exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 8:49 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

за инфарка е точно това причината.напън зор и накрая 'ъ' и айде.заради някви черепчета че искали да плюскат.

Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 9:03 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

ей,с тея болести,да нямаш няк'ва медицинска специалност Cool ..

Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 9:42 pm

dude
излиза без придружител

От: Софето
несемеен/ейна
25-35
Мъж

Специалност надали, но диагноза със сигурност Laughing

Наздраве! Very Happy

Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 11:28 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

мне.завършил съм право.но имам доста контакти с доктори.дуде препоръчвам ти да избягваш това държание което аз не съм предизвикал.имай предвид че мен няма да ме уплашиш както та фалят тука някои ора че си страшилище.не почуквай за да не се обади. Very Happy Wink

Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 11:32 pm

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

говориш за неща които явно и очевидно не разбиеаш.бг нацията не само е застаряваща ами и много болна.инсул и инфарк сме начело в класацията и по подобни заболявания.да не говорим за ниската сексуална култура.но бат бойко ще ви вкара в пътя.

Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 12:13 am

dude
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
Мъж

По "инсул" и "инфарк" сигурно сме на 1-во място 'щот по другите държави не са и чули подобна медицинска терминология и тя е само в многопластовия мозък на Ачо. Laughing

Иначе пич, какво реагираш кат ощипана госпожичка? кофти ли е някой да отговори с подобно на твоето поведение във форума? Както си казал "Добър ден" така и Дюд ще се отнася с теб.

А евтините реплики от екшънЕте не вървят пред мене. Можеш съвсем спокойно да ги лансираш на индивиди с близко до твоето умствено развитие.

Наздраве! Laughing

Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 12:31 am

dude
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
Мъж

И айде да не съм извън темата дет се вика да вложа и аз зрънце гениалност в тази иначе постна дискусия Laughing

По-горе за някои чичо гошо, за други бат' гошо и т.н. много правилно се е намесил. Може да си се ругаем на сексуална тематика и всеки ще вади кирливи ризи, чорапи, гащи, кюлоти и пак няма да се разберем.

Колкото хора има - толкова и характери. То и поради тази причина животът е един своеобразен куест с непретенциозно наименование "Абе къде е мамкамустарадебемръсна тази тъпа кифла Принцесата на живота ми" или "Абе да му овехнат съсухрените камбанки, кога най-накрая ще се появи тоя проскубан идиот Принцът на моите мечти".

Един вид... Наздраве! Very Happy

Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 7:38 am

Archangel
излиза без придружител

????????/??
25-35
??

има много голяма разлика от начина на живот другаде и в бг.но нещата се подобряват.ще настъпят доста промени и то все за добро.особено като се възприеме западния начин на живот.затуй девойките не могат да разберат мъжете защото те се трансформират в това което трябва. Wink

Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 11:10 am

qgodka
прохожда

N/A
N/A

"Абе да му овехнат съсухрените камбанки, кога най-накрая ще се появи тоя проскубан идиот Принцът на моите мечти"

Да това ми е репликата всяка сутрин с кафето Laughing

Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 9:32 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Very Happy поне се нахилих с постовете ви.
Какви мъже, какви жени??? "Нищо не може да се сравни с първата глътка бира", както казва Док от "Улица консервна" . Първата глътка бира да живей! И усещането от нея!

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща