exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Деца/Родители

Отговори по темата

Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:26 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Като заключение на моята гледна точка бих казала следното. Ето защо жените не искат да се занимават с българи, защото по-голямата част от тях са големи селяндури (защото селяни е меко казано). Друга причина поради която, жените не предпочитат българина като компания и за семейство е вече разбираемо, след като в и-нет пространството витаят такива индивиди (като Варг и Архангел), и това е причината да изчезват истинските мъже и да се превръщат в пе*дерасти, меки китки или както си го наричате вие.

Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 11:23 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

ми то дупе и аз не знам за какво вече да се занимавам с българи като все путьовски номера въртят верно, явно свесните българи просто отдавна не се намират по нашите географски ширини Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:11 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

е да де свестни дето да блъскат и да ви гледат и ранят а вие да седите по чатофти сайбофти и скайпофти.айде айде.знаем ви вече много добре.то закво никой неще да се жени и да се занимава.аз затва съм неудобен щото знам истината и я казвам.е ако бях казал аз ще се грижа ще направя всичко и тъй нататък нямаше д аима по добър от мен ама...

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:15 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

ами ще въртят номера ами.от вас се учат няма само вие да въртите я.колко ора изгоряха.кой с кола кой с жилище.интернета и плочките ви изядоха главата.и така е като не ви е удобно нещо става комплексар селяндур мека китка.ама не е това.това му се вика 'укумуш'.такъв който знае.

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 10:33 am

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

кой ти говори за женене и грижене бе Laughing Laughing Laughing Laughing такива като теб трябва да ми се молят да се женя за тях и да им раждам децата Laughing Laughing Laughing ама нямааа

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 10:37 am

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

то за елементарни неща не може да се разбереш с такъв, какво остава за друго Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 8:23 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Архангеле, ще ти кажа само че няма абсолютно знание и никой не притежава едно такова "чудо". Едва ли ти си човекът, който знае всичко за жените. По-скоро си мислиш, че знаеш, но това не означава, че си наясно с нещата. Според мен нещо си бъкан от комплекси. Wink

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 8:55 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

да бе вие все много знаете.за такъв като мене розо може само да мечтаеш и то насън.ама в някой много смел сън.

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 8:56 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

и стига с тия комплекси все едно и сащо дрънчите а даже не сте наясно.с комплекси сте вие щото никой вече не ви ебава.ще си изгниете по сайбофти и чатофти и скайпофти.хахахах

Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 9:14 pm

martin
излиза без придружител

От: sofiq

25-35
мъж

Според мен наш Ачо е нещо напарен от жените, уж за майстор се има и разбирач... да вземем да му пожелаем едно свестно моме край него, че да му разбие всичките представи...и после да видите как ще се промени...няма да го познаем-друга песен ще запее, но и едно да знае-без компромиси нестава и за двете страни важи това.

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща