече разбираемо, след като в и-нет пространството витаят такива индивиди (като Варг и Архангел), и това е причината да изчезват истинските мъже и да се превръщат в пе*дерасти, меки китки или както си го наричате вие. |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 11:23 pm |
Bodliva_Roza философства за живота
От: София Мнения: 3017 несемейна 18-25 жена |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:11 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
е да де свестни дето да блъскат и да ви гледат и ранят а вие да седите по чатофти сайбофти и скайпофти.айде айде.знаем ви вече много добре.то закво никой неще да се жени и да се занимава.аз затва съм неудобен щото знам истината и я казвам.е ако бях казал аз ще се грижа ще направя всичко и тъй нататък нямаше д аима по добър от мен ама... |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:15 am |
|
|
ами ще въртят номера ами.от вас се учат няма само вие да въртите я.колко ора изгоряха.кой с кола кой с жилище.интернета и плочките ви изядоха главата.и така е като не ви е удобно нещо става комплексар селяндур мека китка.ама не е това.това му се вика 'укумуш'.такъв който знае. |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 10:33 am |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 10:37 am |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 8:23 pm |
moeto_dupe философства за живота
От: ?? ???? Мнения: 1634 N/A N/A ?? |
|
|
Архангеле, ще ти кажа само че няма абсолютно знание и никой не притежава едно такова "чудо". Едва ли ти си човекът, който знае всичко за жените. По-скоро си мислиш, че знаеш, но това не означава, че си наясно с нещата. Според мен нещо си бъкан от комплекси. |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 8:55 pm |
|
|
да бе вие все много знаете.за такъв като мене розо може само да мечтаеш и то насън.ама в някой много смел сън. |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 8:56 pm |
|
|
и стига с тия комплекси все едно и сащо дрънчите а даже не сте наясно.с комплекси сте вие щото никой вече не ви ебава.ще си изгниете по сайбофти и чатофти и скайпофти.хахахах |
|
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 9:14 pm |
martin излиза без придружител
От: sofiq Мнения: 371
25-35 мъж |
|
|
Според мен наш Ачо е нещо напарен от жените, уж за майстор се има и разбирач... да вземем да му пожелаем едно свестно моме край него, че да му разбие всичките представи...и после да видите как ще се промени...няма да го познаем-друга песен ще запее, но и едно да знае-без компромиси нестава и за двете страни важи това. |
|
|
|
| |