exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Яну 31, 2012 9:56 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

Ягодке, само не си повтаряй - "абе да му увехнат съсухрените камбанки...", че пък после няма да ти върши работа и вече никак няма да е "приц".
Laughing
А и ти какво точно правиш? Пиеш си кафето и се молиш да ти падне от небето ли? Или пък да ти дойде някакво прозрение?
Колкото са ти по-големи претенциите и колкото си по-безкомпромисна, толкова по-трудно разбираш останалите. А и те не те разбират.

Пуснато на: Сря Фев 01, 2012 1:04 pm

dude
излиза без придружител

От: Софето
несемеен/ейна
25-35
Мъж

Хопе, то не сте ли повечето жени така. Сутрин с кафенцето един блуждаещ поглед, труден за рисуване, вперен в знайни и незнайни царства, през девет квартала в единайстия Laughing

Пуснато на: Сря Фев 01, 2012 2:53 pm

hope
Модератор

N/A
35-45
жена

Дюд, за другите не мога да говоря, но погледа сутрин от кафенцето ми е блуждаещ само по една единствена причина... действа ми като очистително. Ако за този поглед говориш, верно е труден за рисуване. Laughing Laughing Laughing

Пуснато на: Пет Фев 03, 2012 12:52 am

qgodka
прохожда

N/A
N/A

На мен не са ми голями претенциите, но въпреки всичко с тези с които съм излизала до сега все са ме разочаровали с непостояното си поведение. Имам впредвид един път желае едно друг път друго и така нататък

Пуснато на: Пет Фев 03, 2012 1:14 am

hope
Модератор

N/A
35-45
жена

Ти винаги ли желаеш едно и също? Аз доста често си ги меня. Дори в последно време се наблюдавам, че давам доста противоречиви сигнали, после се питам "защо го направих?", при положение, че не това искам. После пък го искам... ама всъщност не съм много сигурна...

Ти винаги ли си една права?

Пуснато на: Съб Фев 04, 2012 12:24 am

aniia
излиза без придружител

N/A
N/A
??

Що се опитвате да разберете мъжете...само ще си докарате главоблъсканици...просто си хванете една жаба от мъжки пол...превърнете си я в принц ... сложете му големичка корона, така че да прихлупи ушаците му ...това ще ви гарантира пълната му глухота относно вашето мрънкане и непрекъсната неудолетвореност и ще ви гарантира дълъг и щастлив съвместен живот Wink

Пуснато на: Съб Фев 04, 2012 2:39 am

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Защо си блъскате главите? Не е било съдено на жената да разбира мъжа, най й било писано да го примамва и прилъгва към себе си; и да бъде тя главоблъсканица за мъжа, редом с двигателите на колите и компютърната игра

Пуснато на: Вто Фев 07, 2012 12:28 pm

qgodka
прохожда

N/A
N/A

аз отново да се оплача. излизахме значи вчера с едно момче което ме ухажва от около седмица. ухажва ме всмисал че ми пише смси и други. всичко хубаво беше излязохме на кафенце и после се разбрахме за днес пак да се видим. сутринта обаче ми изпраща смс че негови приятели са го поканили на боулинг и щял да отиде с тях а ние сме щели да се видим или по-късно или утре. побеснях и му изпратих смс че по-късно съм заета и си изключих телефона. ужас направо! кажете ми това нормално ли е! отчайвам се вече!

Пуснато на: Вто Фев 07, 2012 1:27 pm

hope
Модератор

N/A
35-45
жена

Дали е нормално е малко сложно да се отговори. От една страна не е, защото ако си поел някакъв ангажимент, или имаш предварителна уговорка трябва да я спазиш.
От друга страна бих могла да разбера подобно отношение, тъй като на хората в последно време често им се менят приоритетите. Evil or Very Mad Имат желание за много и различни неща, но не могат да си степенуват задачките. Ако подхода към мен е човешки, ще постъпя човешки, т.е. с разбиране. В края на краищата и на мен може да ми се случи, но ако това зачести - прошка няма.
Не съм склонна на компромиси от този тип за някакъв си нехранимайко. Twisted Evil

Пуснато на: Вто Фев 07, 2012 3:04 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

Да, и мен това би ме издразнило, добре си направила, че така каза, намери си друго забавление и изчакай той да те потърси

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща