|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2011 11:27 pm |
martin излиза без придружител
От: sofiq Мнения: 371
25-35 мъж |
|
|
Веднъж така се загледах по една 'мадама", която се изкачваще по стълби, и беше в гръб, че направо..., после като я загледах отпред се оказа травестит.
От травестити определено не се възбуждам, те са си чисти мъже, аз по жени си падам и за мен има значение дупчицата да е правилната, а иначе, който го кефи...нека опита |
|
|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2011 1:05 am |
Criss прохожда
От: Nova Zagora Мнения: 17 несемеен 18-25 мъж |
|
|
абе братле и аз сам виждал траверси , някои доста трудно се различават , на никой не го пожелавам да тръгне да сваля някоя мацка , а всъщност да е от мъжки пол . До толкова ни е изкривено мисленето и психиката , затова някои мъже харесват "кандидат жените" . |
|
|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2011 6:11 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
'ръгацио' и тва е.кво като е травестис? |
|
|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 5:46 pm |
ivcho прохожда
N/A N/A |
|
|
здравей и аз също много се възбуждам от такива "мацки" но немога да си обясня защо |
|
|
Пуснато на: Вто Май 28, 2013 5:34 am |
|
|
щото ся няма казарма. |
|
|
Пуснато на: Вто Май 28, 2013 6:04 am |
ivcho прохожда
N/A N/A |
|
|
не мисля, аз съм на 32 и по мое време имаше казарма рпиятелю |
|
|
Пуснато на: Вто Май 28, 2013 2:31 pm |
|
|
другата причина че имат много гнус повечето от жените и затуй може да ти харесват травестисти.пък и траверсите са лесни няма да ти мрънкат сериозен ,отговорен,матриално осигурен,да гледа в една посока,да му минава бързо като му изневеряват често и тъй нататък искания на жените. |
|
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2014 8:24 pm |
666 прохожда
N/A N/A |
По темата: |
|
Аз също се възбуждам от такива! Често си задавам въпроса, нормално ли е това? За лелката ясно - тя е лис...! Но наистина има такива екземпляри, на които и жените им отстъпват! Може би жените трябва да се замислят, защото "...гъз пол няма..." (както казват в този форум)големите еб...! |
|
|
|
| |