exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> В работата

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 4:50 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

РАБОТА

Някой с добър немски да си търси добре платена работа в София на пълен работен ден?

Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 10:15 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Е да беше драснала малко повече инфо! Едва ли търсят човек, който само да плямпа, нали трябва да подразбира и от нещо друго. Laughing

Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 11:16 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

който е на зор, ще пише; обучение си има, работата е малко техническа, но не е нужно непременно инженерно образование, важно е доброто владеене на немски, и английски - на работно ниво е достатъчно; във водеща фирма, заплащането е повече от доволно; пиша тук, защото донякъде е спешно - търси се да запълни освобождаваща се позиция в кратък срок, но работата си е за постоянно

Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 3:29 am

Tacho
декламира Ботев

несемеен
25-35
мъж

Обявата ти е много зле Smile По принцип аз например смятам че един човек винаги трябва да се оглежда за по-добра работа. Говори по-точно, това е позицията това е заплащането. Какво значи заплащането е добро? За някои добро заплащане е 2,000 евро други и на 20,000 евро се мръщят. Инжинерна работа с каква програма се работи то само за чертане има autocad, archicad, catia, unigraphics, solidworks, maya и т.н. Напиши малко подробности пък някои може и да се заинтересува. Аа и ако някои е на зор изобщо него взимаи щом е без работа значи клалификацийте му куцат Smile

Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 8:10 am

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

а ти прочете ли частта, в която пише, че не се изисква инженерно образование, а най-вече добър немски Razz не става дума за програмиране, работа със сървъри; към 2000лв чисто за човек с езици, със или без завършено или никакво техническо образование... ако наистина ви интересуват всичките условия, ми пишете на лични Razz

Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 8:14 am

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

според мен работата е добра за хора без никакъв или с малко трудов опит, или които имат дори хуманитарно или икономическо образование; който има повече икспириънс с програмиране, може и да не се почувства добре на това ниво, сигурно би кандидатствал за по-горно ниво съпорт във фирмата; аз говоря за стартова позиция, пък хората да си преценят сами за себе си

Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 4:49 pm

Tacho
декламира Ботев

несемеен
25-35
мъж

Не нямам интерес към позицията просто изразих мнение че повече инфо е нужно но както казваш ако някои има интерес да се свърже с теб. Хубаво е че даваш инфо за отворило се работно место на нас, дано някои съфорумец се възползва.

Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:12 pm

ELI.K
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

Розичке,на мен немския ми е ръждясал отдавна,ама ако някой ден затърсят с италиански,свиркай! Wink

Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 10:14 pm

ELI.K
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

ха,сетих се едно време по морето като работех,все се бъзикахме на тема германци-ВАС ИСТ ДАСТ ИН ДИЕЗЕН ХРАСТ?ДАС ИСТ ДОЙЧЕ ПЕДЕРАСТ! Razz

Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 10:52 am

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

абе и без това ми е все таяа ще се намери ли заместник или не, сори за спама Laughing Laughing Laughing Laughing