|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2011 7:44 pm |
Strahlivetz вече тича
35-45 мъж |
|
|
Ааа, бацкаа не с лошо! Нали са ти силни адвокатите и дебело предбрачно договорче ша ти скалъпят??? ....силен си - за тва ги умееш тия работки |
|
|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2011 8:29 pm |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
викаш ти като си се минал що да не се мина и аз а?неща гледайте си ги вие. |
|
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 12:13 pm |
Razdvoena философства за живота
От: ??? Мнения: 1696 разведен/а 25-35 жена |
имам въпрос към авторката |
|
Защо три години по-късно все още страдаш, за три години не го ли забрави? Още ли работите заедно и се виждате всеки ден? |
|
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2011 11:32 pm |
Zara излиза без придружител
От: California, USA Мнения: 438 несемейна 18-25 жена |
не разбирам... |
|
сякаш нервния център в женския мозък с частта наречена "Реализъм" тотално отказва да работи на моменти.
Според мен авторката има нужда да направи нещо с брака си, а не да търси тези развлечения извън него. Не ме разбирай погрешно- не те съдя, ни най- малко. Идеята ми е, че най- вероятно в някой момент си изгубила тази тръпка в мъжът си и си я търсиш някъде от вън. Естествено, че още ще мисли за него, може и повече време да мине- тя е омъжена жена, принципно не си позволява такиа забежки, но щом вече толкова се е отпуснала и плува спокойно в свои води в тази, защо да рискува с друга- този човек и е удобен.
Примири се, че е останал само спомена от нещо хубаво и моментно- била си като Пепеляшка на бала : ) Така или инъче ти е ясно, че нищо повече няма да се случи, дори и да има шанс... Ок може би секс, но би ли искала да си разваляш семейството?!
Обърни внимание на това, което се слъчва там- намери това, което си загубила, върни си старата тръпка, за да не я търсиш на други места.
Със здраве : ) |
|
|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2011 1:49 pm |
Razdvoena философства за живота
От: ??? Мнения: 1696 разведен/а 25-35 жена |
|
|
Зара, задавам този въпрос, защото до колкото ми стана ясно, авторката се е опрашила с обекта само един път и после той се е отдръпнал и ако не се виждат, не се чуват и няма секс, тогава как е възможно три години да не може да го забрави, това питам....звучи страшно! Не бих го препоръчала и на най-големия си враг, да страда по някой без да може да го има и да го вижда изобщо никога и въпреки всичко да не може да го забрави. Тази приказка "ВРЕМЕТО ЛЕКУВА" мислех, че работи. Но вероятно е само ако го искаш. |
|
|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2012 5:55 pm |
vasrain прохожда
От: Пловдив Мнения: 2
25-35 мъж |
|
|
Да си оправи нещата в семейството?!Хм....дали на нещо,което се е скъсало,а след това сме го закърпели кръпката няма да се вижда завинаги?!Остава си и винаги си знаем какво има зад тази кръпка и винаги ще ни вади очите защото и знаем къде точно се намира! |
|
|
|
| |