exooo - споделете с нас
exooo - споделете с нас exooo - споделете с нас Artdeviser
exooo - споделете с нас

exooo -> Първи стъпки

Отговори по темата

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 8:45 am

Bodliva_Roza
философства за живота

От: София
несемейна
18-25
жена

*не разбирам по принцип, изобщо за тези неща

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 11:11 am

Tacho
декламира Ботев

несемеен
25-35
мъж

Е за какво да ти се подиграваме напротив той е за подигравка че е загубил човек които е имал чувства към него. Съжалявам за това което ти се е случило но дори не си и помисляи че ти си виновна за нещо в случая, такива измекяри като него колкото искаш. Ми то няма мъже вече ле, хубаво нещо невърви иди поговори с човека разделете се пък после ходи си намери някоя друга както си му е реда. Ама не първо си намира друга, после изисква от жената до него непосилни неща и я кара да се чуства едва ли не виновна че нещата невървят, и накрая ходи разправя коя къде как оправял. Такива сриват репутацията на мъжете повече от гейовете. Не че и при жените няма ***** айде да не обиждам пресен случай във форума е познатата ни с ника Moeto_Dupe ама женската част си я защитават ти да видиш, еий опаснисте жените Smile

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 12:24 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

Добре казано Тачо

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 12:25 pm

Bodliva_Roza
философства за живота

несемейна
18-25
жена

усети ли човек, че някой се опитва да го накара да се почувства виновен и недостатъчно добър сам по себе си, значи не му е чиста работата на човека отсреща

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 6:55 pm

Archangel
излиза без придружител

От: ?????
????????/??
25-35
??

ти па като че ли не си му изневерявала?дори да не си защото е нямало с кой тва не значи че......или ще кажеш че ако дойде някоа плочка и ти ще се извърнеш на другата страна.айде ся.хехехех Wink Rolling Eyes

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 7:07 pm

ДИВА
прохожда

35-45
жена

ако беше му изневерила,нямаше да я боли толкова.....

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 7:50 pm

mishleto0o0o
прохожда

18-25
жена

абе как можеш да го кажеш тва бе?естествено,че не съм му изневерявала нито съм си помисляла някога да го направя,исках и искам само него никой друг не ме интересува дори сега го обичам Sad Днеска ще идва да ми бил обяснявал да видим кво ще ми обясни SadНе го заслужах това с нищо Sad как можа да ми го причини как Sad

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 9:07 pm

sladoled
философства за живота

От: Сливен
N/A
45-55
N/A

ако беше му изневерила,нямаше да я боли толкова.....
Ей това е! Няма да се чувства прекарана, няма да се е минала и няма да боли така...Колко псевдо средства ни вършат работа като душевни аналгетици Crying or Very sad

Пуснато на: Вто Апр 10, 2012 11:49 pm

moeto_dupe
философства за живота

От: ?? ????
N/A
N/A
??

Tacho, само където аз не съм карала никого да се чувства виновен, а поех вината и отговорността от постъпките си, така че.. Без примери с мен!!! Гордея се със себе си, защото съм силна, дори и в това да призная, че мога да сгреша, защото много малко хора биха го направили!!!!

Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 6:22 pm

Supernatural
декламира Ботев

N/A
18-25
??

Тежко е. Особено, когато ти не си била тази, която е казала първа "Обичам те" и не е заложила на чувствата и не се е разкрила първа. Чудя се в какъв момент, хората са склонни да кажат тези думи...дали, когато нямат какво повече да покажат и решават да заложат на просто едни думи.
Мишленце, в твоят случай момчето ти е постъпило много подло да ти изневерява зад гърба и да хвърля цялата вина в/у теб. Трябвало е да си изясните всичко преди да прави, каквото и да е. От една страна е прав да си иска нещата, които го кефят, но не е прав да ги изисква, ако вижда, че не искаш да му ги дадеш. От друга страна, ако се обичате колкото казваш, не би следвало да се чувстваш използвана, независимо какво правите двамата заедно. Но във вашият случай се вижда, че имате различни потребности и ако единият не може да даде на другият от каквото има нужда, няма смисъл да се мъчите.

Аз отскоро се чувствам малко подтисната, а дори няма с кого да поговоря за това. Нито за нещата, извън връзката, нито за тези в нея...А до скоро в моят случай се говореше за всичко и всеки се интересуваше от другия на макс. Разбира се секса утихна доста напоследък и заслугата не е само моя, защото има някакъв проблем от другата страна, за който не може да се говори (за 1-ви път), а това рефлектира доста на нашите отношения. И аз като теб започвам да мисля, че просто има друга...нещо, което го прави по-щастлив може би. За съжаление на тази тема не се говори, избягва се, колкото и такт да предприемам по въпроса.
Аз не се притеснявам, че може би прави секс другаде, а че започвам да губя човека като приятел освен това...макар и скоро да ми беше казано, че ме обича (еднократно). Може да е съжалил за думите си, знам ли. Но е факт и че нещата, които ми е казвал преди (хубавите) вече не ги казва, а точно обратното. Дори, когато искам да споделя нещо и се намирам в леко нестабилно емоцианално състояние, ми се казва че мрънкам като бабичка...думи, които обиждат. Боли като усещаш, че вече не си това, което си бил за този човек, а дори не знаеш причината. Истинските неща остават във времето, а дали е било такова тепърва ще разбера...ако нещата се оправят. Всеки от нас даде не по-малко от другият във всяко едно отношение и ако нещо се е объркало, вината е и на двамата. Само че мъжете са безкрайно податливи и знаем как тичат ВЕДНАГА при друга като стане проблем, защото по природа бягат от отговорност. А може би съм просто спечелена и е изгубил интерес към мен...Вариантите са много.

Едно е сигурно и това са неговите думи, че когато обичаш някого, не ти се прави секс с други!

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща