|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:28 pm |
vip.kukli4ka прохожда

От: Bulgariа;Sofia Мнения: 21 N/A до 18 жена |
Как да го привлека ? |
|
Харесвам едно момче, по-голямо от мен с 2-3 години .. отначало проявяваше интерес към мен, но сега дори и здравей не ми казва.. Всичките му приятели ми повтарят, че ме харесва, но не мога да разбера...Преди ми звънеше, говореше си с мен...Идваше и още идва до училище и всички твърдят, че е заради мен, но защо се държи така..Възможно ли е просто да иска аз да действам или ..? Не го разбирам изобщо.. може да е решил, че нямам интерес към него, защото когато предложи да отидем на кафе аз отказах, защото имах малко работа и той отиде с приятелите си..Как да разбера дали ме харесва ? ; Според вас? ;; |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:46 pm |
sexy_mace_zalavq_terorist излиза без придружител
18-25 жена |
|
|
хм,ако се познавате е много тъпо да не те поздравява само защото не си отишла на кафе с него,най-добре го питай какво става,,ако много го харесваш го покани да пиете кафето,което не сте успели тогава...макар,4е такива"интересни" ги има много ... |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:51 pm |
sexy_mace_zalavq_terorist излиза без придружител
18-25 жена |
|
|
Но като цяло замисли се над това дали си заслужава при положение ,4е първо звъни,пише,кани те,после едно здравей не ти казва ............ |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:00 pm |
vip.kukli4ka прохожда

От: Bulgariа;Sofia Мнения: 21 N/A до 18 жена |
|
|
Да, познаваме се, но не много..И аз много му се издразних на глупавото държание, но не ми се иска да го заговарям, като той дори и не ме поглежда почти.. глупаво се чувствам, а и той си е доста странен.. |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:21 pm |
hope Модератор

От: голямото село Мнения: 3735 N/A 35-45 жена |
|
|
В днешно време хората станаха твърде нетърпеливи. Ако нещото което искат не стане на секундата губят тотален интерес или просто се отказват, като вид защитна реакция.
Защо се получава така? Защото повечето смятат, че дългото ухажване е загуба на време и защото има голямо предлагане. Да обаче на практика се оказват с много свободно време и никакъв избор. Т.е. придават си важности, само за да не изглеждат аутсайдери.
В конкретния случай не мога да коментирам, защото причините да те отбягва може да са милиони. |
|
 |
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 8:41 pm |
Archangel излиза без придружител

От: ????? Мнения: 977 ????????/?? 25-35 ?? |
|
|
няма време за губене с увъртания и игрички.живота е кратък.жените сте много сега.и сигурно е намерил още няколко като тебе.особено ако е висок слаб и плочка. |
|
 |
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 9:08 pm |
Tacho декламира Ботев

|
 |
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 9:15 pm |
| |