exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 3:54 pm

qgodka
прохожда

N/A
N/A

Не мога да разбера мъжете

Здр на всички в сайтът. От извесно време само чета темите и днес реших дасе регистрирам и да споделя това което ме тревожи напоследак.
Проблема ми е че не мога да ги разбера мъжете. Постоянно ми пращат противоречиви сигнали, постоянно днес е така, а утре вече не е. Не говоря конкретно за някой, а за всички с които съм била до сега. Сега съм необвързана и се чудя изобщо дали си заслужава да си тровя нервите с нова връзка. Идва момента когато ти писва да се занимаваш с детските им виждания. Има ли надежда или просто трябва да се примиря и да стискам зъби? Rolling Eyes

Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 5:25 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Е как, надеждата винаги умира последна. Може би трябва да се заявява предварително, това което искаш и което очакваш да получиш. Така мъжете ще са наясно с твоите потребности, а тези които не се считат подходящи, няма да те подвеждат. Последното не е много сигурно, ама... не знам какво друго да кажа.

Аз също съм малко разочарована от "колебливите мъжкари", но сега сменям тактиката и ще видя какъв ще е резултата.

Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 10:27 pm

ELI.K
излиза без придружител

несемеен/ейна
25-35
жена

Че то кой ги разбира мъжете?Аз отдавна съм се отказала да се опитвам да ги разбирам Laughing

Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 11:09 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

поумняват все повече мъжете.това е на добро. Wink

Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 10:05 am

Mishelina
декламира Ботев

От: London

18-25
жена

Здравейте!

Аз пък вярвам,че хората могат да се разбират. И ти можеш да ги разбереш, но не всички.Аз не разбирам всички,а само един.И е достатъчно.Разбира се,че преди да го срещна имаше купища с хора,които се въртяха около мен и ту ме искат,ту не се обаждат когато са обещали,после съм настъпателно ме тормозят и ме търсят.. Shocked
Остави го Архангел какви ги говори.Нищо лично към мъжете,но масата са толкова зле,че изобщо не си заслужава да се кахърш какво имат предвид.Поумнявали ... и как точно? Вероятно и той е един от многото,които говорят за да си чешат езика, а когато стане дума за действия никакви ги няма.
Стисни зъби и почакай, ще го познаеш когато дойде и заради това,което преживяваш в момента ще го оцениш. Малко повече спокойствие и търпение, не го търси непременно,той сам ще те открие Smile

Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 6:35 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

mm то няма как да ги разбереш,теи мъжете немогат да разберат жените,ако се разбира вси4ко няма да е интересноо....

Пуснато на: Пет Яну 13, 2012 6:18 am

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

аба жените ги разбрахме отдавна.поумняват в смисъл вземат пример от жените.не си усложняват живота.

Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 1:32 am

qgodka
прохожда

N/A
N/A

И аз си мислех че само трябва да изчакам докато се появи правилния с който да говорим на един език, но някак почна много да ми идва до гуша от мамините синчета

Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 10:40 am

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

Търпението винаги се възнаграждава!Само да не го "пропуснеш" когато се появи "правилния", момиче!

Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 4:38 pm

чичо гошо
прохожда

От: sl

35-45
мъж

Като почнете така да говорите "мъжете не ставали,жените не ставали" всеки може да извади примери за това кой пол "нестава".Проблема не е в другите а в нас самите

Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща