exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с насexooo -> Новини

Отговори по темата

Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 11:45 am

stidam
Гуру


От: София
Мнения: 798
семеен
25-35
мъж

Камелия се съблече за Плейбой навръх Коледа


Поп фолк Барби-то Камелия осъществи мокрите сънища на милиони почитатели на балканската фолк естрада и се съблече за официалната мъжка библия – Плейбой. От днес всеки ценител на русокосата „грешница“ ще има възможността да остане насаме с нея, стига да се сдобие с 46 брой на списанието, като изненадата не е само това.

Освен целите 16 (!!!) сластни страници с Камелия, вътре ви очаква и двоен плакат, на който феновете ще могат да се нарадват на русокосата бомба и без да им трябват очила.
Календар с „момичетата на месеца“ от цялата 2005 ще внесе топла вълна от спомени на най-редовните читатели на списанието, като моделите върху него са изключителните Ан Джи, Соня Васи, Венета Харизанова, Мадлен Пенева и Playmate България 2005 Албена Петрова.Историческият брой на Playboy с Камелия ще бъде последван от специално извънредно издание, посветено на нея, което ще съдържа други 3 еротични фотосесии в различен стил. Голямото Playboy Interview в броя е с новия столичен кмет Бойко Борисов, а в рубриката „20 въпроса“ гостува шефът на GloBul Танасис Кацирубас.

Авторските материали са на редовния „хиподилец“ Светльо Витков и певицата/писателка/актриса Ваня Щерева с материала си “Слави – един приятел по-малко”.