exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Секс/Интимност

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Окт 21, 2011 11:27 pm

martin
излиза без придружител

От: sofiq

25-35
мъж

Веднъж така се загледах по една 'мадама", която се изкачваще по стълби, и беше в гръб, че направо..., после като я загледах отпред се оказа травестит.
От травестити определено не се възбуждам, те са си чисти мъже, аз по жени си падам и за мен има значение дупчицата да е правилната, а иначе, който го кефи...нека опита

Пуснато на: Пет Дек 16, 2011 1:05 am

Criss
прохожда

От: Nova Zagora
несемеен
18-25
мъж

абе братле и аз сам виждал траверси , някои доста трудно се различават , на никой не го пожелавам да тръгне да сваля някоя мацка , а всъщност да е от мъжки пол . До толкова ни е изкривено мисленето и психиката , затова някои мъже харесват "кандидат жените" .

Пуснато на: Пет Дек 16, 2011 6:11 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

'ръгацио' и тва е.кво като е травестис? Wink

Пуснато на: Пон Май 27, 2013 5:46 pm

ivcho
прохожда

N/A
N/A

здравей и аз също много се възбуждам от такива "мацки" но немога да си обясня защо

Пуснато на: Вто Май 28, 2013 5:34 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

щото ся няма казарма. Laughing

Пуснато на: Вто Май 28, 2013 6:04 am

ivcho
прохожда

N/A
N/A

не мисля, аз съм на 32 и по мое време имаше казарма рпиятелю

Пуснато на: Вто Май 28, 2013 2:31 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

другата причина че имат много гнус повечето от жените и затуй може да ти харесват травестисти.пък и траверсите са лесни няма да ти мрънкат сериозен ,отговорен,матриално осигурен,да гледа в една посока,да му минава бързо като му изневеряват често и тъй нататък искания на жените. Wink Rolling Eyes

Пуснато на: Сря Окт 15, 2014 8:24 pm

666
прохожда

N/A
N/A

По темата:

Аз също се възбуждам от такива! Често си задавам въпроса, нормално ли е това? За лелката ясно - тя е лис...! Но наистина има такива екземпляри, на които и жените им отстъпват! Може би жените трябва да се замислят, защото "...гъз пол няма..." (както казват в този форум)големите еб...!

Иди на страница Предишна  1, 2