|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 3:54 pm |
qgodka прохожда
N/A N/A |
Не мога да разбера мъжете |
|
Здр на всички в сайтът. От извесно време само чета темите и днес реших дасе регистрирам и да споделя това което ме тревожи напоследак.
Проблема ми е че не мога да ги разбера мъжете. Постоянно ми пращат противоречиви сигнали, постоянно днес е така, а утре вече не е. Не говоря конкретно за някой, а за всички с които съм била до сега. Сега съм необвързана и се чудя изобщо дали си заслужава да си тровя нервите с нова връзка. Идва момента когато ти писва да се занимаваш с детските им виждания. Има ли надежда или просто трябва да се примиря и да стискам зъби? |
|
|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 5:25 pm |
hope Модератор
От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
Е как, надеждата винаги умира последна. Може би трябва да се заявява предварително, това което искаш и което очакваш да получиш. Така мъжете ще са наясно с твоите потребности, а тези които не се считат подходящи, няма да те подвеждат. Последното не е много сигурно, ама... не знам какво друго да кажа.
Аз също съм малко разочарована от "колебливите мъжкари", но сега сменям тактиката и ще видя какъв ще е резултата. |
|
|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 10:27 pm |
ELI.K излиза без придружител
|
|
Че то кой ги разбира мъжете?Аз отдавна съм се отказала да се опитвам да ги разбирам |
|
|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 11:09 pm |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
поумняват все повече мъжете.това е на добро. |
|
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 10:05 am |
Mishelina декламира Ботев
От: London Мнения: 273
18-25 жена |
Здравейте! |
|
Аз пък вярвам,че хората могат да се разбират. И ти можеш да ги разбереш, но не всички.Аз не разбирам всички,а само един.И е достатъчно.Разбира се,че преди да го срещна имаше купища с хора,които се въртяха около мен и ту ме искат,ту не се обаждат когато са обещали,после съм настъпателно ме тормозят и ме търсят..
Остави го Архангел какви ги говори.Нищо лично към мъжете,но масата са толкова зле,че изобщо не си заслужава да се кахърш какво имат предвид.Поумнявали ... и как точно? Вероятно и той е един от многото,които говорят за да си чешат езика, а когато стане дума за действия никакви ги няма.
Стисни зъби и почакай, ще го познаеш когато дойде и заради това,което преживяваш в момента ще го оцениш. Малко повече спокойствие и търпение, не го търси непременно,той сам ще те открие |
|
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 6:35 pm |
sexy_mace_zalavq_terorist излиза без придружител
18-25 жена |
|
|
mm то няма как да ги разбереш,теи мъжете немогат да разберат жените,ако се разбира вси4ко няма да е интересноо.... |
|
|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2012 6:18 am |
Archangel излиза без придружител
От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
аба жените ги разбрахме отдавна.поумняват в смисъл вземат пример от жените.не си усложняват живота. |
|
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 1:32 am |
qgodka прохожда
N/A N/A |
|
|
И аз си мислех че само трябва да изчакам докато се появи правилния с който да говорим на един език, но някак почна много да ми идва до гуша от мамините синчета |
|
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 10:40 am |
sladoled философства за живота
От: Сливен Мнения: 2562 N/A 45-55 N/A |
|
|
Търпението винаги се възнаграждава!Само да не го "пропуснеш" когато се появи "правилния", момиче! |
|
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2012 4:38 pm |
чичо гошо прохожда
От: sl Мнения: 32
35-45 мъж |
|
|
Като почнете така да говорите "мъжете не ставали,жените не ставали" всеки може да извади примери за това кой пол "нестава".Проблема не е в другите а в нас самите |
|
|
|
| |