exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Ное 21, 2011 10:58 pm

slyn4ice
философства за живота

N/A
18-25
??

Да,уви е така.

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 9:50 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

тъй тъй и много интересно защо се в неподходящия се влюбвате 'да го ева'?а ся де.хехехе Wink то плочка бачкьор няма.па и се искате па тва па онова.не става. Rolling Eyes

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 5:52 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Преди доста години се влюбих в един колега. Стигнахме само до целувка, не се получиха нещата, но аз години наред си въобразявах, че съм изпуснала голямата си любов. Вътрешно знаех, че не е за мен. Не си подхождаме.
След дългото и продължително общуване, в което ужасно се измъчвах да бъда само негова приятелка, най-накрая стигнахме до интимнтост и какво се оказа - ми не го обичам, или поне не така, както съм си въобразявала. А той взе, че ми се призна в любов.

Та се питам, за какво ми беше всичко това?! Толкова много години (поне шест-седем) си навивах на пръста, че съм болна от любов, до момента в който не изтръгнах признание от него. Обърках себе си, обърках и него, защото сега вече не го искам.

Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 6:18 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

май не се е представил цветущо.м?6-7 години и изведнъж не го искаш.'кък' става така?аба? Rolling Eyes

Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 6:12 pm

independ
прохожда

несемейна
25-35
жена

Аз мисля че когато си решил да си с някой и да имаш семейство с него трябва да решиш можеш ли да си само с него цял живот.Това се нарича отговорност за постъпките си .Щом си намерила нещо интересно в друг човек значи нещо ти липсва в сегашната ти връзка и няма смисъл да се мъчиш повече .Тази връзка е изчерпена.

Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 6:27 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Добре, какво толкова му хареса на този младеж, с какво именно те привлече така внезапно и силно, интересно ми е... имам теория...

Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 7:39 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

аба такива работи няма за цял живот.са покаже отнякаде дон вито с плочките и 186ту и 20 санти х...й и всичко се забравя.тъй че .... Wink

Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 8:11 pm

slyn4ice
философства за живота

N/A
18-25
??

Бодливке,кажи си теорията,щот аз още не мога си обясня някои неща.

Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 10:54 pm

lynnn
излиза без придружител

N/A
N/A

Moята теория е, че никой не е интересен за 100 години. Един вестник, прочетен милион пъти и вече знаещ го наизуст, ще ти е интересен ли?! На мен лично не. Обаче хората са различни, едни намират след любовта, като отмине де /тя неминуемо някой ден си заминава безславно/спокойствие и сигурност. Демек домашен уют и илюзорно разбирателство. Някои наистина са щастливи само с толкова- други не. Толкова е просто. Smile

Пуснато на: Пет Ное 25, 2011 7:29 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

затуй никво подписване в обредния дом. Wink Rolling Eyes

Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща