exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Послания

Отговори по темата

Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:28 pm

vip.kukli4ka
прохожда

От: Bulgariа;Sofia
N/A
до 18
жена

Как да го привлека ?

Харесвам едно момче, по-голямо от мен с 2-3 години .. отначало проявяваше интерес към мен, но сега дори и здравей не ми казва.. Всичките му приятели ми повтарят, че ме харесва, но не мога да разбера...Преди ми звънеше, говореше си с мен...Идваше и още идва до училище и всички твърдят, че е заради мен, но защо се държи така..Възможно ли е просто да иска аз да действам или ..? Не го разбирам изобщо.. може да е решил, че нямам интерес към него, защото когато предложи да отидем на кафе аз отказах, защото имах малко работа и той отиде с приятелите си..Как да разбера дали ме харесва ? ; Според вас? ;;

Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:46 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

хм,ако се познавате е много тъпо да не те поздравява само защото не си отишла на кафе с него,най-добре го питай какво става,,ако много го харесваш го покани да пиете кафето,което не сте успели тогава...макар,4е такива"интересни" ги има много ...

Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:51 pm

sexy_mace_zalavq_terorist
излиза без придружител

18-25
жена

Но като цяло замисли се над това дали си заслужава при положение ,4е първо звъни,пише,кани те,после едно здравей не ти казва Rolling Eyes ............

Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:00 pm

vip.kukli4ka
прохожда

N/A
до 18
жена

Да, познаваме се, но не много..И аз много му се издразних на глупавото държание, но не ми се иска да го заговарям, като той дори и не ме поглежда почти.. глупаво се чувствам, а и той си е доста странен..

Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:21 pm

hope
Модератор

От: голямото село
N/A
35-45
жена

В днешно време хората станаха твърде нетърпеливи. Ако нещото което искат не стане на секундата губят тотален интерес или просто се отказват, като вид защитна реакция.
Защо се получава така? Защото повечето смятат, че дългото ухажване е загуба на време и защото има голямо предлагане. Да обаче на практика се оказват с много свободно време и никакъв избор. Т.е. придават си важности, само за да не изглеждат аутсайдери.

В конкретния случай не мога да коментирам, защото причините да те отбягва може да са милиони.

Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 8:41 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

няма време за губене с увъртания и игрички.живота е кратък.жените сте много сега.и сигурно е намерил още няколко като тебе.особено ако е висок слаб и плочка.

Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 9:08 pm

Tacho
декламира Ботев

несемеен
25-35
мъж

Ами какво да добавя тя хоуп го е казала точно. Но си е страно казваш той те харесва (разбрала си от приятели) ти го харесваш поне така твърдиш макар че израза "той е един такъв странен" не потвърждава думите ти но както и да е. Та харесвате си се, разминавате си се, не си говорите чакате времето да ви раздели, единия ще отиде да учи някъде другия и него живота ще го поеме и какво ще станете на 30 и ще почнете да хленчите че няма любов ( то не че има но сега не това е важното) и живота ей тъй си минава.  Действие иска и в днешно време понеже мъжета за нищо не стават (абе все още не плачат ама това е за да не си развалят грима Smile ) жената поема инициативата кажи му че го харесваш пък каквото дойде. А забравих то вия младите не говорите, по лесно е с чата ами в твоя случай смс-а му е майката. Нещо от рода на "Хей, дочух че ме харесваш незнам дали е така но аз те намирам за привлекателен и ще е хубаво и ако ти проявяваш интерес към мен. Кажи какво мислиш защото изпитвам една такава приятна тръпка в коремчето и бих искала да разбера"   Та те това и ше чакам покана за свадбата Smile Но не бързай някоя от госпожиците във форума може да има по добро решение. И това заглавие как да го привлека не ми харесва, то един мъж като види младо стегнато дупе и е привлечен Smile Въпроса за един милион е как да го задържиш Smile

Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 9:15 pm

vip.kukli4ka
прохожда

N/A
до 18
жена

Tacho dobre go kaza, ama ne znam wsmisul glypawo shte se pochywstwam, ako ne si kaje, che me hareswa ili ako izobshto ne me hareswa, noo.. ne znam - drygi kazwat, che ako my pokaja, che imam interes kum nego i t.n. nqkak si shte se otdrupne nqma da my e interesno ; i ne znam ne iskam neshtata da se precakat ;

edit: stidam
КИРИЛИЦА!

Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 3:46 am

Tacho
декламира Ботев

несемеен
25-35
мъж

Я пак прочети какво си написала " не искам нещата да се прецакват" кой неща разминаването и непоздравяването ли Smile ако има итерес към теб и ти му кажеш че имаш интерес към него той няма да се отдръпне ( залагам стотачка) остави ги тези  глупости да се правим на недостъпни (сега нали то не искаме и да сме твърде лесни) мъжът го интересува само секса ако невярваш питай каките във форума така че може да се отдръпне единствено след като го получи или ако него получи твърде дълго. Така че общо взето няма какво да губиш ако те харесва ще направите няколко срещи и ще разбереш дали е готин ако не поне няма да се луташ в незнание. Всички сме били така колко пропуски сме направили от колебание не е истина Smile Вераятноста да се омъжиш за него е 4% да сте още познати след 5 години 9%. При тези проценти ако не те харесва майната му, ако те харесва късмет ти желая Smile

Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 11:31 am

vip.kukli4ka
прохожда

N/A
до 18
жена

Ами не, имах предвид да не стане тъпо със СМС-а и т.н., но от друга страна всички са убедени, че ме харесва и аз го виждах, но и той се прави някак си и ме обърква или просто вече не ме харесва.. Smile но все пак ще се държа по-така пък както ти каза каквото стане.. Мерси Razz

Иди на страница 1, 2  Следваща